matek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Gdyby Kobe nie ogłosił końca kariery to by go nie wybrano. O tak, co potwierdzają wcześniejsze dwa sezony, gdy był wybierany przez kibiców jako połamany Nie zauważasz, jaką wartość i zasięg ma Kobe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Ja za siebie mogę powiedzieć, że odkąd głosuję na ASG(kilkanaście lat) to na Kobiego zagłosowałem po raz pierwszy. Nigdy go nie lubiłem ale jak kończy karierę to coś we mnie pękło i chętnie go zobaczę ten ostatni raz. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Isaiah Thomas over Pau Gasol?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Szkoda ze Kobe nie dostal szansy w konkursie trojek, ostatnio jak mial brac udzial to sie niestety polamal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A już są wytypowani gracze do konkursów? Jeśli tak, to wrzuć, zamiast pisać, że Kobe nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Cały ten sezon Kobasa to jest jeden wielki konkurs trójek. Litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja za siebie mogę powiedzieć, że odkąd głosuję na ASG(kilkanaście lat) to na Kobiego zagłosowałem po raz pierwszy. Nigdy go nie lubiłem ale jak kończy karierę to coś we mnie pękło i chętnie go zobaczę ten ostatni raz. Moja stara to samo powiedziała mojemu staremu 33 lata temu. Że Dunlop nieszczelny czy coś.. Isaiah Thomas over Pau Gasol?????????? Easy call. 1 opcja Bostonu vs 2,5 opcja Bulls. + kto z niskich na wschodzie jeśli nie IT? Szkoda ze Kobe nie dostal szansy w konkursie trojek, ostatnio jak mial brac udzial to sie niestety polamal nono pij dalej te denaturaty niedestylowane szkoda, że w konkursie wsadów ponownie nie dostał szansy albo Horse, by był pierwszy pięciogodzinny konkurs w historii ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) A już są wytypowani gracze do konkursów? Jeśli tak, to wrzuć, zamiast pisać, że Kobe nie ma.Nie ma, ale skoro juz slychac ze bedzie Bosh to juz raczej dawno by bylo info ze Kobe bedzie, w konkursie sa zazwyczaj najlepsi procentowo takze mogles sie sam domyslic ze Kobego raczej nie bedzie mistrzu nono pij dalej te denaturaty niedestylowane szkoda, że w konkursie wsadów ponownie nie dostał szansy albo Horse, by był pierwszy pięciogodzinny konkurs w historii ligi na sile starasz sie byc smieszny w kazdym poscie i w kazdym ci nie wychodzi, moze kiedys cos powazniejszego napiszesz albo cos po prostu wniesiesz do tematu? Moja stara to samo powiedziała mojemu staremu 33 lata temu. Że Dunlop nieszczelny czy coś.. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 na sile starasz sie byc smieszny w kazdym poscie i w kazdym ci nie wychodzi, moze kiedys cos powazniejszego napiszesz albo cos po prostu wniesiesz do tematu? Wniosłem pisząc o 25% skuteczności trójek oraz 200 lepszych zawodnikach. Kolejne wrzuty proszę na PW co by tematu nie rozwalać. http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/nba-eyes--fresh-look--at-all-star-fan-voting-via-social-media-203208400.html W zeszłym roku trójkowiczów do konkursu ogłoszono 5 lutego. Kawhi, Dudley, Redick, Kura, Olunyk, Omri, klay i Kent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Covington, McCollum i Lillard powinni być jeszcze w puli. George, JR, Anderson, Harden, Hood też nie mogą być pomijani moim zdaniem. Ogólnie jest z czego wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Lillard chyba sie obrazil i nie chce w niczym wystepowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Bosh poraz 11 all starem ma szanse dogonic pod tym wzgledem duzo lepszych graczy. Moze ja go poprostu nie doceniam nie doceniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak co roku muszę zadać to pytanie... naprawdę zarywacie nocki żeby oglądać to marne show ? Od kiedy już All-Star Game przestał być świętem koszykówki, a jest festynem próżności i mało spektakularnej gry ? 2004 ? 2005 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem Elwood czy już to napisałeś ale Booker wystąpi w konkursie "za 3" jako 4 w historii Rookie. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Sharif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak co roku muszę zadać to pytanie... naprawdę zarywacie nocki żeby oglądać to marne show ? Od kiedy już All-Star Game przestał być świętem koszykówki, a jest festynem próżności i mało spektakularnej gry ? 2004 ? 2005 ? ASG to nieeeee. Ale meczyk młodych w piątek to tak. Sobotnie konkursy to już mój taki zwyczaj, że butelka dobrego trunku i później walka by do konkursu wsadów dotrwać. Samo ASG można zorać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Konkursy to nawet moja żona ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Konkursy to nawet moja żona ogląda. no coooooooooooooo Tyy . na żywo nie oglądamy bo leniuchy z nas ,ale następnego dnia ściągam i najbardziej właśnie żonka się jara tymi głupotami. może jakąś diagnozę wystawimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 może jakąś diagnozę wystawimy ? Jestem kobietą? Wodą, burzą, ogniem, perłą na dnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 "Dla Ciebie pójdę nawet w ogień, w wodę jeśli chcesz... Ty wiesz. Ty wieeeesz !Dla Ciebie wszystko zrobić mogę, w perły zmienić deszcz, Ty wiesz. Ty wieeeesz!"Obejrzałbym rookie game ... ciekawe, czy na nbahd wrzucą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jestem kobietą? Wodą, burzą, ogniem, perłą na dnie? diagnoza : Kobe zostanie MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi