Tomek Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wszystkie 1 poszly do KAT'a, 2 w wiekszosci do Kristaps'a, 3 wg uznania kto jaka pozycje czy styl gry lubi, ja tu nie widze sensu o sprzeczanie sie, ktory powinien miec finalnie 4-1 punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 http://www.nba.com/2016/news/05/19/2015-16-all-rookie-first-and-second-teams-karl-anthony-towns-kristaps-porzingis-devin-booker-nikola-jokic-jahlil-okafor/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Czyli jednak Duranta wywalili do drugiej piatki. Kolejna rzecz dla niego do wzmiozenia koncentracji przed g5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Davis nie załapał się do żadnej i stracił w ten sposób 24mln. Edytowane 26 Maja 2016 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Davis nie załapał się do żadnej i stracił w ten sposób 24mln. Chyba już moja opinia, że Griffin jest od niego sporo lepszy nie jest tak ekstrawagancka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Oczywiście, że nie. Davis miał sezon naznaczony kontuzjami. Blake tak samo g pokazał, a no wyszedł jeszcze na pizdeczke, zapomniałem. Obczaj rapm rudego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Najbardziej oszukany to jest Harden. Średnia 29 punktów 7,5 asysty 6,1 zbiórki 1,7 przechwytów 82 spotkania (jedyny zawodnik w historii 29-7-6 grający 82 spotkania) i nie załapał się do 3 teamu? 6 miejsc dla guardów, Curry, Westbrook, Paul nie mam żadnych wątpliwości, ale Harden za Lillardem, Thompsonem i Lowry? Rok temu oszukali go z MVP teraz All-NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Szacunek dla DeAndre Jordana. Z jednego z najbardziej wyszydzanych graczy ( także przez mnie ) do najlepszego centra w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Klay najbardziej mnie uwiera. W ataku 2/3 opcja pod względem punktów i kreowania, w obronie 3/4 opcja i łapie się nad brodą, który co by nie mówić o braku obrony powinien dostać trzecią piątkę za atak i fakt, że praktycznie na swych brodatych ofensywnych barkach dotargał Rox do 8 miejsca. Bo reszta w Hou to gnój i orzechy. W zeszłym roku go oszukali z MVP? A co, Kura nie zasłużył jak rozumiem? Takie gdybanie, gdy dwóch dobrych w czubie jak w 2001 gdy Owen dostał Złotą Gałę nad Raulem, right? DJ jako pierwszy środkowy ligi w pełni zasłużenie. Starowarunkowo bronił pomalowane,zbierał,był w pytę najskuteczniejszy + czynił zespół lepszym. Mankamentem wolne acz i z lat ubiegłych środkowi z All NBA potrafili koślawić ten aspekt gry. I nie tylko środkowi. Do tego robił za dwóch(znowu) gdy rudy miał wywalone na grę.Wszelkie zaawansowane statystyki też są po jego stronie. DMC ma w dupę, bo nie pociągnął zespołu, potrafił spać w obronie na poziomie Hardena oraz to wciąż bywa klocek bez motywacji z gorącą głową. Mimo wysokiego sufitu, którego dotyka. W zespole z PO z trenerem co by go do pionu postawił by był reguarnym all nba 1st. Drumm, Hassan, po kilku krokach AH. Co tam robi Bogut ja się pytam z jednym głosem? Gość grający 21 minut co noc? Albo Dwight z 3 głosami? Dwight ma 3, Brook ma sztukę, Gortat zero. Oc***ałęm, ochuuuujałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Trochę szkoda tego Davisa, ale chyba na swoje życzenie nie grał końcówki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Mi poza Brodatym nie pasuje jedynie Green over George PG powinien był w drugiej, nawet na pierwszą by zasłużył, gdyby Leonard nie miał ciut lepszego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Davis nie załapał się do żadnej i stracił w ten sposób 24mln. Nie stracił, najzwyczajniej w świecie ich nie zarobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Jak zarobiłeś 100, a mogłeś 200, to 100 straciłeś #AdamSmith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Najbardziej oszukany to jest Harden. Średnia 29 punktów 7,5 asysty 6,1 zbiórki 1,7 przechwytów 82 spotkania (jedyny zawodnik w historii 29-7-6 grający 82 spotkania) i nie załapał się do 3 teamu? 6 miejsc dla guardów, Curry, Westbrook, Paul nie mam żadnych wątpliwości, ale Harden za Lillardem, Thompsonem i Lowry? W koncu sie na nim poznali. Gosciu to podworkowy ura-bura krol podwóra, co nigdy nie podaje pilki i nabija statsy (nie powoluj sie na 7,5 asyst). Bola mnie oczy jak go widze, i cala ta penerska druzyne jaka jest HOU . I nie mam Ci za zle, ze masz wątpliwości co do tego czy jest lepszy od Lillarda czy nie. Sam Damian moze miec mecz, ze jest na poziomie Currego, i przeplatac to meczami na poziomie kontuzjowanego Samiego Bowiego. Ciezko go sklasyfikowac. Mozliwe, ze dostal sie do druzyny za to, ze dzieki "mentality" doprowadzil POR w tym sezonie do 2 rundy PO. A Harden....hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 W koncu sie na nim poznali. Gosciu to podworkowy ura-bura krol podwóra, co nigdy nie podaje pilki i nabija statsy (nie powoluj sie na 7,5 asyst). Bola mnie oczy jak go widze, i cala ta penerska druzyne jaka jest HOU . I nie mam Ci za zle, ze masz wątpliwości co do tego czy jest lepszy od Lillarda czy nie. Sam Damian moze miec mecz, ze jest na poziomie Currego, i przeplatac to meczami na poziomie kontuzjowanego Samiego Bowiego. Ciezko go sklasyfikowac. Mozliwe, ze dostal sie do druzyny za to, ze dzieki "mentality" doprowadzil POR w tym sezonie do 2 rundy PO. A Harden....hehe 35% trafień parterów z podań Hardena Rox drudzy od końca w skuteczności z gry = ciężej nabić asystę przy pudłujących parterach = 7,5 asyst czyli nie podaje ortg,drtg,ws,vorp za całą karierę fchuy bliski Kurze i widzę, że ura-bura ojp Damian na poziomie Kury był wtedy, jak razem windą jechali półka niżej w kontekście rzutu półka niżej w kontekście zagrożenia ofensywnego półka albo dwie wyżej w kontekście kreowania gry i obrony na widok Kury 3/4 ligi szczy w pampers a dziewczynom błona dziewicza pęka na widok Damiana, Lowrego i nawet Walla błona się zarasta są zajebiści, ale to jak równieanie Mitcha Richmonda do MJ shit don`t mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Czy nawet w temacie o Rockets I Blazers musi sie pojawic cokolwiek aby podkresllic zajebiatosc emwipi? Pisze gosc wyzej ze Harden nie podaje a chwile pozniej cos o Lillardzie Gdzie tu logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 1. To nie jest temat o Rockets i Blazers 2. Nie widzialem jeszcze na tym forum twojego posta bez wspominania Curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 1. To nie jest temat o Rockets i Blazers 2. Nie widzialem jeszcze na tym forum twojego posta bez wspominania Curry słabo szukasz różnica jest taka że ja nie wchodzę do tematu Utah Jazz i nie piszę "ale ten Rodney Hood zagrał mecz, prawie jak Curry" tylko wypowiadam się bezpośrednio gdzie ktoś plecie w mojej opinii bzdury na jego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Klay najbardziej mnie uwiera. W ataku 2/3 opcja pod względem punktów i kreowania, w obronie 3/4 opcja i łapie się nad brodą, który co by nie mówić o braku obrony powinien dostać trzecią piątkę za atak i fakt, że praktycznie na swych brodatych ofensywnych barkach dotargał Rox do 8 miejsca. Bo reszta w Hou to gnój i orzechy. W zeszłym roku go oszukali z MVP? A co, Kura nie zasłużył jak rozumiem? Takie gdybanie, gdy dwóch dobrych w czubie jak w 2001 gdy Owen dostał Złotą Gałę nad Raulem, right? Elwood ma nauczke, nie zaczepia sie po pijaku pana splasha2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Elwood ma nauczke, nie zaczepia sie po pijaku pana splasha2 Napij się wody i trochę ochłoń. Jedno spotkanie w PO przesłania Ci cały sezon. All-NBA to nagrody dotyczące sezonu, a nie PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi