Julius Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ingram to mocno intrygujący prospect, ale też spora loteria. Sufitu Durexa nie ma i nie będzie raczej graczem tej klay - dla mnie choćby charakterologicznie skazany jest na 2-3 opcję poważnego zespołu. KD w jego wieku grał duuuzo lepiej. Ale... nie zmienia to faktu, że długie łapy, kosmiczny wingspan i niezły rzut dają mu naprawde niezłe papiery na granie. Trudno dzisiaj powiedzieć, czy pójdzie w kierunku rolesa, jak Tay Prince, czy będzie szedł w kierunku Alfabeta z lepszym rzutem. Początek sezonu miał bardzo kiepski, teraz zaczyna się odbijać. Na pewno projekt, przez duze P, w top3 IMO potencjalny BUST, ale generalnie myślę tez, że poza Simmonsem z top3-5 ma największe szanse na bycie gwiazdą, jeśli będzie się rozwijac prawidłowo. Wg mnie koleś powinien poczekac na draft 2017, pograć 2 sezonu, pracować nad ciałem, bo wchodząc do ligi będzie jak 1-st yr Otto Porter, który prawie nie wąchał parkietu, bo był totalnie niegotowy do gry na tym poziomie , choć Porter i tak bardziej wydawał się NBA ready - zagrał w koncu 2 sezony w akademiku. Potencjał Ingrama wydaje się być większy, co nie zmienia faktu, że niezależnie od tego jaką zagra resztę sezonu i tak będzie sporą loterią. Nie ukrywam, że widziałbym go w Philly. Mój mock Sixers na dziś 1. Simmons 2. Ingram 3. Dunn 4. Brown 5. Murray Co nie zmienia faktu, że ze Dunna widzę u nas głownie z pickiem Lakers - gdyby nie udało się z Simmonsem i Ingramem, to brałbym dzisiaj chyba Browna, a z kolejnym numerem Dunna lub Murraya. c***owa ta klasa i tyle. Dobrze, że chociaż Simmons wyrasta przed szereg. Źle, że pewnie dostaną go Lakersi, Celci, albo farcący (nie mylić z pierdzący) ostatnio Wolves. Rozczarowuje dotychczas Skal Labissiere - tak jak mówiłem, bardziej dzisiaj wygląda na Frya niż na Aldridge'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 c***owa ta klasa i tyle. Dobrze, że chociaż Simmons wyrasta przed szereg. Źle, że pewnie dostaną go Lakersi, Celci, albo farcący (nie mylić z pierdzący) ostatnio Wolves. Rozczarowuje dotychczas Skal Labissiere - tak jak mówiłem, bardziej dzisiaj wygląda na Frya niż na Aldridge'a Może Sixers w końcu przyfarcą i dostaną jedynkę. Celtics nie dostaną jedynki, bo Celtics z jedynką to zjawisko rzadsze niż Yeti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Cóż Przemek Karnowski zakończył sezon. Kontuzja pleców i operacja. Czyli raczej nici z draftu. Czysto teoretycznie może zostać na uniwersytecie na kolejny sezon gdyż w tym nie zagrał 30% spotkań. Ja na jego miejscu zastanowiłbym się nad przeniesieniem się do Europy, jeżeli w miarę poważne kluby wyraziłyby zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Niedługo Kentucky vs Simmons, gdzie oglądać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Oglądam LSU z Floridą. Simmons właśnie trafił pierwszego jumpshota w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 masz jakiegoś streama, który nie tnie tak, że da się zobaczyć jedną na pięć akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 http://ifirstrow.eu/watch/400549/1/watch-lsu-vs-florida.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 28-17-4 ... przegapiłem, co więcej powiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 28-17-4 ... przegapiłem, co więcej powiecie ? 8 strat w drugiej połowie + to (z całego sezonu zdaje się): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Simmons miał serię strat w drugiej połowie, ale rzucił też 12 ostatnich punktów drużyny. Plus świetna skuteczność osobistych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Simmons miał serię strat w drugiej połowie, ale rzucił też 12 ostatnich punktów drużyny. Plus świetna skuteczność osobistych. A masz tez wrazenie, ze ten brak nawet mid-range'a go strasznie zaboli w NBA, gdzie nie bedzie w stanie konczyc spod kosza na tak swietnym procencie? Bo te straty wczoraj wynikaly wlasnie z tego, ze gosc w ogole nie ma rzutu i nie jest w stanie nawet nim postraszyc w najmniejszym stopniu. Dlatego non stop sie musi pchac pod kosz, co skutkuje zarowno wieloma punktami, ale tez mnostwem strat, jak wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jasne, taka gra w NBA nie przejdzie. Z drugiej strony, Simmons nawet nie tyle nie umie rzucać, co w ogóle nie próbuje. Skuteczność z wolnych sugeruje jednak, że nie jest to beznadziejny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dokladnie, osobiste wychodza mu na tyle dobrze, ze az dziw, ze nie probuje czesciej mid-range, co bardzo by mu ulatwilo wchodzenie pod kosz, jesli czynilby postepy w rzucie. No, ale pewnie to wszystko ludzie wokol niego zauwazaja i w odpowiednim momencie beda mu wskazowki przekazywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Brandon Ingram zaczyna w końcu wyglądać tak jak powinien. Może nie będzie tragedii, jak nie wylosujemy #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ingram i Dunn wyglądają spoko. U Simmonsa strasznie brakuje mi tych prób z poldychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=tPSAnjir8CQ&feature=youtu.be Imponujący mecz Simmonsa. Trafił nawet dwa jumpshoty. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Oglądałem ostatnio Dunna, zrobił bodajże rekord kariery - 14 asyst, trafił clutch 3, ale potem przekroczył limit fauli i się dla niego skończył mecz. Ogólnie muszę przyznać, że wygląda dość solidnie. Jeden minus Dunna jest taki, że przykładowo Mudiay, którego Sixers mieli do wzięcia w 2015, jest o 2 lata młodszy. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Oglądałem ostatnio Dunna, zrobił bodajże rekord kariery - 14 asyst, trafił clutch 3, ale potem przekroczył limit fauli i się dla niego skończył mecz. Ogólnie muszę przyznać, że wygląda dość solidnie. Jeden minus Dunna jest taki, że przykładowo Mudiay, którego Sixers mieli do wzięcia w 2015, jest o 2 lata młodszy. Zgadza się, tylko czy wiek może być tu istotnym argumentem, jeżeli zawodnikowi w gruncie rzeczy niczego pod względem skillsetu nie brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgadza się, tylko czy wiek może być tu istotnym argumentem, jeżeli zawodnikowi w gruncie rzeczy niczego pod względem skillsetu nie brakuje? Może i nie, ale zawsze dochodzi pytanie: czy przypadkiem Mudiay nie będzie lepsze za 2 lata? Czy przypadkiem nie ma większego potencjału? Osobiście ciężko mi to ocenić w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Lillard case? z tego co pamietam tez byl staszy niz jego klasa, i tez byly podobne gadki, nawet po SL gdzie ostro nakurwial, ze to tylko SL i ciekawe jak przelozy to na lige itp. Przed nim poszli Waiters, Thomas Robinson czy MKG... Edytowane 26 Stycznia 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi