LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Huh, to już bardzo grube liczenie na scouting. Tylko może nie zawsze w Europie znajdą się Jokicie. A ja tam właśnie widziałbym Simmonsa pod względem trafienia do odpowiedniego teamu w Nuggets tak jak rok temu widziałem tam w sumie Mudiaya. Ja nie chcę wybrzydzać, Simmonsa bym przytulił, ale nie wiem czy wiesz, ale Nuggets nigdy w historii nie przesunęli się w loterii względem bilansu, więc tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Coś kurde nie mogę znaleźć tego linka. Na pewno w tym temacie? to chyba to: http://tripledouble.pl/rafal-juc-trzeba-byc-ambitnym-i-stawiac-sobie-wysokie-cele-wywiad-z-najmlodszym-skautem-nba/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ale rzut oddał Mudiay nie wiem ile to przypadek ale nawet Curry by się takiego nie powstydził... Inna sprawa że Nuggets męczyło sie okrytnie w meczu z Philą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ale rzut oddał Mudiay nie wiem ile to przypadek ale nawet Curry by się takiego nie powstydził... Inna sprawa że Nuggets męczyło sie okrytnie w meczu z Philą Dokładnie, to nie był łatwy mecz dla Denver.. Swoją drogą, te uczucie drużyny przeciwnej, gdy na wyjeździe prowadzą 2 punktami, a tu wpada "Jeden na Milion" magiczny Buzzer Beater.. No załamać się tylko można.. Tymbardziej, że Philla nie za ciekawie sobie radzi w tym sezonie i to zwycięstwo na pewno byłoby miłą niespodzianką dla fanów drużyny z Pensylwanii.. A dla tych co nie wiedzą o co chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=rBbDv4rNXBs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ale pustki w tej hali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Ale pustki w tej hali.. Może dlatego, że to mecz z Philla? Nie wiem tak zgaduje. Sądzę, że na ważniejszych meczach, lub jak do Denver wpada Curry, lub LeBron, lub inne gwiazdeczki to hala pęka w szwach. Tym bardziej, że Nuggets pyknęli GSW u siebie w Styczniu. Tu potwierdzenie mojej teorii: https://www.youtube.com/watch?v=YJOvpVPRGo4 Edytowane 24 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dobrze, że są te filmy na YT bo bym Ci za c***a nie wierzył w to co piszesz, a tak masz podkładkę wideo pod swoje słowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) No ja akurat do tej pory w to nie wierzę. A konkretnie w to, że poszedłem dalej w kimę, choć własnie mi się przyśniło, że to wygramy. Edytowane 25 Marca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 https://thecauldron.si.com/and-the-nba-rookie-of-the-year-award-goes-to-f7f48172e40d#.sfra3tk2j dobry artykuł o tym dlaczego to Jokić powinien dostać RoTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jokic dobry, tylko uwolnijcie mojego Nurkicia! mam chłopaka w keeperze i mi się na ławie zmarnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 tego nie ma w tym całym panelu dyskusyjnym? bo jeszcze nie oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 tego nie ma w tym całym panelu dyskusyjnym? bo jeszcze nie oglądałem Nie to osobny, indywidualny wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 ciekawe czy w 2015 też skautowali Mudiaya w Chinach, ten koleś z Serbii tej z tego draftu to coś o nim wiećej wiadomo? bo to tez wygląda jakby był wyszukany przez Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tekst o umowie z Jokicem i ukrywaniu papierów medycznych mega. Zwłaszcza, jeśli Jokić stanie się kimś pokroju Gasolów, co wcale nie jest wykluczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jokic wygląda jak ten lepszy brat. Nuggs mają mega farta, że Juć to absolutnie stud jeśli chodzi o Euro scouting. Powodzenia. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Dlaczego farta ? Nuggets wyskautowali Jucia, nikt im go nie podrzucił w wiklinowym koszyku na wycieraczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Findek Opublikowano 27 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Super Pindek pocisk. Chodzi o to, że to tak jak z zawodnikami. Pewien gambling. Koleś robił głównie scouting na podstawie obejrzanych meczy na sopcascie. To nie jest tak, że szlifował swój skill w sztabie Barcelony, czy innego Lokomotivu, tylko w amatorskimi sposobami Szansa, że nie wypali wydaje się być większa niż to, że jednak rozjebie całą ligę jeśli chodzi o scoutów pod Europę. Nie pocisk Coochie, tylko stwierdzenie faktu. Gdzie tam widzisz jakikolwiek pocisku ? Obraziłem Cię poprzednim postem ? Co to za ból dupy ? To takie polskie myślenie, że aż mi się rzygać chce. O ile pamiętam to Juć jeździł po całej Europie za swoje siano i uczył się od europejskich skautów. Jeszcze bardziej polskie w Twoim myśleniu jest to, że wydaje Ci się, jakoby warta dziesiątki czy setki milionów franczyza zatrudniła nikomu nieznanego chłopczyka z Polski i powierza mu obowiązki, które mogą ich kosztować rozwój i potencjalną utratę milionów dolarów, płacąc mu kupę siana, opłacając mu podróże, hotele, obiady i wszystkie inne koszty (w dziesiątkach tysięcy rocznie liczone spokojnie). Innymi słowy, Juciowi się przyfarciło i Nuggets się przyfarciło. Gówno. Otwieramy oczy teraz i godzimy się z faktem, że kolega Juć miał wystarczająco dużą wiedzę i doświadczenie, że wysoko postawieni europejscy działacze koszykarscy polecili go ludziom z Denver, którzy to po rozmowie z nim uznali, że jego kompetencje są wystarczająco wysokie, by dać mu odpowiedzialne obowiązki. Mało tego, jego kompetencje wydały im się tak dobre, że woleli jego niż doświadczonych skautów z kilkukrotnie większym doświadczeniem. Odrobina szczęścia zawsze jest potrzebna, ale z Twojej polskiej wymowy wynika jednoznacznie, że to był przede wszystkim fart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Wszystko byłoby pięknie w tym poście, ale wkurwia mnie podkreślanie wielokrotne "polskie myślenie" tak jak często zdarza mi się spotykać z zwrotem "polska mentalność" oczywiście jako coś negatywnego. Rozumiem, że ty chociaż jesteś Polakiem to już nie masz polskiego myślenia, bo przecież te jest z zasady złe, zawistne i cholera wie co tam jeszcze za złe rzeczy przychodzą Ci na myśl, gdy pada przymiotnik polskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Wszystko byłoby pięknie w tym poście, ale wkurwia mnie podkreślanie wielokrotne "polskie myślenie" tak jak często zdarza mi się spotykać z zwrotem "polska mentalność" oczywiście jako coś negatywnego. Rozumiem, że ty chociaż jesteś Polakiem to już nie masz polskiego myślenia, bo przecież te jest z zasady złe, zawistne i cholera wie co tam jeszcze za złe rzeczy przychodzą Ci na myśl, gdy pada przymiotnik polskie. Staram się myśleć otwarcie, z wyjątkiem sytuacji kiedy jestem złośliwy. Wtedy polskie myślenie jest mi potrzebne jak diabli. Ale wolę być Polakiem niż Brytyjczykiem, Niemcem czy Amerykaninem. Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 kucio, używaj innego języka ostatnie ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi