bulek Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ciekawe na jak długo będzie z Jokicia pożytek. Pewnie niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 potwierdzam opinię wyżej o wymianach proponowanych przez szkoda-czasu. chciał ode mnie zawodników nr 28 i 55 w rankingach w zamian za 59 i 83. do tego nie dość, że oddawałbym lepszych graczy, to jeszcze zyskiwał w trzech kategoriach (w tym FT%, które i tak tankuję...), a tracił we wszystkich pozostałych. gdzie tu sens, gdzie logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) LOL kolejny ... urażony... Bo rank musi się zgadzać w punkt? i pewnie z chęcią Bartona (25) byście wzięli za Lebrona (29) Napisze tylko co dawałem lorakowi. Teague + korver za favorka i rondla. Jak na wstęp chyba nie tak źle wisi ten favors już dwa tyg na trading bloku więc chyba nie ma wzięcia za dużego. January to dopiero dostał ekstremalną propozycję Ale to dobry chłopak i się z reguły nie gniewa na propozycje. Na początku sezonu nie protestował jak wymienił gracza 50 za 150 patrząc tylko na rank. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Listopada 2015 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Zasadniczo chodzi o sens propozycji w tym przypadku, na uj puntujacemu ft% Lorakowi Korver i Teague? Ja zanim cos wyślę mniej wiecej ogarniam potrzeby gracza do ktorego wysylam propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ok jasne, "prawie" masz rację. Spójrz jednak najpierw na Trading block. Wrzucił, że chce 3PTS i TO a w zamian chce się pozbyć Favorka, Ciężko znaleźć trókowicza, który będzie kaszanił FT. Zakładam że pewnie jacyś są, a w pierwszej powiedzmy 30 jest ze 2-3 rzucających więcej lub około 2 trójki i kaszaniących FT. Dlatego zaproponowałem mu te trójki właśnie od tych graczy. Mógł zamiast się obruszać coś odpisać, że np. weźmie te trójki np. za XX (ma jeszcze 14 graczy w składzie). No ale to już jak kto woli. To samo z rondlem. Chce poprawić TO to pomyślałem że pewnie tracący 4piłki w meczu RR jest do oddania. Przecież można odpisać że ok w tym układzie jak zaproponowałem to nie, ale za Rondla chcę XX. Jak z dziećmi... od razu na skargę do Pani wszyscy lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Oj nie, ja w żadnym przypadku, też uwazam ze nie powinno sie wywlekac takich rzeczy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 LOL kolejny ... urażony... Bo rank musi się zgadzać w punkt? nie w punkt, ale wymiana musi mieć jakiś sens i ciekaw jestem kiedy taki mistrz trejdów jak ty zaakceptuje propozycję, w której będzie tracił tyle value oraz pod względem kategorii nie będzie to dla niego korzystne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A ja sie cieszę na każda propozycje wymiany chociaż rzadko udaje sie dogadać, ale generalnie to przez moja duża awersję do ryzyka. Przepraszam ze mało sie udzielam i wolno odpisuje na wymiany ale miałem zabieg nadgarstka i mam wylaczona prawa reke Powoli odbijam sie od dna ale jeszcze trochę brakuje żeby sie wygrzebac ze strefy spadkowej ale walczymy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 miałem zabieg nadgarstka i mam wylaczona prawa reke No tutaj musi wejść klasyka polskiego kina, po prostu musi https://www.youtube.com/watch?v=aGo2iSd-OpQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nieźle w połamańców poszedłeś, taka przewaga w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Na moje dobre posunięcie, Irving jak wróci, to top20 ma murowane. U mnie licho coś się dzieje, chętnie kupię asysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 RANK G ROTO +/- TEAM 1 180 107 2,5 Sopockie Trefliki 2 164 97 0 Ball Lovin Criminals 3 162 90 5 Love's Broken Hand 4 155 87 -5 lorak 5 129 76 1 L.TM 6 181 76 4 MELBEST 7 170 74 -1 RKS MoToR 8 165 73 3 Tottenham Cavaliers 9 158 70,5 0,5 InsideTheNBA Crew 10 166 65 -2 Nocna Straż 11 157 57,5 2,5 January 12 134 56,5 -4,5 Honolulu Sunshine 13 173 56 -4 Siner 14 169 53 -3,5 Texas Team 15 158 41,5 1,5 jordan20(j.sprawka)póki co wygląda na to, że cztery osoby walczą o awans przy czym Bulek kolejny raz powiększył swoją przewagę nad resztą, a my z Qooniem zamieniliśmy się miejscami. może też do tego grona dołączy Kula, który średnią ma taką sobie, ale za to masę nadgranych meczów, więc jeśli ograniczy rotację, to średnia pójdzie w górę. z drugiej strony w odwrotnej sytuacji jest LTM, którego mała ilość rozegranych spotkań zawyża pozycję w tabeli i raczej bliżej mu do walki o uniknięcie spadku niż o czołowe pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Kolejna wymiana z Texasem: J. Teague Atl - PG D. Williams Dal - PG A. Horford Atl - PF,C za C. Paul LAC - PG B. Griffin LAC - PF,C Zamiast Atlancie czas zacząć kibicować LAC Edytowane 2 Grudnia 2015 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Robi się straszna lipa. Antek po trejdzie do mnie gra wprost tragicznie, Melo z niezrozumiałych przyczyn bez formy i w cieniu Łotysza, McCollum wali cegłówkami, Miles szybko przestał rumakować, Jokic zotał grubo przepłacony bo gra 10 min w meczu a Ish po powrocie Evansa i Cole'a utonął w rotacji, podobnie jak Powell, którego u mnie już nie ma. Jeszcze takich cudów nie było, żeby jeden (!) zawodnik, w tym przypadku Lowry, ciągnął całą grę, nawet wspomagany przez Dirka i Lopeza. Jeśli tak będzie dalej, to zamiast awansu, skończy się na 3 lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Robi się straszna lipa. Antek po trejdzie do mnie gra wprost tragicznie, Melo z niezrozumiałych przyczyn bez formy i w cieniu Łotysza, McCollum wali cegłówkami, Miles szybko przestał rumakować, Jokic zotał grubo przepłacony bo gra 10 min w meczu a Ish po powrocie Evansa i Cole'a utonął w rotacji, podobnie jak Powell, którego u mnie już nie ma. Jeszcze takich cudów nie było, żeby jeden (!) zawodnik, w tym przypadku Lowry, ciągnął całą grę, nawet wspomagany przez Dirka i Lopeza. Jeśli tak będzie dalej, to zamiast awansu, skończy się na 3 lidze. Ot, efekty pierwszego miesiąca. Jedni się jarają, inni płaczą, a potem przychodzi walec i wyrównuje i okazuje się, że racje ma Leszczur twierdząc, że najlepsze statsy do porównań, to te z zeszłego roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Wow, niezły bid loraka za Lauvergne! A ja myślałem, że moje 7 będzie ok...głupi ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jestes Pan tutaj Panie Melbest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sprzedam bloki - Hassan Whiteside! W zamian oczekuję STL, AST lub PKT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) RANK G ROTO +/- TEAM 1 218 109 -4 Sopockie Trefliki 2 200 98 7,5 Ball Lovin Criminals 3 187 87 0 Lorak 4 195 79 -3,5 Love's Broken Hand 5 210 74 1 RKS MoToR 6 163 72,5 3 L.TM 7 212 72,5 -3,5 MELBEST 8 194 72 1,5 InsideTheNBA Crew 9 201 69 -11 Tottenham Cavaliers 10 195 68 3,5 Nocna Straż 11 173 64 -2 Honolulu Sunshine 12 214 63 0 Siner 13 193 56 7 January 14 201 51 -1,5 Texas Team 15 195 45 2 jordan20(j.sprawka) Aczkolwiek 50$ za Lauvergne'a się nie spodziewałem. ja też ps skoro krytykowałem, to teraz pochwalę, bo ostatnia propozycja szkoda-czasu była bardzo fajna. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 MCW mistrz asyst, faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi