Zodd Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tak wynika to z nieparzystej ilości tygodni w RS co powoduje że z częścią zespołów gra się tylko 1 raz. Jest to dlatego że są 3 tygodnie PO, bo wchodzi do nich 8 zespołów. 1 raz rozumiem ale wcale z jakimś z oponentów gdy z kilkoma gra się 2 razy? Trochę to skopane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ...coś tu zdecydowanie jest jednak skopane... Tylko co? Rzut oka na ustawiania ligi nie wyjaśnił mi nic... Mam dziwne przeczucie, że to ma coś wspólnego z tym dziwnym "rivalry weeks"... Ja z tego co widzę to gram z wszystkimi, tyle, że w jakiejś dziwnej kolejności... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Macie jakieś gwiazdki w terminarzu (rivalry weeks). Dziwne, bo się z tym nie spotkałem. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tym razem zabawna wygrana 5:4 z Headfake squad. W sumie w ostatni dzień to się zagapiłem, nikogo nie podmieniłem i nie miałem żadnego do gry gracza. Oponent to wykorzystał i wygrał zbiórki (o 2), ale stracił na fg%, stracił tyle, że był remis po .447* i wygrałem chyba dzięki dziesięciotysięcznej części procenta. Dziesięciotysięcznej Jeden rzut mniej u Headfake squad i pewnie to on by wygrał ^^ Ta, bolało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 ...coś tu zdecydowanie jest jednak skopane... Tylko co? Rzut oka na ustawiania ligi nie wyjaśnił mi nic... Mam dziwne przeczucie, że to ma coś wspólnego z tym dziwnym "rivalry weeks"... Ja z tego co widzę to gram z wszystkimi, tyle, że w jakiejś dziwnej kolejności... Pozdrawiam Rivalry week nic nie zmienia w ustawieniach - po prostu losowo wybrałem tygodnie które świecą się na czerwono równie dobrze mógłbym teraz je przesunąć / wyłączyć a nie zmieniło by to kolejności gier. Same gry były losowo ustawiane przez Y! zgodnie z kolejnością zapisów, ale potem nie znam algorytmu jakim się kierował fakt, będę wiedział na przyszłość że trzeba takie rzeczy ręcznie weryfikować dodatkowo, bo jak widać automat może się pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Rzeczywiście dziwna sprawa. Ja np ani razu nie gram z Barcą, co biorąc pod uwagę, że jak na razie wygrywa on wszystkie mecze mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 w ogole z Barca to ciekawa sprawa, na FA tylko cztery ruchy, w skladzie tez nie ma jakichs wymiataczy, raczej powiedzialbym druzyna solidniakow ( Millsap, Hayward, Teague, Middleton ) a leje wszystkich jak idzie zobaczymy jak bedzie w PO:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No Millsap to coś dużo więcej niż solidniak, powiedziałbym wręcz all-star. Zapomniałeś o McCollumie i imć Ishu Smithu, którego Gentry puścił w diabły za bezcen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 w sumie tak. McCollum bez Lillarda robi mega robote, ogolnie przekot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A takie ogłoszenie zapodam. Nie robiłem trejdu jeszcze w tej lidze, więc czemu nie. Zbiórki się zrobiły bastionem drużyny grubasa z 1 edycji rolnika, więc może ktoś by chciał mieć w drużynie niedawnego playera of the week na wschodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 dam ci Marjanovicia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dorzucam Jenningsa i dzielę się grubym z Falcao na dwóch. Jest go tyle, że spokojnie styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wy, tam na podium, czujecie mój oddech na plecach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wy, tam na podium, czujecie mój oddech na plecach? A powinni czuć na czymś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ponawiam pytanie po dzisiejszym meczu Kings - kto jeszcze smieje sie z Rondo za $9 ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ale sie posypalo 8-1 w zeszlym tygodniu. Dotychczas bylo tylko tak 2razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Moje 8:1 w sumie było bardzo na styku i niewiele naprawdę brakowało by wynik był zgoła inny (ft% wygrany o 0,007, reb o 2, ast o 2 i blk o 1; plus przegrana stl o 3). Ogólnie Barca miażdży. Potem Oden i ja z lekkim dystansem nad resztą. Jeszcze 9 tygodni walk i sporo może się pozmieniać poza obecnie prowadzącym ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 jak dla mnie 2 letnia przerwa od formatu h2h zrobiła swoje ;p łupnia dostaje na grubo w przyszłym sezonie się odkuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 w takim razie ja mam chyba farta nowicjusza w h2h ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi