danp Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem udupiony, difens Broncos jest on "bye" next week, ciagna za uszy moja ekipe tydzien w tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hehe too late, wcisnales "accept", Kily nie zgadzam sie na wycofanie trejdu, trzeba bylo myslec co sie robi. No dobra, tez mi sie to kiedys zdazylo, wez Kilas zrob co trzeba A ty Kucio szybciej sie zastanawiaj, nie mamy calego sezonu Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 wowo otrzymuje nagrodę automasakratora roku wywalił Lamara Millera na FA, po czym ten zapunktował w starciu przeciwko niemu walnął ponad 35 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wie ktoś czemu Randle z Cowboys przebiegł najpierw 2 razy a potem biegał już tylko DMC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wie ktoś czemu Randle z Cowboys przebiegł najpierw 2 razy a potem biegał już tylko DMC? strained back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Wyczyn Lamara doskonale oddaje moj sezon. Nadmiar RB, żadnych wr. Wywalilem tych w których nie wierzyłem, Miller jak i cale Miami się odrodzilo i skopalo po dupie. Dwaj najlepsi RB w mojej ekipie maja problemy zeby łącznie zmontować do kupy 10fp a z kolei wr podebrani z fa dają rade bardzo dobrze. pi****le takie życie Przynajmniej w roto ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja po wygraniu czterech spotkań pod rząd zbieraniną z FA przegrywam kolejne dwa spotkania. Trzech moich graczy z wyjściowego składu było na BYE week. Za tydzień ten tego kuce zobaczymy ciężko widzę resztę sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Gdyby nie przypomnienie na 4 minuty przed 18-tą, że masz 3 ludzi na bye weeku to byś miał porachę jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Kucio-GM of the year Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 To Kily Ci wygrał spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Kily był zaangażowany w Twój skład tak mocno, że zapomniał iż sam gra w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jak to się wszystko zmienia. Na początku sezonu Danp trząsł portkami przed moimi WR. Tymczasem w tej kolejce WR zagrali masakryczny piach, a ekipę do zwycięstwa zawiozła świetna gra biegowa czterech RB. BTW mamy zmiany nazw drużyn. Tego szybko zareagował na wynik wyborów, a Baptizia na... porażkę ze mną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja mam to w dupie, wszystko przeciwko mnie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Akurat na niego specjalnie nie mam co narzekać bo to nie jego wina. Luck głównie szukał Hiltona przeciwko Saints, inne targety rozłożył w miarę równomiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Kilas to nie moja wina, ze Mathews okazuje sie bustem poki co, to samo Cooks. Na szczescie dla ciebie masz silny korpus RB, Maclin wroci, Edelman wypas (gdy nie gra przeciwko NYJ). Na pewno nie czekam na pojedynek z toba, szczegolnie po kontuzji Fostera, jeszcze wygrasz i bedziesz pial caly tydzien jak kogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) BTW mamy zmiany nazw drużyn. Tego szybko zareagował na wynik wyborów, a Baptizia na... porażkę ze mną? Nazwa wróci. Moi zawodnicy graja jak siuraki, to będą się nazywać jak siuraki. Muszą przełamać losing streak ! Edytowane 27 Października 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 U mnie kontuzji na szczescie bylo/jest niewiele, a WRs graja lepiej niz sie spodziewalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Gratz liderze : ) ;p Edytowane 27 Października 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Proszę nie pisać słowa "kontuzja, kontuzje, injury" bo mam ataki lękowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi