Cisza Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ben niby 4-6 tygodni, ale nie wiadomo w jakiej formie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Bedzie mial do dyspozycji caly korpus receiverow i Bella, Big Ben gonna be OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Mam to samo zdanie, Big Ben bedzie wymiatal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Jest szansa na powrót w week 6, jak coś mam dalej Palmera, który także daje radę. Brown Bryant Wheaton i Bell, jeszcze jakby Pouncy był na C to bym w ogóle się nie martwił AF9 jaka cena za H.Millera? Edytowane 13 Października 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jeszcze nie wiem. Sam byłem zdziwiony że był w FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Gates chyba był free, o kogo Ci chodziło Kucio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Gary Barnidge z Browns. Sam go chcialem ale uznalem ze lepiej kisic Mathewsa z Eagles... po czym go wywalilem po kolejnym slabym wystepie, po czym ten mi sie znowu odwdzieczyl A Kucio jak sie rozpasal bo sie wstrzelil z jednym grajkiem, a wciaz 1-4 jak mnie pamiec nie myli. Ale paczka sie zaczyna robic, temu przeczyc nie bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Na Qb mam przepych, że nie wiem kogo wystawiać. Żartowniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Piekna walka na waivers o grajkow, wielu rozczarowanych widze, kto chcial Ch.Westa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 k**** dlaczego w Bills ciągle ktoś się musi łamać? Pół ofensu mam z tej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Piekna walka na waivers o grajkow, wielu rozczarowanych widze, kto chcial Ch.Westa??? No właśnie, bo jakby co jestem otwarty na wymianę za fajnego TE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Turbin powiedział podobno, że chce być najbardziej produktywnym rb Browns od czasów Jima Browna.. Yyy ok Ciekawe jak ta informacja wpłynie na fantasy ownerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 ustawiłem http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/417556 Jest tutaj gdzieś kolejność Waszych wyborów w drafcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jest tutaj gdzieś kolejność Waszych wyborów w drafcie ? draft -> draft results http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/417556/draftresults Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 k**** mac. Bardzo długo myślałem zeby wystawić Brayanta ale nie. 24fp na ławce. Kto jest k**** glupi? Inna sprawa, że jak nikt się nie polamie to może może wroce do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Sanders kontuzja do k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @wowo nie jestes glupi, nie miales zadnych podstaw wystawic Bryanta, fatalny Vick, Bryant po zawieszeniu i kontuzji, bardzo dobry difens Cardinals. Takich rzeczy nie da sie przewidziec, kto ci mowi inaczej po prostu klamie. Ale jak juz pisalem wczesniej, dlatego NFL jest tak nieprzewidywalna liga, a FF piekna gra, nigdy do konca nic nie wiadomo. Kto ma Paytona powinienem wypiepszyc go na zbita buzke, co on gra padline obecnie to glowa mala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja miałem wahania pomiędzy 3 średniakami bo kim mam grać?. Riddick, Wilson, Crowder, kilka godzin przed ściągnąłem Riddicka, a on jak na razie dał najwięcej punktów. Z Maciasem walka na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 k**** zapomniałem wystawić McCoya, WHY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi