macias Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jeremy Maclin - nie znasz dnia ani godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Widzę, że wielu z Was ma problemy ze znalezieniem defensywy. Przypominam zatem, że Jets są na wymianę za jakiegoś startera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Po pierwszej kolejce zostałem mistrzem ligi, a teraz już jestem na 6-tej pozycji. W każdym razie po weekendowym upgradzie składu wracam do gry. No i oczywiście jeszcze jeden mecz i wraca Antonio Gates. Brakuje mi go. Edytowane 30 Września 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Byle sie zalapac do play offs, a tam juz wszystko mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Niechaj Bogowie NFL będą po twojej stronie kucio, wierze w twój skład i możliwości zawodników Tabela wygląda teraz ładnie z Kucami na czele i niech tak pozostanie, choć przyznam że będzie ciężko S.Smith Sr. mi się wymeldował- zobaczymy co z tego wyniknie. Edytowane 2 Października 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 RNG kucio, tak bywa. W week 2 wygrałem z AF9 rzutem na taśmę. Teraz odpadł mój najlepszy zawodnik z dzikiej bandy wr i przyznam że mocno licze na twój win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 0,1 fp Millera? Macias w ostatniej kolejce pewnie wiele by dał za dodatkowe 0,1 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja w końcu mam sklad w miarę. Jak nikt mi się znowu nie polamie to powinienem zacząć coś wygrywać. Tylko ten Hill k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Da się zobaczyć waszą ligę jeśli się w niej nie uczestniczy? Jak tak to poproszę o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja w końcu mam sklad w miarę. Jak nikt mi się znowu nie polamie to powinienem zacząć coś wygrywać. Tylko ten Hill k**** wiedziałem po prostu wiedziałem :::: ) przy bernardzie nie mogę iść na wymianę z tobą wowo. Da się zobaczyć waszą ligę jeśli się w niej nie uczestniczy? Jak tak to poproszę o link hmm sprawdzałem - raczej nie domaga inaczej mówiąc moje sierodki się wyczerpały może ktoś, kto lepiej ogarnia(9 innych GM's) się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jeśli nic się nie zmieniło to w opcjach commisha jest możliwość ustawienia ligi jako widzialnej publicznie czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 ustawiłem http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/417556 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Vick wracaj k... na lawe, podajesz nie do tego WR co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 @kucio jak chcesz wygrać to musisz się mocno postarać, moi RBs to najlepszy pakiet w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Vick wracaj k... na lawe, podajesz nie do tego WR co trzeba Zgadzam się w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Złapałby po 36-jardowym podaniu do end zone piłkę, którą już miał w koszyku, to byście nie narzekali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 ustawiłem http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/417556dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Złapałby po 36-jardowym podaniu do end zone piłkę, którą już miał w koszyku, to byście nie narzekali Co racja to racja, zjebal jak nie on normalnie, mam tylko jedno wytlumaczenie, pilka podawana/rzucana przez mankuta kreci sie w druga strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Cisza coś cicho siedzisz. Pewnie wiesz, że po weekendzie wracasz do .500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 No cicho, Nelson kontuzja, Ben kontuzja, Permian nie wróci, CJ Anderson też z tym paluchem nie tak, zobaczymy... W pierwszym meczu też miałem dostać ostry wpiernicz, a przegrałem dosłownie o pkt dlatego, że nie wstawiłem White'a bo nie miałem dostępu do neta(coś za coś - dupa wygrzana wyśmienicie). Moi WR to dno. Liczę na Devante Parkera pod koniec sezonu, po wypadnięciu Nelsona tylko Sanders tam jakoś wygląda. Gin gra z Bucks, Car z słaba obroną Bears, Bennet z obroną OAK, która daje TE robić co im żywnie się podoba, James Jons złapie znów 2 i będzie dobrze. W przypadku gdy Lynch nie będzie grał, CJ Anderson ląduje na benchu, a w jego miejsce wchodzi noname Rawls, by pobiegać wśród obrony Lions. Ciekaw jestem ja będzie wyglądał Beckham przy obronie Bills? Będzie na tyle skoczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi