ctulu1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ok,nie bylo pytania,dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 cała społeczność forum jak zawsze pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ok,nie bylo pytania,dzieki. http://chicago-bulls.pl/artykuly/wyniki/1243-chicago-bulls-portland-trail-blazers-93-88 tu masz jakis opis meczu, sie chlopak stara chodz nie wiem czy on przysypia czy niedowidzi. na miejscu freda pokombinował by z pierwszą piątką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Na bank Snell nie powinien byc w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 http://chicago-bulls.pl/artykuly/wyniki/1243-chicago-bulls-portland-trail-blazers-93-88 tu masz jakis opis meczu, sie chlopak stara chodz nie wiem czy on przysypia czy niedowidzi. na miejscu freda pokombinował by z pierwszą piątką. Snell znowu world class. DR stracil juz chyba wszystkie atuty, o jakiej poprawie w D mowili dziennikarze ? WTF ? Jego najwiekszy atut to chyba w tej chwili fakt, ze jest mlodszy od Kirka a Brooks to nie jest PG nawet na wschodzie. Widzial ktos w meczu z POR jakas poprawe w organizacji gry calej druzny, czy to w ofensywie, czy to w d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Snell nie powinien z taką formą grać w drużynie z aspiracjami, a jeśli mialby grać to ogony Jego postawa na parkiecie chwilami jest naganna, miał być ofensywnie wsparciem Niko podobnie, to co teraz gra nie zasługuje na S5, tym bardziej ze całkiem śmiało do piątki puka Gibson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) eh tęsknie za czasami grubego Tomo, wtedy joseph zawsze był zirytowany i myślę, że nawet jakby Bulls z Thibodou wygrali majstra to on by znalazł sporo powodow do narzekan Edytowane 25 Listopada 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 eh tęsknie za czasami grubego Tomo, wtedy joseph zawsze był zirytowany i myślę, że nawet jakby Bulls z Thibodou wygrali majstra to on by znalazł sporo powodow do narzekanprzepraszam że oczekuje czegoś ponad przeciętność Tak to już jest kiedy wychowujesz się na Bulls'90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Cóż kolejna porażka. No poza Niko, który w końcu miał dobry strzelecko dzień w sumie wszyscy zawiedli. Ewentualnie Kirk z ławki można powiedzieć, że nie spiepszył meczu, choć szału nie zrobił to nie ma co od niego wymagać ciągnięcia teamu na swoich plecach. Trafił pare rzutów, coś tam pobronił i git majonez jak na gracza który miał być zwłokami samego siebie i to takiego sprzed dwóch lat. Martwią mnie minuty, a w sumie ich brak dla Portisa. Jo gra padake, Niko i Taj są nierówni i aż dziwne, że kolo nie załapuje się choć na 5 minut w co drugim meczu. To już więcej dawał Thibs pograć młodym. Ciekawe czy chodzi o brak odwagi trenera, czy może powolny tryb wprowadzania go do ligi, a może kolo jest aż tak słaby. Nie wiem po prostu zastanawia mnie to. Nie wieżyłem, że to powiem jeszcze rok temu ale Mike wróć! Edytowane 28 Listopada 2015 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 coraz bardziej sie utwierdzam w swojej przepowiedni, CHI bedzie seed 5-8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 I przekonuje cie jedna przegrana? Rzadziej przegrywają tylko Cavs, reszta prezentuje jak pisałem podpbny poziom Madrzysz się więc mi wreszcie napisz kto i dlaczego ma być przed Bulls Cavs i kto poza nimi? I DLACZEGO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ciagle czytam o potencjalnej wymianie chi-nyk za carmelo co sadzicie?? Cos z tego bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 imo indiana atlanta miami nie są słabsze od bulls. o cavs nie ma co mówić duzo zalezy od zdrowia zawodników, czy mirotić sie ogarnie, czy george tak jak 2 lata temu przestanie grac jak mvp po 2 pierwszych miesiącach. Co z Rose, ile meczy zagra Wade. rownie dobrze 2 miejsce dla bulls, rownie dobrze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 I przekonuje cie jedna przegrana? Rzadziej przegrywają tylko Cavs, reszta prezentuje jak pisałem podpbny poziom Madrzysz się więc mi wreszcie napisz kto i dlaczego ma być przed Bulls Cavs i kto poza nimi? I DLACZEGO! nie chodzi mi o ostatni mecz, tylko o potencjal, jak funkcjonuja poszczegolni gracze w czyms, co wyglada na nowe ustawienie. postepu druzynowo nie widac. DR gra to co gral, Mirotic raz dobrze, dwa razy slabo. Pau to samo. Najlepszy jest Butler. Macie 1 gwiazde, 3 dobrych i zadnej lawki. przed CHI w moim odczuciu: Cavs Indiana Miami Toronto ------------- napewno powalczy z wami mocno Atlanta/Detroit a jeszcze mamy Charlotte ktore gra przyzwoicie i Wizards ktorzy poki co graja kupe ale nie liczylbym ze ten stan potrwa wiecznie. Ogolnie nie masz odczucia ze Wschod zaczal byc mocno kompetytywny ? O pozycje w PO bedzie gruba walka. Mnie na duzy plus zaskoczyla gra np Magic.i Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ciagle czytam o potencjalnej wymianie chi-nyk za carmelo co sadzicie?? Cos z tego bedzie?? Piszemy to już 79 raz: Carmelo Kiyan Anthony ma zapis w kontrakcie, na mocy którego może zawetować każdy transfer ze swoim udziałem. Not gonna be able to do it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 ale jego żonka gra w nowym filmie Spike'a o tytule "Chiraq". Czy to coś oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A argumenty Bo napisać że x jest lepsze od y potrafi byle troll z onetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 rozumiem ze każdego kto nie uważa chicago za top2 wschodu masz za gałgana co nie zna sie na koszu? chicago mają swoje problemy w postaci Snella, Rose, Miroticia, Noaha, oraz braku ławki na dobrą sprawe. Butler, od czasu do czasu Gasol, od czasu do czasu Mirotic, system to chyba za mało na coś wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak widać nie rozumiesz i po raz kolejny udowadniasz że czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce Uproszcze specjalnie dla ciebie swoje wpisy Napisałem że poza Cavs reszta stawki jest wyrównana i żaden zespół nie jest jakiś wyraźnie lepszy od Bulls. Czy skończą jako top2? Nie wiem, mogą równie dobrze być 2 jak i 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Rzadziej przegrywają tylko Cavs, reszta prezentuje jak pisałem podpbny poziom Madrzysz się więc mi wreszcie napisz kto i dlaczego ma być przed Bulls Cavs i kto poza nimi? I DLACZEGO! w pierwszym zdaniu piszesz ze podobny poziom w reszcie kto jest lepszy(w domyśle chyba ze nikt) ja tez pisałem ze 2 jak i 5 wiec nie wiem o co chodzi. choć nie ukrywam ze stawiam raczej 4-5 z racji słabości rosteru bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi