rahu Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Akop jest młodszy i zdaje się bardziej skupiony na trenowaniu jest myślę szansa że nie będzie takim kaleką jak Popek czy Oświęcimski no ale wyjdzie w praniu...Pudzian niby trenuje te 10 lat ale wczoraj wyglądało to tak jakby ktoś mu po raz pierwszy pokazał co to kimura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Pudzian i tak zrobil kolosolne postepy ale jednak Taki Bedorf to jest zdecydowanie wyzsza liga i charekterem tego sie nie nadrobi. Szacun za to jak sie poprawil ale pewnych rzeczy nie przeskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Ja też w sumie szanuje Pudziana, doceniam jego ciężką pracę i to co zrobił dla promocji polskiego mma ale jednocześnie poza kondycją to w sumie nie widzą u niego jakiegoś wielkiego progresu w innych płaszczyznach,ma za duże ograniczenia w koordynacji ruchowej (po części wynikające z z wieloletniego uprawniania sportów siłowych ) by móc przeskoczyć pewien poziom.W sumie dobrze się stało że wczoraj poległ bo dla KSW to byłaby słaba opcja gdyby ktoś taki bil się o pas Edytowane 10 Czerwca 2018 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2018-06-10/wygral-i-zostal-zwolniony-szef-ufc-to-kompletny-idiota/?ref=aside_najwazniejsze Lol, pokonał Punka to do zwolnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2018-06-10/wygral-i-zostal-zwolniony-szef-ufc-to-kompletny-idiota/?ref=aside_najwazniejsze Lol, pokonał Punka to do zwolnienia A to, że pokonał Punka to jakieś osiągnięcie sportowe jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 A to, że pokonał Punka to jakieś osiągnięcie sportowe jest? No nie, walka była faktem żałosna, ale co pocisnął Dana to nie mam pytań Strzelam, że umowa była, że przegra a on to olał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ja mam tylko nadzieję, że to koniec "walk" typu CM Punk w MC. Nawet sam łysy to zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Daniel Cormier zunifikował pasy HW i LHW i zero komentarza? chyba to jednak było zaskoczenie, raczej stawiano na Stipe Miocica, ale taka jest HW, jeden cios i pozamiatane no i DC jako "the baddest man on the planet" trochę tu nie pasuje przy całej sympatii do niego teraz co dalej? megafight a raczej freak fight z Lesnarem? rematch z Miocicem (jednak te eye pokes były kontrowersyjne, Miocic poza tym przeważał) Ngannou tez sie nie popisał, przegrał na punkty z grubym Lewisem. Edytowane 11 Lipca 2018 przez Tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Bonsik wroci z banicji i po raz 3 pokona grubaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 też po cichu liczę że zawieszenie nie będzie za długie a Jons wróci przed końcem kariery grubego i popsuje mu last dance...ale Lesner brzmi realniej zwłaszcza że wypłata za to będzie sroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A ja chciałbym choć raz zobaczyć Bonesa który przygotowyje się do walki na czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Khabib vs Conor na UFC 229 http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2018-08-03/ufc-229-walka-khabib-mcgregor-oficjalnie-potwierdzona/ W końcu Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Hoolifan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) liczę ze Khabib udusi rudego no to KSW wpakowało się na minę robiąc tego samego dnia galę w Londynie Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) no to KSW wpakowało się na minę robiąc tego samego dnia galę w Londynie Myślisz...? Inna pora jednak, no i target KSW trochę inny. Część kategorii w UFC u pań i panów (np. ciężka) jest na słabym poziomie, ale te matchupy w lekkiej i średniej ostatnimi czasy są niesamowite. I czytając komentarze niedoceniany staje się Connor przez swoje działania poza oktagonem, a wg mnie to wyrachowany koleś wzorem Mayweathera, który odwala poza klatką, ale tak naprawdę cały czas trenuje, bo wie, że ciąży na nim podwójna presja. Pozostaje mieć nadzieję, że obaj będą zdrowi - jak ktoś ma wypunktować, ew. trafić Khabiba w stójce, to chyba tylko w lekkiej McGregor, jak ktoś ma ubić McGregora - to Khabib. Faworytem Rosjanin, mam większe zaufania do grapplerów w takich walkach, a Khabib, wiadomo, dewastuje. Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) Nate uciekł z konferencji, co za łeb Natomiast Conor usadzi Khabiba na dupie, nie mam wątpliwości co do tego. Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Diaz pieknie wydymany przez Dane... Mimo wszystko Dustin nadal faworytem i jak wygra to pierwszy w kolejce po tittleshota...ja po stronie Khabiba i mam nadzieje ze zamknie jape Irlandczykowi na amen. Zreszta Chad z marszu Conorowi robil klopot to Rusek tez powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 trening 10-letniego khabiba z misiem-ja wiem,ze to dagestan,rosja i te sprawy i,ze mis dosc mlody,jednak jakby sie wqrwil to by dzieciaka zjadl... https://www.youtube.com/watch?time_continue=123&v=FATCPOC75Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) I ain't fighting on that show either F the ufc— The Diamond (@DustinPoirier) August 3, 2018 Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 I ain't fighting on that show either F the ufc— The Diamond (@DustinPoirier) August 3, 2018 Smieszkuje. RDA zreszta tez ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Smieszkuje. RDA zreszta tez ;-) Here’s @DustinPoirier composing his last tweet. Cracking himself up lol. It had me laughing. pic.twitter.com/xbsIPVsLRS— Brett Okamoto (@bokamotoESPN) August 3, 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi