Gość eF. Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: chyba Ci się dwa tematy merdają bo tamten post przecież sobie jest możliwe, że masz rację... to zmieniam na - shame on me! edit - pojebało mi się konkretnie, my bad Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 @DaFlooou, strasznie spamujesz odkąd zaczęły się playoffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 @BMF Spam (ang. spam "mielonka") – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Uważasz, że moje posty są niepotrzebne? Chyba troszkę przesadzasz... staram się pisać z sensem i na temat. Trochę odleciałem z "Jokiciowcami" (szanuję) i może stąd takie wrażenie. Jeśli chodzi o jakieś nabijanie postów czy coś w tym stylu, to nigdy nie brałem tego na poważnie, bo to przecież forum. Chyba, że za to dostaje się koszulkę Drummonda... to nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Piękna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 mnie najbardziej rozwaliło że tza en post tutaj też mu dał 'dislajka' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) Edytowane 2 Maja 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Kurka zużyłem dobrego gifa a ta wtopa zasługuje na podsumowanie nie gorsze od tamtej! Jacek mnie zabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Czyta forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Strzelam ze fan Jokica. Przeciwienstwa sie przyciagaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jacek, Jokic, różnica niewielka a fan również z Warszawy to wie co pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Mamy wysyp nowych dusz na Forum bo od dawna nie widziałem tylu wpisów nowych nickow. Ciekawe niektóre spostrzeżenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 @KeepItDirty nie kwestionując prawdziwości Twoich słów, pragnę tylko zwrócić uwagę, że ta historia wygląda jak typowa historia wujka Rysia po 10 latach, gdzie po każdym opowiadaniu coś rośnie. Mogłeś napisać, że po prostu jechałeś kiedyś na rolkach, złamałeś obojczyk i dopiero po jakimś czasie zacząłeś czuć ból. Natomiast tutaj pojawiło się tyle charakterystycznych elementów dla takiej przesadzonej historii 70km/h 30% nachylenia 300 metrów salta "wstałem i doczołgałem się" ( co trochę się wyklucza) że nic dziwnego iż ktoś poddał to w wątpliwość. Historia o tym, że jechałeś 70km/h, a potem spadałeś 300 metrów w dół kręcąc salta, a potem czołgałeś się przez 300 metrów na górę o nachyleniu 30% i nie czułeś bólu aż do czasu po operacji brzmi trochę jak fantasy, sorry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 36 minut temu, fluber napisał: @KeepItDirty nie kwestionując prawdziwości Twoich słów, pragnę tylko zwrócić uwagę, że ta historia wygląda jak typowa historia wujka Rysia po 10 latach, gdzie po każdym opowiadaniu coś rośnie. Mogłeś napisać, że po prostu jechałeś kiedyś na rolkach, złamałeś obojczyk i dopiero po jakimś czasie zacząłeś czuć ból. Natomiast tutaj pojawiło się tyle charakterystycznych elementów dla takiej przesadzonej historii 70km/h 30% nachylenia 300 metrów salta "wstałem i doczołgałem się" ( co trochę się wyklucza) że nic dziwnego iż ktoś poddał to w wątpliwość. Historia o tym, że jechałeś 70km/h, a potem spadałeś 300 metrów w dół kręcąc salta, a potem czołgałeś się przez 300 metrów na górę o nachyleniu 30% i nie czułeś bólu aż do czasu po operacji brzmi trochę jak fantasy, sorry:) Ja kiedyś, jak miałem trochę ponad 2 lata, zjeżdżałem że zbocza góry o wysokości niecałych 5000 metrów i nachyleniu niewiele poniżej 90 stopni i przy prędkości prawie że 200 km/h wywróciłem się i złamałem sobie nadgarstek. Ale mnie akurat złamanie zaczęło boleć od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Kolarze jak załatwią obojczyk po wywrotce nawet przy 30 km/h na godzinę, to nie są w większości przypadków sami zebrać się z szosy. Ale oni golą też nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) So, dużo nowych twarzy na czas play-offów, niesamowicie mi się czyta te merytoryczne dyskusje, szczególnie pierwsza strona tematu o ECF. Nigdy nie myślałem, że jedno zdanie może mieć tyle treści. Pozdrawiam Was wszystkich, nadchodzą wspaniałe czasy dla łapu-capu @matek czy kto jest teraz modem. Moglibyście wznowić temat "nowi userzy się przedstawiają"? Bardzo chciałbym ich* troszkę bliżej poznać, bo bardzo mnie intrygują, szczególnie ten dżentelmen co "wstał i doczołgał się" po okropnym wypadku *Tych nowych rzecz jasna Edytowane 13 Maja 2019 przez Eryko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 TO było naprawdę słabe Rozumiem że szukasz na mnie czegoś ale widać sufit masz tam gdzie houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @rw30 przecież napisał to co chciał - że częśc graczy woli zarobić 50 w dwa lata zamiast 60 w trzy a mogą na tym stracić, np łapiąc kontuzję pod koniec drugiego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @cvbe eee możesz mieć rację - ja to przeczytałem jako 25/2 & 20/3, przyzwyczajony do właśnie takiej notacji podawania dlugosci i wysokości kontraktu. My bad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 btw fajnie sie czyta na forum kolejne wersje deklinacji imienia Kawahi tutaj na forum. Nie żebym uważał się speca w tej dziedzinie i też pewnie kaleczę. Anyway, niezły mindfuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 30 minut temu, rw30 napisał: btw fajnie sie czyta na forum kolejne wersje deklinacji imienia Kawahi tutaj na forum. Nie żebym uważał się speca w tej dziedzinie i też pewnie kaleczę. Anyway, niezły mindfuck może gdybyś wiedział jak się je poprawnie pisze to byłoby Ci łatwiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi