polskignom Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Bo oni byli pewni wygranej w Wisconsin. A ukladanie sondazy przez ostatnie kilka lat dzialalo jak trzeba w kazdym miejscu na swiecie. Az do zeszlego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie oni wierzyli w te sondaże.Dlaczego odpuściła Wisconsin?Nie była tam ani raz bo święcie wierzyła w wygraną., Gdyż cytując klasyka - " nie miała z kim przegrać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mnie także śmieszy przekonanie i pewność jaka miałem odnośnie wyników wyborów.Z 67 sondaży przeprowadzonych metodą 4 way, 63 przewidywały zwycięstwo Clinton z bezpiecznym marginesem,.Ktoś zapłacił grube miliony za te sondaże,dziesiątki tysięcy ankieterów molestowało telefonicznie,listownie i osobiście ludzi w całych Stanach przez ponad rok.,Grubo opłacani analitycy po drogich studiach opracowywali ten materiał., Czy oni nie są śmieszni?A ci co wyrzucili w błoto tyle kasy nie śmieszniejsi ? sondaże nie są robione po to, aby przedstawić faktyczny stan rzeczy lecz żeby go wykreować. na przykład jak sprawdzałem jeden z okołodebatowych polls CNN, to trąbili głośno o sporej przewadze Clinton, ale już nikt tam nie powiedział, że w badanej próbie demokratów było około 70% a republikanów 30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 https://media0.giphy.com/media/GfAD7Bl016Gfm/200_s.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak nie wrzuca sucharow to trolluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak nie wrzuca sucharow to trolluje...Powinieneś być dumny. W końcu naśladownictwo najwyższą formą pochlebstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Za wysokie progi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Za wysokie progi To tylko będę się modlił w kącie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak na moje to Ely powinien byc ostatnią osobą wrzucającą to lapu capu cos związanego z niepoprawną polszczyzną etc. Spojrz najpierw na siebie Ely, Twoich postow sie nie da czytac normalnie, moje oczy przy nich krwawią. Straszna hipokryzja, naprawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wiem,że kosz to ciężka konkurencja,ale przecież mało kontaktowa Przecież w piłce nożnej niektóre drużyny grają co 3 dni i jest to sport duzo bardziej kontaktowy. Czy np. w siatkówce gdzie też graja wielkoludy. O litości to co matek wrzucił pewnego ( chyba ) nowego usera.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Puzon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Puzon? Od dawna jest na forum pod innym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 jakim? Ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Rappar zluzuj zwieracz bo wkurwiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Rappar zluzuj zwieracz bo wkurwiasz Zajmij się sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 jakim?Piątak i 2kc i ci zdradzę Toruń by night poniewiera żołądek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 takich trzeba demaskować od razu w czynie społecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 RappaR, ja już sobie darowałem, chociaż przez moment też miałem ochotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mea culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi