Nemo Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Co Phila odjebała? Nosz k.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Source: Jason Kidd had been pushing for MCW for awhile. MCW am told was surprised and disappointed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jason Kidd chyba lubi zawodników z triple double happen ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jason Kidd chyba lubi zawodników z triple double happen ;] Jaram się jak Michałowicz talerzowym podaniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) w ogóle chyba Kidd w Knicks musiałby zawsze kogoś słuchać. a w Bucks to ma swój folwark i ma koncepcję. Parker-Williams za 3-4 lata? na tym fajnym wschodzie? Edytowane 19 Lutego 2015 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Built their bench (Augustin, Novak, Singler, Kanter) Nie no, niezły bench. Kto tam w PO pogra? Kanter i Augustin, ale raczej nie ma podejścia do tego, co pokazałby Jackson. W ogóle dziwię się Thunder. Mogli pozyskać ofensywnego centra z dobrą prezencją w defensywie, a wzięli średnio broniącą stretch four. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tanki słoneczne w gazie. Chciałem zmian ale to przebiło moje wyobrażenia. Za dużo tego. Piekę chleb. Thunder up Perk w Jazz. Szkoda mi was, rili Bux holy shit Pistons - just shit Garnett - hit sezonu, oglądam wszystko Minny do końca, nawet video spod prysznica. KG ma dostać dwuletnie xtension. Kings z Millerem dobra, solidna opcja Sixers mają McGee Boston ma betleya Blazers so-so Cole w pelikanach Blatche ma się pojawić w Heat chleb mi klepie, coś się jara. nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Thunder jakoś nie szczególnie są znani z wydawania pieniędzy, więc rezygnacja z Lopeza na rzecz bardziej przyjaznych deali jest zrozumiała. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dokładnie. Thunder i Heat wielkimi wygranymi tego TD, a Portland i Houston małymi. Boston w sumie też. Boston także jest wielkim wygranym tego TD za Thorntona i Pick Cavs ( ktory zamienia sie w dwa 2rnd picki, ktoych Boston ma od chu**) dostali swietnego grajka w postaci Thomasa A gdyby jeszcze głębiej wejsc w szczegoły to pamietajmy ze Boston dostal Thorntona i Zellera za TPE Pierca Czyli reasumując : za TPE Pierca boston dostal Thomasa i Zellera ! Good Job Danny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To MIL: Michael Carter-Williams, Tyler Ennis, Miles PlumleeTo PHI: LAL pick (protected)To PHX: Brandon Knight — To BOS: Isaiah ThomasTo PHX: Marcus Thornton, CLE pick — To DET: Reggie JacksonTo OKC: D.J. Augustin, Enes Kanter, Steve Novak, Kyle SinglerTo UTA: Kendrick Perkins, 1st round pick — To BOS: Luigi Datome, Jonas JerebkoTo DET: Tayshaun Prince — To HOU: Pablo PrigioniTo NYK: Alexey Shved, 2 2nd round picks — To HOU: K.J. McDanielsTo PHI: Isaiah Canaan, 2nd round pick — To MIA: Goran Dragic, Zoran DragicTo NOP: Norris Cole, Shawne WilliamsTo PHX: Danny Granger, Justin Hamilton, John Salmons, 2 1st round picks — To DEN:To PHI: JaVale McGee, OKC pick (protected) — To BKN: Thaddeus YoungTo MIN: Kevin Garnett — To SAC: Andre MillerTo WAS: Ramon Sessions — To DEN: Will Barton, Victor Claver, Thomas Robinson, POR pick (protected), 2nd round pickTo POR: Arron Afflalo, Alonzo Gee smutno mi z powodu KG. niby dobrze, że wrócił na stare śmieci ale to oznacza, że chyba po tym sezonie skończy karierę. i jego 6.8 i 6.8 przy 47%TS oznacza, że rozmienił swoją karierę na koniec na drobne jak Ewing czy Hakeem. że Shaqa 9.8 4.8 przy 65TS% wygląda nieźle a myślałem, że gorzej być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja mam mieszane uczucia co do Thomasa. Ani to specjalnie przyszłościowy grajek, ani ktoś, kto będzie robił szatnie. Aczkolwiek prawdą jest, że w tych C's powinien naklepać trochę punktów i może na lato/później będzie w porządku assetem do czegoś poważniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) już widzę oczyma wyobraźnie mej jak KG uczy Wigginsa jak zajebać z partyzanta jak szczekać na przeciwnika jak walić łapą w klatę by się nie zapadła. jak skakać to tylko do mniejszego itd. masa rad panie masa. ps; Legia to powinna KG na bramkarza ajaxu posłac Edytowane 19 Lutego 2015 przez Wirakocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ktoś jeszcze uznaje Hinkiego za topowego GM'a? Gość wyłowił dwóch wartościowych graczy z masy szrotu by ich oddać i szukać od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Trade deadline był w tym roku zajebisty, tyle sie działo ze szok. Wojnarowski już nawet nie wyrabiał Działo sie, oj działo Ostatnie 5 minut i troche po 21 było ostrym armagedonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To MIL: Michael Carter-Williams, Tyler Ennis, Miles Plumlee To PHI: LAL pick (protected) To PHX: Brandon Knight To jest ostateczna wersja? Jakoś nie chce się wierzyć, że Bucks tylko Knighta oddali za ten zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To jest ostateczna wersja? Jakoś nie chce się wierzyć, że Bucks tylko Knighta oddali za ten zestaw źródło: http://hangtime.blogs.nba.com/2015/02/19/2015-nba-trade-deadline-live-blog/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Source: The Timberwolves are not bringing KG back for just this year. They want to do a 2-year extension with him.— Jon Krawczynski (@APkrawczynski) February 19, 2015 Let's do it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Od kogo dostaje pick Utah w dealu za Kantera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja mam mieszane uczucia co do Thomasa. Ani to specjalnie przyszłościowy grajek, ani ktoś, kto będzie robił szatnie. Aczkolwiek prawdą jest, że w tych C's powinien naklepać trochę punktów i może na lato/później będzie w porządku assetem do czegoś poważniejszego. Ainge już latem chciał IT, więc musi go bardzo lubić. Zobaczymy jak go wykorzystają, ja myślę, że dobry by był jako 6th man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Też uważam, że to idealny materiał na 6th mana, ale... w mocnym zespole z weteranami. Na moje w młodej drużynie to po prostu szkodnik. Chociaż na wschodzie w dolnej połowie tabeli swoje zrobi. Dobra wiadomość z punktu widzenia walki o pick. Edytowane 19 Lutego 2015 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi