fluber Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Linki nie bo słyszałem w radiu, dowiedziałem się tylko później że włoska Forza nouva czy jakoś tak i inne neo(patriotyczne) ugrupowania przyjadą Forza Nuova przyjeżdża co roku. Rok temu na pewno byli. Co roku są zapraszani narodowcy spoza polski na wspólne świętowanie. Ale o jakich bojówkach słyszałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Linki nie bo słyszałem w radiu, dowiedziałem się tylko później że włoska Forza nouva czy jakoś tak i inne neo(patriotyczne) ugrupowania przyjadą Delta ja wiem że ty u tobie podobne tworom puszczają zwieracze ale my mieszkańcy Warszawy czujemy niepokój przed banda pojebow czy to z prawej czy lewej strony PiS sobie nie pozwoli żeby robili rozpierdol , wydaje mi się że opozycja chce sprowokować aby właśnie chłopacy których nie trzeba podpuszczać zaczęli odpierdalać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Delta ja wiem że ty u tobie podobne tworom puszczają zwieracze ale my mieszkańcy Warszawy czujemy niepokój przed banda pojebow czy to z prawej czy lewej strony Bez takich prostackich tekstów proszę. Tobie radzę zająć się czymś przyjemniejszym niż tylko lektura tych samych dziennikarzy, którzy co roku dostają rozwolnienia. Już rok temu polityka wymyśliła sobie Spencera na marszu. Od kilku lat na marszu goszczą "najbardziej skrajne, najbardziej ultra itd" organizacje z całej Europy i nic się nie dzieje. Edytowane 5 Listopada 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Bez takich prostackich tekstów proszę. Tobie radzę zająć się czymś przyjemniejszym niż tylko lektura tych samych dziennikarzy, którzy co roku dostają rozwolnienia. Już rok temu polityka wymyśliła sobie Spencera na marszu. Od kilku lat na marszu goszczą "najbardziej skrajne, najbardziej ultra itd" organizacje z całej Europy i nic się nie dzieje. To prawda, w sumie to od 2014 roku chyba nie było żadnych poważnych problemów z marszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 To prawda, w sumie to od 2014 roku chyba nie było żadnych poważnych problemów z marszem.i to chyba jedyny pozytyw rządów PiSu widoczny w stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 i to chyba jedyny pozytyw rządów PiSu widoczny w stolicy i muzeum powstania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) i muzeum powstaniato prawda, Lech (w tym przypadku zasluzenie) ma tam swoje zaszczytne miejsce A propos szczepień i tej afery z Odrą Właśnie żona mi powiedziała o corkach jej koleżanki z pracy Obie dziś odesłane do domu z objawami odry Obie szczepione To trochę pstryczek w nos dla sprawców tej nagonki Edytowane 5 Listopada 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jaśnie Pani Walec w pojedynkę przeciwko całemu złu tego świata! Wystarczy jedna raca i osobiście rozwiąże Marsz Superbohaterka która chce przy okazji chronić Gaworowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A propos szczepień i tej afery z Odrą Właśnie żona mi powiedziała o corkach jej koleżanki z pracy Obie dziś odesłane do domu z objawami odry Obie szczepione To trochę pstryczek w nos dla sprawców tej nagonki Obie poniżej 10 roku życia, prawda? Męczy mnie ta historia anty-antyszczepionkowa. Banda debili z internetu, jedna z naprawdę wielu, jak chociażby fani Utah Jazz, a wszyscy się jarają tym, jakby właśnie Hitler zrobił Barbarossę. W Polsce mniej niż 0,5% populacji ma odmowy szczepień, szczepienia zabezpieczają populację przy 95%, czyli mamy 10-krotny zapas. Naprawdę nie rozumiem ile można na ten temat gadać i poświęcać temu uwagi. Na stronie Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego jest taka grafika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jaśnie Pani Walec w pojedynkę przeciwko całemu złu tego świata! Wystarczy jedna raca i osobiście rozwiąże Marsz Superbohaterka która chce przy okazji chronić Gaworowa! Pan Walec wczoraj to okazał się Donald . nigdy za nim nie przepadałem ale facet z warsztatu jest numer jeden na tę chwilę. ta komisja mogłaby co najwyżej przesłuchiwać sprawę ukradzenia kredy z klasy w podstawówce a i tak nie wiem czy rozwiązaliby ten problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Dobra kasa jest do zgarnięcia. Niestrudzony bojownik o demokrację, Lechu Wałęsa deklaruje wypłącenie 250 tys. zł nagordy dla tego szczęsliwca, który dostarczy mu dowodów na te, że bracia Kaczyńścy wrobili go w agenturalną działalność. Jednak z każdym zdaniem jego deklaracji entuzjazm spada ponieważ kasa ma być wypłącona ze zbiórki jego sympatyków. Ilu on tych sympatyków ma, to wie już tylko on. Edytowane 6 Listopada 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 "PIS powinno poważnie obawiać się o wynik wyborów do parlamentu" Kornel Morawiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 "PIS powinno poważnie obawiać się o wynik wyborów do parlamentu" Kornel Morawiecki przecież to sowiecki agent xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Policjancie masowo idą na zwolnienia, w niektórych województwach nawet ponad 40% na chorobowym: https://www.rmf24.pl/raporty/raport-protest-policjantow/fakty/news-epidemia-psiej-grypy-co-czwarty-policjant-oddzialu-prewencji,nId,2654214 Tymczasem pani HGW już zapowiedziała, że rozwiąże marsz pod byle pretekstem, wystarczy że pojawi się raca ( np. taka jakiej użyli politycy PO na Marszu Wolności)mi marsz zostanie rozwiązany osobiście przez HGW. Wszystko będzie nagrywane. Mam złe przeczucia, co do tego marszu. Za to wyjaśniło się dlaczego 12 listopada jest wolny:) http://www.radiomaryja.pl/informacje/100-dni-trzezwosci-na-100-lecie-niepodleglosci/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Nie robiłbym sobie żartów z nałogu alkoholowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dobra kasa jest do zgarnięcia. Niestrudzony bojownik o demokrację, Lechu Wałęsa deklaruje wypłącenie 250 tys. zł nagordy dla tego szczęsliwca, który dostarczy mu dowodów na te, że bracia Kaczyńścy wrobili go w agenturalną działalność. Jednak z każdym zdaniem jego deklaracji entuzjazm spada ponieważ kasa ma być wypłącona ze zbiórki jego sympatyków. Ilu on tych sympatyków ma, to wie już tylko on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To co zrobili we Wrocławiu to jest nieporozumienie. Odwołanie marszu, bo może podczas marszu zostanie popełnione przestępstwo, to jest jakaś wyższa szkoła jazdy pod kątem prawa. W normalnym państwie karze się jednostki po popełnieniu przestępstwa, a nie wszystkich przed jego popełnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Czy Tusk jednym przesłuchaniem nie zrobił przypadkiem więcej dla notowań PO niż Schetyna z Kopacz przez cały czas jak on jest w tej radzie? Nie słuchałem całego przsłuchania ale takie subiektywne mam odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) W normalnym państwie karze się jednostki po popełnieniu przestępstwa, a nie wszystkich przed jego popełnieniem.Też nie popieram w tej sytuacji, ale tym tekstem trochę odjechałeś. Prewencja. Protestowałeś jak Żuk zakazywał marszu równości w Lublinie? Edytowane 6 Listopada 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To co zrobili we Wrocławiu to jest nieporozumienie. Odwołanie marszu, bo może podczas marszu zostanie popełnione przestępstwo, to jest jakaś wyższa szkoła jazdy pod kątem prawa. W normalnym państwie karze się jednostki po popełnieniu przestępstwa, a nie wszystkich przed jego popełnieniem. a jazda po pijaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi