ignazz Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Niezły English... Dobra robota Dont make a village Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Niezły English... Dobra robota Dont make a village Sęk ju from the mountain! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Sęk ju from the mountain! Ale następny etat, w jaki powinniście zainwestować, to korektor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Ale następny etat, w jaki powinniście zainwestować, to korektor ;] Eee tam. Bart jest zmęczony i źle przekleja Teksty ode mnie wychodzą idealne Ale z drugiej strony faktycznie trzeba bedzie jakies koroporacyjne procesy wprowadzic. Cholera. Edytowane 7 Września 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Zróbcie aby nie wyszła Dickness with mashroomness Edytowane 7 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 My tu gadu gadu a barcalover wysmażył niezłe cudeńko - i to bez błędów z mojej strony przy przeklejaniu:)http://www.fb-ninja.com/teams/chicago_bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 My tu gadu gadu a barcalover wysmażył niezłe cudeńko - i to bez błędów z mojej strony przy przeklejaniu:) http://www.fb-ninja.com/teams/chicago_bulls Czytam to i cały czas się zastanawiam, kiedy piszecie od serca, a kiedy nas wkręcacie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Washko jakbyś nie zauważył przy moich projekcjach udostępniam moje tajne dane używane do prywatnych projekcji więc wkładamy w to całe serce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Washko jakbyś nie zauważył przy moich projekcjach udostępniam moje tajne dane używane do prywatnych projekcji więc wkładamy w to całe serce! Że wkładacie serce, to nie wątpię Pytanie w co? ;] Ale póki co wierzę, że w to, co trzeba, w końcu piszecie po obcemu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Że wkładacie serce, to nie wątpię Pytanie w co? ;] Ale póki co wierzę, że w to, co trzeba, w końcu piszecie po obcemu ;] Tomek - przeceniasz skalę naszej gotowości do poświęcenia. Nie spędziłbym roku przygotowując grunt pod skoszone projekcje Nawet ja bym tego nie zrobił. Projekcje są efektem działania narzędzi i wewnętrznych negocjacji. I będą się zmieniały podobnie jak w każdym sajcie tego typu. I oczywiście należy je brać z pewną dozą krytycyzmu. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Clevland Cavaliers i o tym dlaczego LeBron nie jest już top 5.http://www.fb-ninja.com/Teams/Cleveland_Cavaliers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Jednego tylko nie rozumiem. Czemu nie ma Was na tej liście, skoro jest tam jakiś Grzelak??? Edytowane 9 Września 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jednego tylko nie rozumiem. Czemu nie ma Was na tej liście, skoro jest tam jakiś Grzelak??? Czy ja wiem. A to bardzo istotne, zeby tam byc? Poza tym jestesmy w wielu miejscach w ktorych Daniela nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czy ja wiem. A to bardzo istotne, zeby tam byc? Poza tym jestesmy w wielu miejscach w ktorych Daniela nie ma Phi, co za pytanie, jasne, że ważne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wasz FB jest prawie martwy 116 lajków to nędza. Może też tym kanałem powinniście poszukać użytkowników. Rozkręcamy się mamy już 448 a do startu dopiszemy jeszcze zero na końcu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfucker Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 dobra dawaj sobi raport o Denver z Gallo na czele i zapomnij ze go zmaczujesz nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 dobra dawaj sobi raport o Denver z Gallo na czele i zapomnij ze go zmaczujesz nisko You won't be disappointed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 dobra dawaj sobi raport o Denver z Gallo na czele i zapomnij ze go zmaczujesz nisko Proszę bardzo: http://www.fb-ninja.com/Teams/Denver_Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A dziś nakręcamy hype na Reggiego Jacksona:)http://www.fb-ninja.com/Teams/Detroit_Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfucker Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A dziś nakręcamy hype na Reggiego Jacksona:) http://www.fb-ninja.com/Teams/Detroit_Pistons Tutaj brawo, masz kipera jednego z lepszych w fbbest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi