Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Co za pierdolona żenada z tym wykluczeniem Garnetta, aż się odechciało meczu oglądać

Jaka żenada? Howard go lekko odepchnął a ten rzucił w niego piłką i jeszcze chciał przy spięciu z dyni dojebać. Nie umie trzymać nerw na wodzy to niech spierdala.

Heart of Champion...

Uśmiechnąłem się jak zobaczyłem ten filmik i o ile z dobrą, czy wcześniej wybitną grą KG się pożegnałem, to Garnett wciąż jest mi cholernie bliski. Po tym filmiku uznałem, że trzeba trochę pooglądać Brooklyn bo to ostatni sezon z Kevinem na parkiecie, szkoda że w takim miejscu, szkoda że nie gra o nic, ale sentyment wciąż ten sam.

Jaka żenada? Howard go lekko odepchnął a ten rzucił w niego piłką i jeszcze chciał przy spięciu z dyni dojebać. Nie umie trzymać nerw na wodzy to niech spierdala.

Heart of Champion...

Niech Howard trzyma grabie przy sobie bo mu uschną. Jak mu łapy latają to niech $pierd@la. (trochę się cykam, że post pójdzie za cenzurę)

Wiadomo że Garnett to Mr.Cheap Shot i ogólnie zawsze skacze do niższych,ale mimo wszystko będzie go w tej lidze brakowało.Nadchodzi(już nadeszła?)chyba liga pod znakiem całowania się po dupach i przybijania piątek jak George z Lebronem,czy noszenia plecaczka przez grzecznego Duranta.Wiadomo Bad Boys w wykonaniu Pistons to było przegięcie i też nietędy droga,ale chyba nie tylko ja mam dość ligi w której każdy każdego lubi i zawodnicy chodzą razem na obiadki?Coraz mniej emocji związanych z meczami,czyli to co jest najważniejsze w sporcie,coraz więcej statystyk,chłodnej analizy i kalkulacji co się opłaca,a co nie.

Ogólnie to nie pierwsze spięcie Howarda z Garnettem,może niektórzy pamiętają

KG szkoda że nie gra o nic,

To może jakiś transfer? Dałbym mu szansę w SAS, tylko że Ci w zamian raczej nie mają co dać :/

W CLE też by się przydał do rotacji z Love i Mozgovem. W OKC też, w zasadzie wszędzie.

Niech do Brooklyn puści bo im potrzebny nie jest.

Edytowane przez mac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.