Adison Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czy aktualnie Bird jest związany jakoś z Pacers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 To ich team president Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czy aktualnie Bird jest związany jakoś z Pacers ?Jest. Jest tam szefem wszystkich szefow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sprzedaż koszulek w nba store w okresie od kwietnia do czerwca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dałem to samo co Ty godzinę wcześniej w ciekawostkach :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dałem to samo co Ty godzinę wcześniej w ciekawostkach :/. Walczcie ze sobą W PENTAGRAMIE. Ale by nie było offtobu - koszulka Delladovy w top15 to crazy shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Podbnie jak niegrajacy kobe przed hardenem jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 ESPN znowu zawiesiła Simmonsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) ESPN znowu zawiesiła Simmonsa? Kontrakt mu się kończy we wrześniu ale już od teraz Simmons nie będzie w ogóle współpracował z espn, za to możliwe jest że rozpocznie współpracę z hbo. The source with knowledge of the talks said Simmons would gain both a television show on HBO and an online home for columns and other content. Tekst z 17 czerwca. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Czytając 'Zycie' natknąłem się na fragment ,w którym mowa było o dołączeniu do ligi dwóch zespołów. W tym celu zostaje przeprowadzony draft w celu skompletowania ekipy. Czy aktualnie gdyby powstały nowe klubu też doszłoby do takiego draftu czy wyglada to teraz inaczej? W ogóle jest to możliwe zeby do NBA dołaczyly nowe druzyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Na przykładzie wejścia Tor/Van Wchodzą 2 teamy, mamy expansion draft. Każda drużyna tyopuje 7/8 graczy nietykalnych w rosterze. Pozostałych sobie nowe ekipy wybierają. + w tym samym roku, kiedy powstają, jak dobrze kojarzę wybierają z numerami 2/3 w drafcie corocznym w 1 rundzie. + mają czyste salary więc teoretycznie każdy FA jeśli zechce może z nimi podpisać kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Kenyon Martin zakończył karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Martin to teraz chyba ogłosił, bo z grania to już od pewnego czasu było tak, jak gdyby już nie świadczył pracy :] Tak sobie oglądam jakieś urywki z Summer League, które mi podsuwa Facebook... Kurde, ja myślałem i chyba w przeszłości też widziałem, że to miało trochę lepszą oprawę, tzn. jakieś konkretne trybuny czy coś, a la hale w college'ach. A to co widzę to wygląda jak lekcja WF-u, na którą wpuszczono popatrzeć inną klasę, której nauczyciel akurat jest chory i coś trzeba z nimi zrobić Nie mówię o grze, żeby była jasność, tylko o tło mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie no, tego się nie da oglądać. Kamera jakby wujek Staszek kręcił z ręki, bo przyszedł akurat bratanka pooglądać, realizacji żadnej, granie też, jak chwilę popatrzeć, dosyć niedzielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 W Orlando zawsze tak to wygląda, faktycznie mogliby coś z tym zrobić i zorganizować ten turniej na jednej z uczelni. W Las Vegas wygląda to dużo lepiej, te trybuny które pamiętasz to z tamtej SL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ale te ligi w Orlando chyba zawsze miały słabszą oprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja tam wolę SL w stylu Orlando, ma to swój klimat, przy okazji przypomniało mi się jak 3 lata temu 2-krotny mistrz szkolił żółtodziobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ta kamera z parkietu ma swój urok, można poczuć się jak w pierwszym rzędzie trybun za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ta kamera z parkietu ma swój urok, można poczuć się jak w pierwszym rzędzie trybun za free. no i te świetlne refleksy na obiektywie... doskonale/wiem wiem ktos zgral z kompa Edytowane 6 Lipca 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 W Orlando kamera jest ustawiona po scoutów i "ekszpertów". Gorzej się to ogląda dla funu, ale zobaczyć można rzeczywiście więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi