Stromile Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 nie no jak nowy draft to numery też nowe panowie... jak to sie mówi nie można zjeśc ciatka i miec ciastko Tak, oczywiście wszystko będzie od nowa, losowanie przez apleta też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_us Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 moj glos juz raczej nic nie wniesie i nic nie zmieni, mimo ze mialem calkiem niezly sklad perspektywa nowego draftu to dobry pomysł....z racji tego ze czesc osob ma ta gierke kompletnie gdzies, a pozatym od poczatku wiadome bylo kto zajmie czolowe miejsca, z drugiej strony troche szkoda bo jednak troche czasu poswiecilem na transfery ale nie zaluje boo mialem przy tym spora polewke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dobra widze że jednak będzie ten nowy Draft więc ide przygotowywać Pre-Ranki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 dobra nie chce mi się czasu w niepewności tracic niech bedzie ten nowy draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk8 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 To chociaż późną godzina - 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Już rozważaliśmy to przed pierwszym draftem i taka godzina jest zbyt późna, prędzej godziny popołudniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 no w sumie mój głos już za wiele nie wniesie , ale wkurza mnie cała ta sytuacja bo ze skadu byłam zadowolona i draft okay... no ale cóż widać takie uroki grania w grupie "nowych". Ahaa... i jestem za tym by kolejność była taka jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk8 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dobra w d$%^& to mam - pewnie stanie tak samo jak ostatnio że będzie o 20. Róbcie sobie kiedy chcecie bo pewnie wszsyscy co nie mogą o 22-23 mają jakieś super ważne zajęcia z których nie mogą zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 tu chyba też chodzi o to, ze draft dosyć długo trwa, więc zaczynając o 22, szczególnie w poniedziałek, nie każdy mógłby sobie pozwolić by siedzieć do końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk8 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie no pewnie - 2 drafty i 2 razy będe musiał iść komuś na ręke. Może tym razem ty sobie wrzucisz kolejność i nie będziesz na drafcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie no pewnie - 2 drafty i 2 razy będe musiał iść komuś na ręke. Może tym razem ty sobie wrzucisz kolejność i nie będziesz na drafcie ? Chłopie spokojnie, przecież to oczywiste, że jeśli 15 osobom pasuje draft około 20 a tylko tobie o 23, to wybierzemy tę opcje za którą jest wiekszość, uroki demokracji. :wink: Ludzie chodzą do szkoły, do pracy i nie mogą sobie pozwolic na siedzenie przed kompem do 1 w nocy czy coś koło tego w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie no pewnie - 2 drafty i 2 razy będe musiał iść komuś na ręke. Może tym razem ty sobie wrzucisz kolejność i nie będziesz na drafcie ? Nie, ja jednak będę na drafcie Ale gdybym nie mogła to tak własnie bym zrobiła-wrzuciła kolejnośc i tyle. Zazwyczaj decyduje głos większości, uroki demokracji jak to powiedział Graboś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Jest po czasie, więc zamykamy głosowanko. Wedle Waszej woli (a przynajmniej większości) odbędzie się nowy draft. Data draftu: poniedziałek 30 X, 20:30 Kolejność draftu zostanie wylosowana przez aplet na 30min przed czasem tak jak ostatnio. Namiary do nowej ligi podeślę Wam na pocztę. --------------------------------- Edit: wszystkie maile rozesłane, jeśli do kogoś z jakiś powodów nie dojdzie niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Mam prośbę, aby każdy w nazwie drużyny wpisał swój nick, bo w starej lidze w niejednym przypadku ani po nazwie, ani po nicku nie było wiadomo kto jest kto. Tak będzie po prostu wszystko jasne i na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Z tego co widze w tej nowej Lidze może być Maximum 10 Team'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Z tego co widze w tej nowej Lidze może być Maximum 10 Team'ów? Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk8 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Nie no pewnie - 2 drafty i 2 razy będe musiał iść komuś na ręke. Może tym razem ty sobie wrzucisz kolejność i nie będziesz na drafcie ? Chłopie spokojnie, przecież to oczywiste, że jeśli 15 osobom pasuje draft około 20 a tylko tobie o 23, to wybierzemy tę opcje za którą jest wiekszość, uroki demokracji. :wink: Ludzie chodzą do szkoły, do pracy i nie mogą sobie pozwolic na siedzenie przed kompem do 1 w nocy czy coś koło tego w poniedziałek. Przepraszam, a gdzie masz wypowiedź 15 osób że nie pasuje im draft o 23 ? Poza tym demokracja demokracją, ale nie wmówisz mi że ludzie z forum nie siedzą na kompie do 1.00 grając w gry czy ogladając filmy bo jest to pewna bzdura. Stawiam na wygodnictwo i myślenie: "będe, więc mam w dupie". Skończy temat bo i tak nie będzie mnie na tym drafcie i znowu dostane 4 PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 1. Mamy narzucony termin draftu, a nie taki, jaki chcemy. 2. Niektórzy z graczy mają szkołę i muszą rano wstać, przez co nie siedzą do 1 w nocy na necie, więc 20:30 to fajniejsza dla większości pora. 3. Jak będziesz miał 4 PG, to będziesz mógł zawsze wymienić jednego na kogoś bardziej ci potrzebnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 jest jakaś liga w której jest jeszcze wolne miejsce :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Czy musze zakładać teraz na yahoo! nowe konto czy tylko jeszcze raz zarejestrowac sie w lidze :?: Jak naciskam ten link który jest na pierwszej podstronie w tym temacie to wyskakuje mi ta nasza stara liga i nie wiem co robić. Prosze o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi