barcalover Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z tego co widze, matek pisał o tłumaczeniu się piciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Nie no, nie piłem ostatnio(od sylwestra tylko w pt), ale nie chce mi się uaktalniać lat jak można zrobić to później. Ale jak z tego powodu jest chaja, to dajcie mi kwadrans i zaraz je wsadzę. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Z tego co widze, matek pisał o tłumaczeniu się piciem.Co ty? @january postanowmy coś raz a dobrze bo robi się burdello Edytowane 4 Stycznia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niech każdy zrobi aktualizację lat na koniec draftu, jak ktoś zmienił lata przez dyskusje, to wytropimy dziada i będzie miał - 5 do obrony, -10 do toughness i -100 do fejmu na forum. Zrobiliście taki burdel, że nic innego nie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Przeciez po edycji wszystko bedzie widac, jak pozwolimy zmieniac na koniec to po c*** cala dyskusja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niech u obu zostanie, lata Shaqa i tak nie mają znaczenia w tym kontekście, a i do metlika nie ma się co dopierdalać, skoro każdy z nas wziąłby Hardena z tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 jestem za zeby zmiany PM i Metlika zostawic. z reszta pkt w pełni się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Po to zwiększyliśmy rotację do 9 graczy aby łatwiej było ją dopiąć. Za ok 2h pójdzie mój pick, sorry, że tyle to trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 uważam że po to draftujemy żeby mieć taki skład jaki wybraliśmy. Jestem przeciwny dodatkowym zamieszaniom. Natomiast mam pytanie jak w końcu gramy po zakończeniu Draftu? Tabelka ,turniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 co do 'podpisywania' FA to ja jestem na nie co do tego jak gramy to jestem za tabelką pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 tabelka to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 każdy uczestnik zabawy (+ ewentualne ŻURI) wybiera dajmy na to 5 najlepszych jego zdaniem ekip (na siebie nie można głosować ofc) i odpowiednio przyznawane są punkty (np 5 pkt za 1 miejsce.....1 pkt za 5 miejsce) wszystko jest wysyłane do zaufanej osoby (żeby nie było kombinowania) i publikowane + zliczane. Ktoś miał też fajny pomysł że można założyć temat w formie ankiety na głównym forum NBA, żeby ludzie mogli głosować na ulubioną ekipę (tzw miss publiczności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 W takim przypadku za szybko kończymy zabawę. Najlepszy pomysł miał White Chocolate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 także jestem za pomysłem Białej Czekolady, lecz zamiast losowania zrobiłbym drzewko na podstawie power rankingu. po opublikowaniu opisów zespołu zrobilibyśmy po prostu głosowanie co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja jestem za opcją JulkaStepa, ale oczywiście dostosuję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Jesli chodzi o pomysl: "opis + 5 pytan w pojedynkach bezposrednich", to jestem za. Pary proponuję losować (drzewko para 1 vs para 8 itd.) Edytowane 5 Stycznia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam pytanie. Czemu wybieramy 9 a nie 10 zawodnikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bo nikt nie chce Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bez jaj. Pelno jest jeszcze fajnych rolesow a majac 4 rezerwowych musisz zrezygnowac na lawce z jednej pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dla mnie to dziwne jest wybieranie 9 graczy. Najlepsza byłaby s5 plus trzech na ławce. To ATF, wszystkim i tak nie dasz odpowiednich minut, a każdy gracz więcej, to jeszcze większy podział z podzieleniem minut i zmieszczeniem "ego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi