Gerard Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 I niech te spotkania dogrywają grajkowie, którzy trzymają się średnich w danych kategoriach!! Inaczej to dopiero wypaczy wyniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Finalnie liczą się totale a nie średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Finalnie liczą się totale a nie średnie. Czyli mówisz, że na Twój tytuł musi popracować jeszcze połowa ligi? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czyli mówisz, że na Twój tytuł musi popracować jeszcze połowa ligi? ;-) Żeby chociaż potem skubaniec podziękował na koniec, a tu nic, nawet kartki na święta... Człowiek haruje jak wół cały sezon, dogrywa sloty, żeby taki wygrał... Pie..le wrzucam wszystkich na bench! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czyli mówisz, że na Twój tytuł musi popracować jeszcze połowa ligi? ;-)Nie mam takich chodów jak Ty że wystarczy miłosna relacja z wiLQ'iem aby dostać awans:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie mam takich chodów jak Ty że wystarczy miłosna relacja z wiLQ'iem aby dostać awans:) No fakt - Ty masz trudniej skoro musisz wchodzic aż w relacje grupowe. Chociaz cholera, moze to lubisz? ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ale ten Sixer to przeciez jakis czas temu mowil ze olewa sezon, chyba nikt go nie traktuje powaznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 I zdanie podtrzymuję. Tyle, że na wniosek wiLQa zdecydowałem się dograć sloty, żeby nie robić szopki w tabeli. Także tizzie mam nadzieję, że ciebie będą traktować poważnie w 3 lidze, bo darmowego ratunku ode mnie nie dostaniesz. Dogram sezon normalnie i niezależnie od wyniku się zawijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ale ten Sixer to przeciez jakis czas temu mowil ze olewa sezon, chyba nikt go nie traktuje powaznie ;]Wy powinniscie skoro z nim przegrywacie ;-P I zdanie podtrzymuję. Tyle, że na wniosek wiLQa zdecydowałem się dograć sloty, żeby nie robić szopki w tabeli. [...] Dogram sezon normalnie i niezależnie od wyniku się zawijam.To szkoda, ze po uplywie czasu i opadnieciu emocji nie zmieniles zdania, ale dzieki za dociagniecie do konca oraz wczesniejsze uprzedzenie co dalej bo w takim ukladzie wiadomo, ze awansuje ktos z czwartego miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 I zdanie podtrzymuję. Tyle, że na wniosek wiLQa zdecydowałem się dograć sloty, żeby nie robić szopki w tabeli. Także tizzie mam nadzieję, że ciebie będą traktować poważnie w 3 lidze, bo darmowego ratunku ode mnie nie dostaniesz. Dogram sezon normalnie i niezależnie od wyniku się zawijam. Kończysz z fantasy całkowicie? Czy tylko tutaj? Ważne info, bo gram z Tobą w niektórych ligach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 z 4m tej ligi czy będzie jakieś porownywanie pomiędzy ligami? i w takim razie z III poziomu tez jedna drużyna więcej awansuje? czy jedna mniej spada z II ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) 29. Kto i na jakiej zasadzie zastąpi olewających lub rezygnujących graczy?Na najniższym poziomie drzewka będą to po prostu nowi uczestnicy.Natomiast uzupełnieniem luki w lidze na wyższym poziomie drzewka będzie GM z bezpośrednio niższego poziomu drzewka, który w poprzednim sezonie zajął najwyższe miejsce nie premiowane awansem oraz miał najlepszy tiebreaker z pytania 19 oraz nie kwalifikował się na olewusa.Tzn przykładowo, gdyby powstała luka w lidze na poziomie II to miejsce przejmie ten GM z poziomu III, który zajął w poprzednim sezonie 4 miejsce i wygrał najwięcej kategorii w grupie drużyn z 4 miejsca w III. W przypadku tej samej ilości wygranych kategorii zadecydują drugie miejsca w kategoriach itp itd aż do rozstrzygnięcia.W przypadku gdy będzie brakowało osób na niższym poziomie drzewka do wypełnienia luk na wyższym to zastępstwa będą pochodzić ze strefy spadkowej z lig równoległych na tym samym poziomie w kolejności GMowie z najwyższego miejsca, którzy grali do końca, a gdy brakuje to GMowie z najwyższego miejsca, którzy zostali uznani za częściowych olewusów, a gdy brakuje i w ostateczności to nowo zapisani po kolejności zapisów. Czyli na ten moment do 1 ligi wszedłby RKS Motor, bo ma jedną 15-tkę, a Washki Wrocław East żadnej. Do 2 ligi (dwie15-tki) trafiłby Dziki Wschód Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A ja uważam, że z naszej to z naszej ligi powinien awansować do I GM z 4 miejsca, jeśli Sixers skończy w trójce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 z 4m tej ligi czy będzie jakieś porownywanie pomiędzy ligami? i w takim razie z III poziomu tez jedna drużyna więcej awansuje? czy jedna mniej spada z II ?Kazda rezygnacja w gornych czesciach drzewka tworzy dodatkowy awans z poziomow nizszych. Kaskadowo. Takze ta decyzja SiXers wplynie rowniez na kogos z czwartych miejsc w III i 5 miejsc w IV. A ja uważam, że z naszej to z naszej ligi powinien awansować do I GM z 4 miejsca, jeśli Sixers skończy w trójce.Heh, to byloby tworzenie przepisow od nowa... fluber juz wrzucil odpowiedni cytat z regulaminu, a ja tylko przypomne z czego sie to wzielo http://www.e-nba.pl/topic/3600-update-regulaminu-porownania-miedzyligowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Luzik, tylko szkoda żeby naszym kosztem ktoś z innej ligi wchodził. Ale rozumiem, nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A inne pytanie - co w sytuacji, gdyby w naszej lidze 3 i 4 zawodnik mieliby tyle samo punktów? Ten na 4 mógłby nadal dodatkowo zostać odstrzelony przez kogoś z East? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W zeszłym sezonie przy wyborze kogoś z 4 miejsca z 3 ligi do 2 ligi nie miało znaczenia to, czy ktoś na 3 i 4 miał gdziekowliek taką samą liczbę punktów, a zatem dokładnie tak może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wy powinniscie skoro z nim przegrywacie ;-P Nie zrozumiałeś najwyraźniej intencji mojej wypowiedzi. Gosc jest zwyczajnie niepoważny i nic do tego nie ma kto jakie miejsce zajmuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Rubio już nie pogra. Jestem wkurwiony, bo po powrocie mogłem go pchnąć, ale to detal. Mimo jego pizdowatej obecności, jestem w czubie asyst i przechwytów. Typ był jednym z powodów mojego odpuszczenia trójek już w początkowej fazie sezonu, a nie grał. Szkoda, może z nim w składzie biłbym się o awans? Nie wiadomo. Na szczęście raczej nie powinno mi to zaszkodzić w utrzymaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A w czubie mamy niespodziewaną walkę o mistrza która może rozbić się o pojedyńczą asystę czy przechwyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi