Gerard Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Już jeden mieliśmy Czyli teraz druga, a ofert wymieniliśmy chyba z kilka setek. Ale spokojnie, nie od razu Szczecin zbudowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To fakt. I to jest dobry przykład, że warto dawać kontry i kombinować, zamiast odrzucać bez słowa. Często można znaleźć jakieś wspólnie wyjście, które w końcu przypasuje obu stronom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Matek, w pełni się zgadzam, choć np. jeśli chodzi o mnie, to będę szukał coś na siłę, jak widmo spadku bardziej mi spojrzy w oczy, na razie to jest status quo, jednego dnia mam minus, drugiego plus, normalka Po prostu jakoś ten Hill średnio mi leży, mam go w dynasty i nie jest to mój idol. Sparzyłem się w trejdzie na tym pieprzonym Jabarim, cholernie żałuje Tadka, chłop się rozegrał. Oczywiście gdyby się Parker od razu nie połamał, pewnie bym żałował mniej. To tak gwoli wyjaśnienia. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jeden trade i się sparzyłeś? Bez przesady, trzeba coś mieszać ale rozumiem tych, którzy nie zmieniają składu, jeśli nie mają takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 To teraz obserwujcie, jak Parker zacznie szaleć po tym, jak go oddałem A Chandler do oddania, jeśli ktoś chce trójek. Interesuje mnie ktoś bez trójki. W zamian chcę pts, reb, as, stl lub blk, nieważne co, byle bez trójki właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jak nieważne co to Bassa oddam bez problemu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nieważne która statystyka, byle nie trójka. Bass nic mi nie da. Wiesz kto mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mack goni, 11 pkt straty i mało wykorzystanych slotów. No tu może być jeszcze ciekawie. Matek - Payton dla Ciebie jest chyba idealny, no ja Favorsa za Wilsona bym na pewno nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Al wrócił, jest Whiteside z FA, do tego wymiana wg planu i powoli widać efekty, myśle że czołówka jeszcze nie zaczeła świętowania awansu Edytowane 1 Lutego 2015 przez MKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 "Swaggy P's 360 Layup [...] Mon Jan 12 8:15pm CET" Czyzbysmy mieli pierwszego olewusa w II? Tym bardziej godne uwagi, ze wg srednich walczy o utrzymanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 W jego przypadku te średnie nic nie mówią. Może się jeszcze pojawić. Przed ostatnim logowaniem też nie było go ok. 2 tygodni. Ale ja już wiem, że z tym gościem nie chcę nigdy więcej grać w żadnej lidze. Był już problem z zapisaniem się do ligi z jego strony, przez cały sezon pojawia się raz na kilkanaście dni. Do wywalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jaka nazwa teamu taka gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 "Swaggy P's 360 Layup [...] Mon Jan 12 8:15pm CET" Czyzbysmy mieli pierwszego olewusa w II? Tym bardziej godne uwagi, ze wg srednich walczy o utrzymanie... Jak na zawołanie, prawie po miesiącu się pojawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie to są kuźwa jakieś jaja, jak można zawetować deal Lawson - Gordon? Czy wy w ogóle patrzycie na rankingi???? Ponizej miejsce w rankingu za caly sezon, last 2 months i last month Gordon 97 54 60 Lawson 62 56 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dla mnie lepsze pytanie to: Jak można oddać Ty Lawsona za Erica Gordona? Rankingi swoją drogą, ale Ty Lawson to jest jednak czołowy PG i mimo że Gordon od czasu jak wrócił po kontuzji nieźle gra to dla mnie nigdy nie będzie blisko tego co daje Lawson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Sorry ale to co Ty uważasz jest tutaj najmniej istotne jeżeli nie ma potwierdzenia w danych, a dane jasno pokpokazuja ze Gordon jest na poziomie Lawsona. Obaj są zdrowi, obaj mają pewne minutym, obaj mają podobne miejsce w rankingu a to ranking pozwala ocenic rownosc wymiany a nie Twoja subiektywna ocena fajności zawodnika. Nie na tej podstawie powinnismy oceniać deale! Edytowane 4 Lutego 2015 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie to są kuźwa jakieś jaja, jak można zawetować deal Lawson - Gordon? Czy wy w ogóle patrzycie na rankingi???? Ponizej miejsce w rankingu za caly sezon, last 2 months i last month Gordon 97 54 60 Lawson 62 56 65 Przepraszam, ale rozwaliło mnie to przedstawienie danych za pomocą last 2 months i last month w przypadku Gordona Gordon gra na poziomie Lawsona tylko dlatego, że nie ma Holidaya, a skoro ten pozostaje out indefinitely, to wymiana ma sens, ale każda liga decyduje sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) jeśli mnie nos nie myli to sooobi chce kupić tego Lawsona i w ten sposób usprawiedliwia równość tej wymiany? nice try Edytowane 4 Lutego 2015 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Veto nr. 1: "bo w rankingu dwa razy nizej". Veto nr. 2: "a co mnie te rankingi, on nigdy tak dobry nie bedzie jak ten drugi". k**** ogarnijcie sie z tym wetowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Veto nr. 1: "bo w rankingu dwa razy nizej".chyba w Twoim prywatnym uwzgledniajac sympatie, fundamentalsy, skille i inne rzeczy które nie mają w fantasy znaczenia. Veto nr. 2: "a co mnie te rankingi, on nigdy tak dobry nie bedzie jak ten drugi".Na tej podstawie nigdy nie zamienilbys np Dannego Greena za Conleya bo w realu ten pierwszy nigdy nie będzie tak dobry! Pamietaj ze gramy w fantasy basketball. Musimy miec jakas miare oceny a rankingi robią to najlepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi