Skocz do zawartości

Sezon 2014/15 Liga II East

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie ludzie, którzy to zawetowali to banda debili, którzy zachowali się nie fair. Przecież KAŻDY trade zmienia układ sił w lidze, ale to nie znaczy, że można się umówić i wetować trady przyklepane przez graczy, którzy np. mi zagrażają w danych kategoriach.

Podzielam w pełni zdanie wiLQa, januarego i maca. Reszta mocno się zagubiła w swoim rozumowaniu.

Dla mnie to wyglada tak.Parker + Monroe to dla mnie wiecej zbiorek, punktów, bloków, przechwytów. Podobnie ze stratami i fg%. Gorzej z ft%, asystami i trojkami. Trojkami i asystami sie nie martwie, mam od tego innych zawodnikow.

liczyłeś ile dokładnie punktów zyskasz w każdej kategorii, a ile stracisz? jeśli tak, to możesz podać te wartości?

Dla mnie ludzie, którzy to zawetowali to banda debili, którzy zachowali się nie fair. Przecież KAŻDY trade zmienia układ sił w lidze, ale to nie znaczy, że można się umówić i wetować trady przyklepane przez graczy, którzy np. mi zagrażają w danych kategoriach.

Podzielam w pełni zdanie wiLQa, januarego i maca. Reszta mocno się zagubiła w swoim rozumowaniu.

Zostałem nazwany debilem, proszę Wilqa  o ostrzeżenie kochającego barcę :nevreness:

liczyłeś ile dokładnie punktów zyskasz w każdej kategorii, a ile stracisz? jeśli tak, to możesz podać te wartości?

Potrafisz to, drogi kolego loraku, pojąć, że tego się nie da wyliczyć? Bo przy takich PRZEWIDYWANIACH bazuje się na statystykach, jakby to powiedzieć, "niedokonanych".

Fakt, że wytradowałeś Drummonda za te ponad 50 dolców, nie znaczy że gość jest tyle wart faktycznie. Wszystko zależy od całej drużyny. Dla Ciebie ktoś może mieć większą wartość, niż dla połowy innych ekip.

Wg mnie nie macie prawa w takiej sytuacji wetować tradu i dodatkowo pojechać obie strony wymiany za brak kompetencji, bo wasze super świetne wyliczenia wam co innego podpowiadają.

Dla mnie ludzie, którzy to zawetowali to banda debili, którzy zachowali się nie fair.

Zachowuj sie chłopcze. Nie jestes u siebie w domu, zeby wszedzie widziec debili.

Ja tez prosze o zoltą kartkę dla fana Barcelony.

Wg mnie nie macie prawa w takiej sytuacji wetować tradu i dodatkowo pojechać obie strony wymiany za brak kompetencji, bo wasze super świetne wyliczenia wam co innego podpowiadają.

A według mnie - ty chłopcze powinienes mieć najmniej do powiedzenia w nie swojej lidze. Wróć gdy zaczniesz się golić, a na razie zajmij się czymś na swoim poziomie np: kopaniem dołków w piaskownicy.

Nie nie liczyłem.

no i wszystko niestety jasne.

Potrafisz to, drogi kolego loraku, pojąć, że tego się nie da wyliczyć? Bo przy takich PRZEWIDYWANIACH bazuje się na statystykach, jakby to powiedzieć, "niedokonanych".

jeśli opierasz się na "niedokonanych statystykach", to pewnie rzeczywiście nie da się tego wyliczyć ;] gdybyś jednak zechciał przyjrzeć się temu, jak produkcja zawodników NBA zmienia się z sezonu na sezon, to zauważyłbyś pewne prawidłowości i że można z dużym prawdopodobieństwem w miarę dokładnie przewidzieć produkcję większości graczy, jeśli jest się w stanie określić ich minuty oraz rolę w drużynie. większy kłopot jest jedynie z debiutantami.

Zachowuj sie chłopcze. Nie jestes u siebie w domu, zeby wszedzie widziec debili.

Przepraszam najmocniej starcze.

A według mnie - ty chłopcze powinienes mieć najmniej do powiedzenia w nie swojej lidze. 

Możliwe, że nie wpłynie moja opinia na dalsze losy tej ligi – nie po to się wypowiadam. Zdecydować możecie sobie jak chcecie, bo to Wy tu gracie. Ja się wypowiedziałem, bo prawdopodobnie podobne sytuacje będą w innych ligach, a dla mnie wetowanie przy takich wymianach jest nie do zaakceptowania. 

Wróć gdy zaczniesz się golić, a na razie zajmij się czymś na swoim poziomie np: kopaniem dołków w piaskownicy.

:)

jeśli opierasz się na "niedokonanych statystykach", to pewnie rzeczywiście nie da się tego wyliczyć ;] gdybyś jednak zechciał przyjrzeć się temu, jak produkcja zawodników NBA zmienia się z sezonu na sezon, to zauważyłbyś pewne prawidłowości i że można z dużym prawdopodobieństwem w miarę dokładnie przewidzieć produkcję większości graczy, jeśli jest się w stanie określić ich minuty oraz rolę w drużynie. większy kłopot jest jedynie z debiutantami.

Z debiutantami... oraz z kontuzjami chociażby, które dotyczą już wszystkich :) I cały misterny plan w pizdu.

To jest gra panowie i ryzyko jest zawsze w nią wpisane. A wetowanie takich wymian, to dla mnie po prostu – debilizm. Jak ktoś się poczuł urażony, to bardzo mi przykro.

Przepraszam najmocniej starcze.

Możliwe, że nie wpłynie moja opinia na dalsze losy tej ligi – nie po to się wypowiadam. Zdecydować możecie sobie jak chcecie, bo to Wy tu gracie. Ja się wypowiedziałem, bo prawdopodobnie podobne sytuacje będą w innych ligach, a dla mnie wetowanie przy takich wymianach jest nie do zaakceptowania. 

:smile:

Z debiutantami... oraz z kontuzjami chociażby, które dotyczą już wszystkich :smile: I cały misterny plan w pizdu.

To jest gra panowie i ryzyko jest zawsze w nią wpisane. A wetowanie takich wymian, to dla mnie po prostu – debilizm. Jak ktoś się poczuł urażony, to bardzo mi przykro.

Cierpię, jak Sergio Busquets po każdym wślizgu :nevreness:

Btw ile % ma moc veto? 

Z tego co pamiętam to więcej niż połowa minus zainteresowani, czyli w tym przypadku 7 menedżerów. 

Kończąc dyskusję ode mnie : 30% wystarczy by zawetować, jest to błąd w regulaminie, że 1/3 ligi może zawetować wymianę! Przy dobrej wymianie dla obu stron (np tuż przed trade deadline jedna ekipa zyskuje 3pts i ast, druga FG i rebs co poprawia im akcje) 5 zainteresowanych walką o miejsca GM może tą wymianę uwalić! I tłumaczyć się "według mnie nierówna".

Oczywiscie ze moze. Tylko czy to argument wystarczajacy za rezygnacja z weta albo podnoszeniem limitu do +50%?

Zostałem nazwany debilem, proszę Wilqa  o ostrzeżenie kochającego barcę :nevreness:

Ja tez prosze o zoltą kartkę dla fana Barcelony.

Chyba przeceniacie moje mozliwosci... bo nie mam takich uprawnien. 

Ale mozecie sami sie zdecydowac by go nie czytac ;-)

Kończąc dyskusję ode mnie : 30% wystarczy by zawetować, jest to błąd w regulaminie, że 1/3 ligi może zawetować wymianę!

Oczywiscie ze moze. Tylko czy to argument wystarczajacy za rezygnacja z weta albo podnoszeniem limitu do +50%?

AFAIR te 30% to nie jest nasz wybor tylko opcja Yahoo i tego nie da sie zmienic.

Ale jak pisalem, w przyszlym sezonie wroce do tematu weto w postach z cyklu "update regulaminu" ;-)

Edytowane przez wiLQ

Skoro chyba sam pisałeś coś o demokracji, to te 30% ma się do niej nijak…

Jest to jakas forma demokracji. Mniejsza czy zgodna z Twoimi oczekiwaniami.

A sądząc po tym jak się tu bawicie, zdecydowanie jest to argument za podniesieniem limitu do 50%.

Mozna o tym porozmawiac. Za rok.

Edytowane przez Leszczur

Jest to jakas forma demokracji. Mniejsza czy zgodna z Twoimi oczekiwaniami.

Chyba jakaś twoja własna forma.

Demokracja – system rządów i forma sprawowania władzy, w których źródło władzy stanowi wola większości obywateli (sprawują oni rządy bezpośrednio lub za pośrednictwem przedstawicieli).

Edytowane przez barcalover

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.