washko Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Trafilem ta sama dwojke w deadline totku, wiec swietujemy razem ;-) Ale ogolnie czyste szalenstwo! Burdel nie z tej ziemi zrobili Choć, co ciekawe na moje drużyny w 4 ligach w zasadzie żaden trejd nie wpłynął. Podobają mi się za to ruchy Sixers. Oddali jedynego PG, a wzięli kolejnego połamanego centra i prawa do kolesia o nazwisku Chukwudiebere Maduabum ;] To się nazywa tankowanie pełną gębą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Burdel nie z tej ziemi zrobili Choć, co ciekawe na moje drużyny w 4 ligach w zasadzie żaden trejd nie wpłynął. Podobają mi się za to ruchy Sixers. Oddali jedynego PG, a wzięli kolejnego połamanego centra i prawa do kolesia o nazwisku Chukwudiebere Maduabum ;] To się nazywa tankowanie pełną gębą! O, jednak jest wpływ. Natłok trejdów wywołał u Sullingera przeciążenie nogi (a może to już złamanie przeciążeniowe), więc będzie siedział pewnie do końca sezonu... Edytowane 19 Lutego 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Burdel nie z tej ziemi zrobili Choć, co ciekawe na moje drużyny w 4 ligach w zasadzie żaden trejd nie wpłynął. Podobają mi się za to ruchy Sixers. Oddali jedynego PG, a wzięli kolejnego połamanego centra i prawa do kolesia o nazwisku Chukwudiebere Maduabum ;] To się nazywa tankowanie pełną gębą! Wyrwali tez Canaana, ktory z miejsca staje sie ich starterem na PG. Miało być cicho w tym roku, a prawie 10% zawodników zmieniło adresy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Wyrwali tez Canaana, ktory z miejsca staje sie ich starterem na PG. Miało być cicho w tym roku, a prawie 10% zawodników zmieniło adresy ;-) Faktycznie, to wszystko zmienia, bo Kajakarz to game changer i nowy Whiteside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Davis, Aldridge i Curry nie zagrali w ostatnich spotkaniach. Jak tak dalej pójdzie to przejdę tu do historii, jako menedżer, który zmarnował największą przewagę ever... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Oglądałem wyczyny kajakarza i on poza trójkami i wyprowadzaniem piłki z własnej połowy niewiele potrafi... Philadelphia jest w miejscu w jakim była 2 lata temu. Czyli bez żadnego ogarniętego PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Oglądałem wyczyny kajakarza i on poza trójkami i wyprowadzaniem piłki z własnej połowy niewiele potrafi... Philadelphia jest w miejscu w jakim była 2 lata temu. Czyli bez żadnego ogarniętego PG. A myslisz, ze Carter-Williams wiele zmieniał pod tym względem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A myslisz, ze Carter-Williams wiele zmieniał pod tym względem??? MCW nawet za 3 nie trafiał. Ciężko by było 76ers coś zdziałać w NBA grając na obwodzie zawodnikami, z których żaden (MCW, Wroten, McDaniels) nie trafia 30% za 3 i do tego na 2 wysokich. Nie zdziwię się, jeżeli Embiid przed trade deadline tez pójdzie w jakiejś wymianie za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 MCW nawet za 3 nie trafiał. On w ogóle nie trafiał. Ani za 2 ani za 3 ani nawet za 1. Dodajmy do tego bardzo wysoki Usg%, tonę strat i mamy najgorszą jedynkę w lidze. Ciężko by było 76ers coś zdziałać w NBA grając na obwodzie zawodnikami, z których żaden (MCW, Wroten, McDaniels) nie trafia 30% za 3 i do tego na 2 wysokich. Nie zdziwię się, jeżeli Embiid przed trade deadline tez pójdzie w jakiejś wymianie za rok Sixers kolekcjonują młodych zawodników, ale jesli się taki nie sprawdzi to leci w wymianie za picki. W przyszłym roku będą grali Noelem i Embiidem w jedym lineupie tylko jesli jeden z nich bedzie miał niechby nawet średnio dobry rzut z półdystansu. Ewentualnie ustawią tak uwielbiany przez zawodników split. W przeciwnym razie jeden pojdzie dalej w dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 On w ogóle nie trafiał. Ani za 2 ani za 3 ani nawet za 1. Dodajmy do tego bardzo wysoki Usg%, tonę strat i mamy najgorszą jedynkę w lidze. Nie przesadzajmy, jeśli taki Rondo potrafi funkcjonować w NBA jako niby-klasowa jedynka, Carter-Williams również, bo to jest kopia Rondo, tyle, że młodsza. A Canaan? W Europie aż się roi od graczy z większymi możliwościami niż on. W roto tacy zawodnicy nie mają racji bytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Nie przesadzajmy, jeśli taki Rondo potrafi funkcjonować w NBA jako niby-klasowa jedynka, Carter-Williams również, bo to jest kopia Rondo, tyle, że młodsza. A Canaan? W Europie aż się roi od graczy z większymi możliwościami niż on. W roto tacy zawodnicy nie mają racji bytu. Nie no, Rondo z pewnością nie jest kopią MCW: http://www.basketball-reference.com/play-index/pcm_finder.cgi?request=1&sum=0&y1=2010&p1=rondora01&y2=2015&p2=cartemi01&p3=&p4=&p5=&p6=#per_game::none Oczywiście można inne sezony brać pod uwagę i jedno się rzuca w oczy od razu - Rondo miał w zasadzie co roku wyższą skuteczność z gry (w latach 2008-10 miał >50%!), więcej asyst i mniej strat. Mówienie, że są tacy sami, to nieprawda, tym bardziej, że MCW jest o 12 cm wyższy, więc teoretycznie powinno mu być łatwiej grać na PG. Edytowane 24 Lutego 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Co za pały dziś mi zagrały. 28 strat w 9 kolesi, a dwóch i tak miało zero. Dramat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 oladipo do wyjecia za paczke fajek (nie no dwa wagony trzeba dac, ale chetnie sie pozbede tego spiewaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Fajnie wychodzą projekcje fb-ninja.com z wynikami za ostatnie 2 tygodnie. Fluber lądowałby czwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jak tydzień temu robiłem projekcje za ostatnie 7 dni, to według directions skończyłbym 3 punkty nad strefą spadkową, więc sam nie wiem jak do tego wszystkiego podchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Jak tydzień temu robiłem projekcje za ostatnie 7 dni, to według directions skończyłbym 3 punkty nad strefą spadkową, więc sam nie wiem jak do tego wszystkiego podchodzić A jesli zrobisz za jeden dzien to pewnie beda jeszcze ciekawsze Z Directions jest jak z alkoholem - mozna pić, ale z umiarem i wowczas nie zaszkodzi nawet w najwiekszych ilosciach Edytowane 4 Marca 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Za tydzień trade deadline, a ja chętnie pozbyłbym się LMA. Szukam przede wszystkim przechwytów. Chętnie pozyskam dwóch zawodników w tym dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 17. Kiedy jest deadline na przeprowadzanie wymian w lidze?W sezonie 2014/15 to 12 marca 2015. Bo to najbliższa data jaką umożliwia Yahoo, która jest ponad miesiąc przed końcem sezonu regularnego NBA. Ma to na celu zmniejszenie zagrożenia na kontrowersyjne wymiany, które decydowałyby o tabeli w końcówce oraz sezon rozstrzyga się w składach zebranych do tego momentu plus pobrani za darmo zawodnicy, którzy są dostępni do samego końca. Hello, The trade in E-NBA Roto Liga II East was unsuccessful for the following reason: This trade has not been accepted by the other team before the trade end date for your league, and has been cancelled. As a result it will not be processed. Dlaczego mamy trade deadline ustawiony tydzień wcześniej niż w regulaminie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 17. Kiedy jest deadline na przeprowadzanie wymian w lidze? W sezonie 2014/15 to 12 marca 2015. Bo to najbliższa data jaką umożliwia Yahoo, która jest ponad miesiąc przed końcem sezonu regularnego NBA. Ma to na celu zmniejszenie zagrożenia na kontrowersyjne wymiany, które decydowałyby o tabeli w końcówce oraz sezon rozstrzyga się w składach zebranych do tego momentu plus pobrani za darmo zawodnicy, którzy są dostępni do samego końca. Hello,[/size] The trade in E-NBA Roto Liga II East was unsuccessful for the following reason: This trade has not been accepted by the other team before the trade end date for your league, and has been cancelled. As a result it will not be processed. Dlaczego mamy trade deadline ustawiony tydzień wcześniej niż w regulaminie??? Bo gdy prosiłem, to się nikomu nie chciało sprawdzić ;P Na szczęście dało się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dziwne, że udało Ci się ustawić ten 5 marca, skoro w regulaminie pisze, że 12 jest najbliższą możliwą datą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi