liv Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Widzę, że gogalq jakieś zgniłe jaja podrzuca Tyson Chandler w pierwszym meczu u mnie miał jakąś kolizję i coś z kolanem, w nocy Turner ponoć też sobie coś zrobił i jeszcze ten Kobe wysłany do flubera - musisz mi polecić swoją wróżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Mnie dopadła jakaś klątwa. Bryant, Jennings, Walker - 3 guardów wypadło w ciągu tygodnia, a i odwołany mecz Knicks przełożony na po ASG to dla mnie kolejna strata spotkania Carmelo, któremu zostało u mnie pewnie z 5 spotkań, w porywach. Udało mi się za to zgarnąć z FA Augustina i Ellingtona. Długo pewnie w takiej formie nie pobędą, ale nie będę się martwił na zapas, na średnich mam już 17 punktów przewagi, więc chyba jakoś dociułam, a na kolejnych miejscach zaczyna być coraz ciekawiej. Każdy zespół z pozycji 2-7 może jeszcze awansować. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kembe Chodzika tez mialem przez jakis czas no ale 6 tygodni nie wyglada tragicznie. Pamietam jak nikt nie chcial Kyriego w drafcie i wygralem przez przypadkowe podbicie WELL PLAYED GUYS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) @upnie wiedzialem... przysięgam #KyrieNation Edytowane 29 Stycznia 2015 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Mnie dopadła jakaś klątwa. Bryant, Jennings, Walker - 3 guardów wypadło w ciągu tygodnia, a i odwołany mecz Knicks przełożony na po ASG to dla mnie kolejna strata spotkania Carmelo, któremu zostało u mnie pewnie z 5 spotkań, w porywach. Udało mi się za to zgarnąć z FA Augustina i Ellingtona. Długo pewnie w takiej formie nie pobędą, ale nie będę się martwił na zapas, na średnich mam już 17 punktów przewagi, więc chyba jakoś dociułam, a na kolejnych miejscach zaczyna być coraz ciekawiej. Każdy zespół z pozycji 2-7 może jeszcze awansować. Ale za to masz bonusa, bo AD sobie nic nie urwał tylko naciągnął ;] http://neworleans.suntimes.com/new-orleans-pelicans/7/126/87476/anthony-davis-injury Edytowane 29 Stycznia 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ale za to masz bonusa, bo AD sobie nic nie urwał tylko naciągnął ;] http://neworleans.suntimes.com/new-orleans-pelicans/7/126/87476/anthony-davis-injury Tutaj akurat byłem spokojny, biorąc pod uwagę to, że wrócił do gry w czwartej kwarcie. Ważniejsze, że Walker opuści tylko 6 tygodni, bo bałem się że będzie out of season, a dzięki przerwie na Weekend Gwiazd być może opuści 15 meczów i będzie z powrotem. Mimo wszystko z Parkerem, Bryantem i Jenningsem lideruję lidze w liczbie graczy out of season, więc mam nadzieję, że limit pecha został już wykorzystany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ktoś zaoferuje coś ciekawego za Kawhiego? Ast/pts/rebs przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Trejd z Berdjuszą: Andrew Wiggins, Gorgui Dieng i D.J. Augustin za LaMarcusa Aldridge'a Jeramiego Granta oraz Jeffa Greena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 O k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 O k****. Co Cię tak zszokowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Złodziejskie wzięcie LMA i Greena. Przecież to jest materiał na veto. Augustin spoko teraz gra ok, ale reszta? Wiggins nierówny i wrócił Martin, obecnego Dienga po powrocie Peka przemilczę, bo to złodziejstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Berdjusza ma problem z zapelnieniem slotow, a dosc ciezko mu sie trejduje gwiazdami widac(inaczej by juz dawno go gdzies opylil). Trejdzik niezbyt wyrownany na oko ale ujdzie, oboje maja swoje potrzeby ktorymi sie kierują i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pewnie, to wasza liga. W mojej by nie przeszło. Poza tym co to za uzupełnianie slotów? Oddaje trzech graczy z rotacji za trzech innych. Rozumiałbym, gdyby oddawał połamanych, a nie grających i mających pewne miejsca w rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Widac liczy na Wigginsa i Dienga. Pozatym jakby spojrzec na rozklad kategorii Berdjuszy to w miare racjonalne jest to co robi. Pozatym, mi to nawet na reke. Powinienem capnąc ze dwa pkt do przodu na tej wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Widac liczy na Wigginsa i Dienga. Zaraz po powrocie Rubio, Martina i Peka. Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Zaraz po powrocie Rubio, Martina i Peka. Ok. Przeciez za last 2 weeks Wiggins jest 82, Dieng 85. Dieng podobnie stał na początku sezonu, kiedy Pekovic był zdrowy. Wiggins gra w Wolves na trójce i poza punktami to chyba nie powinien stracić w żadnej ze statystyk na aktualnym układzie. To jest wymiana 3 za 1. Ja mam nadmiar meczów, grubs ma niedobór. Dostaje 3 starterów, ja jednego. Zamierzałem wywalić i Granta i Greena, jak tylko wypatrzę coś ciekawego na FA, bo teraz nie bardzo mam pole manewru, ale chętnie wstawię ich na trading block i zobaczę, co dostanę za te 2 gwiazdy od rywali Przeciez grubs przy tej wymianie i tak musiałby wyrzucić 2 najsłabszych graczy: Greena i Granta Edytowane 9 Lutego 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie mój cyrk, nie moje małpki. To, co daje w tej chwili Dieng, to jest śmiech. A Wiggins=Green po powrocie kontuzjowanych graczy. Dziwne, że to okradający bronią zawsze wymian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Po prawie 70% sezonu w 2 lidze, Berdjusza bezproblemu zajmuje miejsce premiowane awansem do ligi pierwszej. Jak dla mnie to wystarczajacy powod zeby sie nie mieszac w jego trejdy, jakby byl huj.wym graczem to nie trzymal by miejsca w czolowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie mój cyrk, nie moje małpki. To, co daje w tej chwili Dieng, to jest śmiech. A Wiggins=Green po powrocie kontuzjowanych graczy. Dziwne, że to okradający bronią zawsze wymian... Akurat w tym przypadku wynika to ze zdziwienia, a nie okradania. Poza tym zawsze bronię swoich wymian, chociaż nie zawsze dobrze na nich wychodzę. Myślałem, że zaczniesz coś gadać o tym, że 3 starterów za 1 gościa z kontuzją kciuka, który w każdej chwili może potrzebować operacji, ale Ty piszesz, że center, który robi 9 punktów i zbiórek + 1,5 bloku na dobrych procentach i małych stratach to śmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Robił. I nie jest już żadnym starterem. Ale nie moja sprawa, już pisałem, i możemy skończyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi