andy13 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Chyba najlepszy mecz w 2016 jaki widziałem Bez wpadek ze strony sędziego, bez żenujących symulek. Gratulacje dla jednych i drugich za świetne widowisko, brawa dla LFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 a ja wyłączyłem przy stanie 0-2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 A ja oglądam teraz. Dziekuje!!!7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No i Real z City. Miałem rację. Powtórka finału z 2014 roku jest bardzo możliwa. Oby tym razem Atletico wytrzymało do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Bayern raczej w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Raczej w finale to jest Real. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby City im zagroziło - chyba, że jakimś cudem wygrają w 1 meczu z 3:0, ale wątpię, żeby Real ich zlekceważył. Obym się mylił, ale niestety tak to widzę. Za to Atletico musi po prostu zagrać to samo co z Barcą i powinni wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Bayern raczej w finale Z tym ich radosnym futbolem w obronie i problemami z drużynami grającymi umiejętnie z kontry? Trafili najgorzej jak mogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Najłatwiejszy możliwy rywal dla Realu chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja chciałem Bayern;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Najłatwiejszy możliwy rywal dla Realu chyba Po każdym losowaniu w tej edycji można to było napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 po 1/8 tez? bo mi sie wydaje ze tylko w 1/4 Nawet w 1/2 to jest tylko puste bazgranie bez argumentow ze City jest najlatwiejszym rywalem. Bayern tez mial zlać Real 2 lata temu, wystarczy poczytac komentarze co sie stanie z Realem swiezo po losowaniu 1/2 w 2014;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Bo zdarzyć się może wszystko. Jak widać nawet Wolfsburg mógł wygrać 2:0 pierwszy mecz. Nie zmienia to jednak faktu, że Real dostał najłatwiejszego rywala teraz i wcześniej też. Można się kłócić co do 1/8, bo tam było kilka słabych ekip, ale Roma do tych słabych ekip należała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 W ogole kibice glownie Barcelony oczywiscie w zeszlym roku szczycili sie ze wyeliminowali wszystkich mistrzow krajowych. Zgadzam sie. Teraz patrze to Real wyeliminował wicemistrzów drugiej, trzeciej i czwartej ligi w Europie. Roma - wicemistrz Włoch Wolfsburg - wicemistrz Niemiec City - wicemistrz Anglii Także źle nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No widzisz. Barcelona mistrzów, a Real wicemistrzów. Widać jak an dłoni kto jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Lepszy w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Lepszy w czym? W piłkę nożną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Poczekajmy na rozdanie pucharów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Co za niespodzianka. Real trafia na teoretycznie najsłabszego możliwego rywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Co za niespodzianka. Real trafia na teoretycznie najsłabszego możliwego rywala. to żart czy prowokacja? patrząc na same zasoby ludzkie City na pewno nie ma najsłabszej kadry, zwłaszcza na tle Atletico, jeśli Kun odpali a rudy z Hartem podtrzymają formę może być naprawdę różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 to żart czy prowokacja? patrząc na same zasoby ludzkie City na pewno nie ma najsłabszej kadry, zwłaszcza na tle Atletico, jeśli Kun odpali a rudy z Hartem podtrzymają formę może być naprawdę różnie Jedno i drugie. Ja na same zasoby ludzie bym nie patrzył. Jeśli już wywołałeś Atletico to oni przede wszystkim nie pasują Realowi swoim systemem gry. A świadczą o tym choćby wyniki jakie w ostatnich latach były między tymi drużynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi