shevcu Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nie lepiej z kontuzjami jest w innych klubach. Wręcz dziwne to rozpoczęcie sezonu. Spurs bez 3 (Mills Tiago Leo) robi Clippers na razie odbiorcami prowadzenia w pierwszych tygodniach walki o zachod.... Serio porównujesz ubytki SAS do OKC? Przecież tam zostało zaledwie 9 graczy, a na dobrą sprawę to 8, bo Perkins to nie jest gracz NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nie porównuje 1:1 tylko patrze na to z perspektywy ilościowej (Durant to jest wyrwa jakościowa nie do podrobienia) na takim etapie rozgrywek. Nie było tego tyle na dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To akurat fakt i w sumie nie lamia sie tradycyjnie gracze, ktorzy w cv maja w ostatnich latach wiecej wizyt u lekarza niz na parkiecie. Trzeba liczyc dla dobra wszystkich, ze kluczowi gracze nie beda padac co chwile, bo to moze znacznie zamieszac przewidywania przed sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 RW to wariat jakich malo. Inna sprawa ze PTB strasznie boi sie wjezdzac pod kosz i odpalaja jak najwiecej mid lub 3-pt range shots. Ostatnia akcja 2q - cos pieknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Tyle w temacie na ten moment [po 1polowie] Edytowane 30 Października 2014 przez Truth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dajcie Westbrooka na rok szlifów do Popa, a nikt nie będzie pamiętać o MJ'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Meczu nie oglądałem, ale niesamowicie cieszy mała ilość prób za 3 Russela. Aż się chce obejrzeć całość, mimo porażki Thunder. Edytowane 30 Października 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 biorąc pod uwagę, że grali baaardzo rezerwowym składem należą sie im brawa. Może tylko więcej należało spodziewać się po Perrym Jonesie. ma okazję wykazac się jak nigdy, ale w tym meczu rozczarował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Mecz obejrzałem dopiero dzisiaj popołudniu, ale teraz już wiem co to za huk mnie obudził w nocy koło 4. To Russell Westbrook wybuchnął w pierwszej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Russel polamany. Ktos wie ile przerwy przy takiej kontuzji? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Miesiac at least Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mnie zastanawia jedno, czy oni z takiego gowna jeszcze wyjda i wejda do PO. Niby za miesiac wszyscy wracaja, ale zanim wejda w rytm meczowy to moze byc ciezko jak Suns i Pelicans beda zdrowi. Cholernie szkoda OKC, no i czy oni maja w ogole jakas rotacje na pozycjach 1-3, chocby jednego noemalnego zmiennika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jackson i Lamb mieli być wkrótce zdrowi. Więc będzie coś takiego: Jackson-Robertson-Jones-Ibaka-Adams Telfair-Lamb-Thomas-Collison-Perkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Takie połamane zespoły powinni dawać na wschód żeby mieli szanse rehabilitacji w drugiej połowie sezonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Przypomniało mi się, jak w HYMIM była taka klątwa Blitza. Polegało to na tym, że Blitz zawsze omijał wszystkie fajne wydarzenia, ponieważ zawsze się coś zaczynało dziać po jego wyjściu. W trakcie odcinka z tym, ta klątwa przeszła na Teda. Mniej więcej takie skojarzenie mam po meczu PTB-OKC i stanu składu Brooksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tak mniej więcej wyglądają teraz szanse Thunder na przewagę parkietu a kto wie czy nie i nie na PO przy takim Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Karma is a bitch Mr Brooks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 A co Brooks zrobił znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Za to Perry Jones dość szybko przystosował się do sytuacji. Kontuzja RW tylko zwiększy jego pewność siebie bo teraz jest chyba pierwszą opcja w ataku. Paradoksalnie na kontuzjach kluczowych graczy OKC może zyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Mniej więcej chodziło mi o to, że jak masz dwie takie gwiazdy, ale od pięciu lat nie potrafisz tego wykorzystać to w końcu coś złego Ci się przytrafi. Nie chciałem tego, ale obawiałem się kontuzji RW w czasie trybu Me against the world. Nie wiedziałem, że już w drugim meczu. To powyżej Presti'go też tyczy. Edytowane 31 Października 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi