wiLQ Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 29.09.2014 (poniedziałek) godz. 20 30I fajnie, teraz zostala tylko ta przyjemniejsza czesc czyli przygotowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 I fajnie, teraz zostala tylko ta przyjemniejsza czesc czyli przygotowania ;-) Piwo kupić - ot i całe przygotowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 20 30 trochę wcześniej, ale mam nadzieje, że się wyrobię i zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Warto zauważyć, że L.TM wpisał dzisiaj w kalendarzu, że nie pasuje mu ani 29 ani 2. L.TM mogłbyś to jakoś rozwinąć na forum? (najlepiej, że źle kliknąłeś ; ) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja od siebie dodam, że jeżeli poniedziałek to u mnie 21+. Wcześniej nie dam rady bo musiałbym z piłki zrezygnować, a na 20:30 mogę po prostu nie zdążyć (nie chcę też ewentualnego kwitnięcia przez 2h niemytym po grze ^^). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Warto zauważyć, że L.TM wpisał dzisiaj w kalendarzu, że nie pasuje mu ani 29 ani 2. L.TM mogłbyś to jakoś rozwinąć na forum? (najlepiej, że źle kliknąłeś ; ) ) Heh, to chyba jakies pierwsze prawo ustalania wspolnych terminow, ze ostatnim wpisujacym sie nie pasuja daty wybrane przez pozostalych... a jak jedna osoba musi skreslic pierwszy tydzien, a druga drugi to szukam ikony z rozkladaniem rak ;-/ Ewentualnie trzeba kombinowac z pozniejszym draftem, ale nie dosc, ze nie bedzie latwiej przez inne drafty to jeszcze tworzy to coraz mniej czasu na zejscie ponizej limitu pensji... Edytowane 17 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 co roku to samo... Ci co wiedzą że absolutnie nie mogą piszą od razu i się to bierze pod uwagę, a Ci co chcą dłużej pospać albo umyć nóżki przed draftem budzą się na samym końcu... nie da się ustalić idealnego terminu dla kilkunastu osób, kiedy akurat wszystkie będą miały wolny czas, będą wypoczęci, wykąpani, jutro w pracy urlop, piwko w lodówce się chłodzi a nikt w rodzinie nie zachorował... jest data dla większości dogodna (cud!) i jazda, komuś nie pasuje - lorak chyba chętny ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 29.09 pasuje, do godziny się dostosuje w sumie ale im wczesniejsza tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Planuję po 26.09 jechać na tydzień za granicę (jakiś last minute) i nie mam pojęcia jak tam będzie z netem. Ale może w tej sytuacji spróbuję przełożyć ten wyjazd o kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Planuję po 26.09 jechać na tydzień za granicę (jakiś last minute) i nie mam pojęcia jak tam będzie z netem. Ale może w tej sytuacji spróbuję przełożyć ten wyjazd o kilka dni.Jesli mozesz to bylaby prosba zebys tak zrobil bo inaczej nie mamy zadnego terminu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 29.09 popołudnie albo wieczór, bo od rana w robocie siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Przecież jest napisane, że 20 30 nikt rana nie bierze pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Piszę jakby co, mam trochę urwanie głowy w roboty więc nie nadążam ze wszystkim także sorry ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) O zesz w morde... Panowie mamy chyba problem. Dzieki szkoda-czasu wlasnie zauwazylem, ze Monster calkiem zmienil podejscie do wyswietlania rankingow i teraz widac tylko Top40, a calosc dopiero po wykupieniu czlonkostwa! Tzn z punktu widzenia ustalania pensji przed sezonem to niewiele zmienia bo wystarczy zapytac kogos kto je ma i wkleic wyniki, ale sprawdzanie ich na wlasna reke stalo sie utrudnione... to nam komplikuje sytuacje na tyle by cos zmieniac? Czy okazjonalne wklejanie tabeli zalatwi sprawe? Edytowane 19 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jak dla mnie okazjonalne wklejanie w zupełności wystarczy. W końcu chyba pensje tylko na koniec/przed startem sezonu są ustalane i nie ma co sobie zaprzątać zawczasu głowy kto jaki przyrost będzie miał w salary. Przynajmniej ja tak to widzę i mi zupełnie styknie wklejenie pensji w topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nie widzę alternatywnego rozwiązania. No chyba, że się zrzucić na forumowe konto : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 OK, to odwoluje alarm bo okazuje sie, ze mozna odtworzyc cala tabele na podstawie tego wyswietlonego Top40 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Uprzejmie donoszę, że aplikacja mobilna Yahoo działa i pięknie widzę naszą ligę. Co do terminu draftu fajnie by było jakby komisarz powysyłał privy 3 dni przed. Lista płac jest już zamknięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ok wyślę przpypominajke wszystkim. Tak, lista płac jest zamknieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jakos nam stanal temat zamykania regulaminu, wiec ponawiam pytania tutaj... - chyba mozna zmienic punkt 2.7. na konkretne pensje? Plus liczylem je dla 9 sezonow, a nie 5 ;-) - omawiana kara wywalenia za przekroczenie limitu trzeba dopisac do 2.10. - punkt 3.3 pasuje do FBXa, ale nie pasuje do nas skoro mamy waiverowy budzet ;-) - odnosnie pustego punktu z draftowymi pickami to tam chyba tylko ma byc zeby nimi nie handlowac na dluzej niz 18 miesiecy do przodu? Czy cos innego? Plus trzeba ustalic sposob wyliczania kolejnosci pickow [choc zakladam, ze bierzemy rozwiazanie z FBXa]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi