QAS Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opcja nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 opcja nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak to mozliwe, ze wiecej osob oddalo tutaj swoj glos niz dopisalo sie na Yahoo? Ktos zaspal ;-) I kto ani sie nie zapisal do ligi ani nie oddal glosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak to mozliwe, ze wiecej osob oddalo tutaj swoj glos niz dopisalo sie na Yahoo? Ktos zaspal ;-) I kto ani sie nie zapisal do ligi ani nie oddal glosu? Ja mam inny nick na yahoo chyba, ale wziąłem minnesote żeby nie było ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Hmm, a wysłałeś zaproszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Przecież ja wysyłałem 24 sierpnia do każdego oproc maca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jeszcze ja jestem, ale nie ma mnie w kraju, z netem hu.owo, wiec zapisze sie tak 5 wrzesnia dopiero. Pisale m Karlowi o tym jakby co Jeszcze ja jestem, ale nie ma mnie w kraju, z netem hu.owo, wiec zapisze sie tak 5 wrzesnia dopiero. Pisale m Karlowi o tym jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja mam inne pytanie... Kiedy na wersji mobilnej Yahoo będzie można wejść do ligi koszykarskiej? Bo narazie mogę tylko do football'owej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja mam inne pytanie... Kiedy na wersji mobilnej Yahoo będzie można wejść do ligi koszykarskiej? Bo narazie mogę tylko do football'owej... To samo mam. Mam nadzieje, ze wkrótce będzie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ta data draftu jest ostateczna? Bo jesli tak to draft lada moment, a nam brakuje 1/4 druzyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ta data draftu jest ostateczna? Bo jesli tak to draft lada moment, a nam brakuje 1/4 druzyn... Nie, data draftu nie jest ostateczna. Wpisałem przykładowa datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Przecież ja wysyłałem 24 sierpnia do każdego oproc maca ej może i mac nie jest jakimś najlepszym manago (generalnie to w sumie hujowym i leci na fuksie), ale to spoko koleś, wyślij mu też, plisss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ej może i mac nie jest jakimś najlepszym manago (generalnie to w sumie hujowym i leci na fuksie), ale to spoko koleś, wyślij mu też, plisss Jak wyczyści skrzynkę to mu wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jak wyczyści skrzynkę to mu wyślę. ja mam z nim kontakt poza forum pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ja mam z nim kontakt poza forum pomóc? Ty się nie pytaj, tylko działaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ja mam z nim kontakt poza forum pomóc? A poproszę, próbowałem przed chwilą ponownie mu wysłać wiadomość, ale nie mogę. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 lol Jak wyczyści skrzynkę to mu wyślę. dziś dostałem wiadomość od pewnego manago z FBX3 zainteresowanym ADavisem (btw gra tam też QAS) ja mam z nim kontakt poza forum pomóc? Może ustawka na pierwszy mecz Spursów - rozdanie pierścionków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 zapraszam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi