Benon Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dwa podfora to nie. Jedno podforum dla dynasty i keepera. Aż tak się nie rozdrabniajmy Jeśli mamy dwie całkowicie osobne ligi, to nie rozumiem czemu mielibyśmy pakować je obie do jednego podforum. Żeby z większego bałaganu zrobić mniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Schodząc z tematu to zastanawiam sie czy któryś z tegorocznych debiutantów osiągnie cenę w drafcie $50+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Bez jaj, nie jesteście w stanie ogarnąć paru wątków na jednej stronie??? Musicie mieć wszystko wydzielone? Skoro dokładnie widać czego się jeszcze nie przeczytało, to ja w ogóle nie rozumiem idei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak do tej pory dawałem radę i w razie czego nadal będę, ale jak można coś uprościć i uporządkować, to nie rozumiem czemu mielibyśmy tego nie robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Bo to niczego nie upraszcza tylko utrudnia. Żeby ogarnąć wszystkie wątki trzeba będzie wchodzić na kilka stron i o ile na kompie to mniejszy problem,o tyle nie samym pecetem człowiek żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Chcę sprawdzić co w roto, to klikam ostatni post, jak w dynasty, to klikam ostatni w dynasty... keeper mnie wcale nie interesuje, a bez przerwy mam na tapecie tematy z nim związane. Niedługo dojdą dwa dodatkowe tematy ze składami. Jeśli to co chcemy zrobić to dla Ciebie utrudnienie, to sorry. Argumentów więcej nie mam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Schodząc z tematu to zastanawiam sie czy któryś z tegorocznych debiutantów osiągnie cenę w drafcie $50+ Aż tyle? Wątpie. Ale jestem ciekawy w ogóle jakie będą ceny? Liga ma aż 20 menago, więc chyba powinny być wyższe niż średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pęknie setuchna za grajka jednego ?Jesli pytasz to znaczy chcesz tyle zaplacic, wiec odpowiedz brzmi tak ;-P Edit : Wilku z ciekawości zrobiłeś nowe ustalenia cenowe w swoim spisie, którego zawsze się trzymasz specjalnie na dynasty?Nie bardzo rozumiem, pytasz czy sie przygotowalem jakos do draftu uwzgledniajac wielkosc ligi? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Edit : Wilku z ciekawości zrobiłeś nowe ustalenia cenowe w swoim spisie, którego zawsze się trzymasz specjalnie na dynasty? Stary, pewnie ma żyletką nazwiska i ceny w farbie na scianie wydrapane a na poważnie z organizayjnych rzeczy: robimy w trakcie jakąś pauzę 5-10 minut na siku / fajke / przegrupowanie się czy napieramy do upadłego i nie ma zmiłuj się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jak bedziecie chcieli to nie widze przeszkod, by zrobic przerwe, z drugiej strony jestem gotowy na napieranie do upadlego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Chwila chwila, draft jest dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Chwila chwila, draft jest dzisiaj? a czytasz maila, prywatne wiadomości, bądź wchodzisz na yahoo? Tak, draft jest dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) a na poważnie z organizayjnych rzeczy: robimy w trakcie jakąś pauzę 5-10 minut na siku / fajke / przegrupowanie się czy napieramy do upadłego i nie ma zmiłuj się ? Jak zwykle "za potrzeba"? Chociaz przy 20 druzynach pewnie bez przerwy sie nie obedzie... Chwila chwila, draft jest dzisiaj? Za takie glupie pytanie za kare dostajesz zlamana reke Rondo za 30$ i nowa nazwe druzyny ;-) Chociaz powoduje ono, ze jestem mniej optymistycznie nastawiony, ze wszyscy sie stawia... Edytowane 29 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Będzie jakaś relacja na żywo? Wrzucicie jakiś stream? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Co Wy tacy poważni ludzie? Nie no spoko, wiem że jest dzisiaj :] Co prawda wczoraj sobie z tego zdałem sprawe ale wiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jesli pytasz to znaczy chcesz tyle zaplacic, wiec odpowiedz brzmi tak ;-P +1. Też tak zrozumiałem te pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pierwszy w pokoju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Stream z draftu,to już byłby wyższy poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 ładuje sie i ładuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 To zaczynamy stream?? halo włodku, na razie atmosfera na aukcji jak na mocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi