bulek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Lebron tych wolnych nie ma takich złych, poza tym duuużo nadrabia w punktach, zbiórkach, asystach, przechwytach. Lebron to kopalnia pkt w roto. Howard, Drummond czy Jordan psują wolne, ale są maszynkami do zbiórek, bloków i FG%, a dwaj pierwsi rzucają całkiem niezłą ilość pkt. Teraz robię salary dla FBX, potem spróbuję się jakoś pobawić w to. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 jak znajdę czas to się wypowiem. generalnie we wszystkim zgadzam się z maciem i we wszystkim jestem przeciw bulkowi. jeżeli mac i stalin są w czymś zgodni, to się zawieszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Snake jest lipą przy takiej ilości graczy. Aukcja ma większy sens. Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ha, piszę się na mavs zawsze i wszędzie, jeżeli postanowicie grać na 30 ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dla mnie wszystko ok, to będzie mój pierwszy kiper więc się nie będę wymądrzał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Z mojej strony dodam, że w dużej mierze zgadzam się z tym co pisał wcześniej @washko. Ogólnie trzeba oczywiście jakoś ograniczyć teamy/sloty, żeby nie było aż takiej afrykańskiej suszy na FA. Nawet na tej standardowej liczbie przy 20 teamach gra się fajnie bo miałem taką przyjemność (nie w keeperze) i na FA dla sprawnego scouta też coś zawsze było, także 20 jest ok. Z drugiej strony przy 30 estetyczniej jakoś wygląda to, że wszystkie nazwy teamów są zajęte ( a posługujemy się nazwamii z nba) - tu wtedy bym ograniczył sloty do 5 standardowych pozycji (PG/SG/SF/PF/C) + 2 UTIL + 2 BENCH.Co do draftu to oczywiście snake odpada przy takiej liczbie grających i formie rozgrywki, jak dla mnie to najlepiej aukcja z określonym budżetem do dowolnego wydania jak miało to miejsce teraz w lidze, a po sezonie zatrzymywanie połowy składu, na którym nam zależy i zwalnianie drugiej połowy, żeby sam draft nie miał aż tak kolosalnego w skutkach znaczenia i żeby dodac ciut dynamizmu.To takie moje 12 groszy, ale ogólnie pewnie i tak się dopasuje jak już się coś ustali :] Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez MTH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 QAS, fajnie, że to zaznaczyłeś. To wszystko wyjaśnia. Ja jednak nie mam zamiaru się bawić w prywatne przepychanki i z chęcią zapoznam się, jakie propozycje kolek zapoda. Sam nie wiem, czy ja to w ogóle obiektywnie zdołam ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Snake jest lipą przy takiej ilości graczy. Aukcja ma większy sens. Też byłbym za aukcją. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) A jeśli mielibyśmy do wyboru, jak poniżej? Generalnie nadal nie mamy sposobu, by wprowadzić salary przed draftem live, więc tak chyba trzeba postawić sprawę. 1. draft live - aukcja; bez salary, ale zachowujemy po sezonie powiedzmy +/- 5 keeperów, reszta idzie do re-draftu; 2. draft offline, dodajemy salary, ale możemy zachować więcej zawodników; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. SiXers - Philadelphia 76ers 2. mac - San Antonio Spurs 3. matek - Los Angeles Lakers 4. bulek - Phoenix Suns 5. Zodd - Chicago Bulls 6. BlackMamba - Indiana Pacers 7. blackmagic - Minnesota Timberwolves 8. MTH - Miami Heat 9. Qooniu - Golden State Warriors 10. pumeks - Brooklyn Nets 11. kolek23 - Boston Celtics 12. Tocheck - Oklahoma City Thunder 13. Ledley - Cleveland Cavaliers 14. GRB - Orlando Magic 15. airmax - Charlotte Hornets 16. Tizz - Sacramento Kings 17. QAS - Toronto Raptors 18. Arctus - New Orleans Pelicans 19. ignazz - New York Knicks 20. karl - Utah Jazz 21. Marthinus - Portland Trail Blazers 22. evitacre - Houston Rockets 23. Szulim - Los Angeles Clippers 24. marcos - Washington Wizards 25. szkoda-czasu - Milwaukee Bucks 26. Benon - Detroit Pistons 27. eMeS - Dallas Mavericks Pozostali: Hawks, Nuggets, Grizzlies. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez SiXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dołączam się. Biorę Grizzlies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zdecydowanie opcja numer 2. Niestety wiąże się to z tym, że musiałby być stworzony rozsądny system salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1 Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Też jestem za opcją 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opcja nr 2. Kolek zapodał mi bardzo interesujący rozkład salary, może "jedynkowcy" zmienią zdanie, jak się z nim zapoznają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Podrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Na ten moment również skłaniałbym się ku opcji nr 1 - powiedzmy, że zostawiamy połowę składu a reszta powraca do puli draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi