House Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Czeski co za forma Edytowane 19 Września 2016 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) 1) daaamn: https://www.youtube.com/watch?v=ylFFWYSMKI8 2) ostatnio przyjemnie mi sie sluchalo: glowny talent mocno sredni, ale goscie plus otoczka producencka pierwsza klasa, wiecie dj ace na stalowych, pozdro Reno i sylwester Smarkiego, takie klimaty, milo 3) no co tu powiedziec jaram sie, musze ochlonac troche, aby na trzezwo ocenic te plytke https://www.youtube.com/watch?v=Kap6TKyJuMY Edytowane 19 Września 2016 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Czeski co za forma Podjarka freestylowymi bitwami trwała u mnie krótko. W sumie jak tu się nie śmiać jak 2 dorosłych facetów się wyzywa przy bicie ,albo nawet i bez, ku uciesze pijanego tłumu. Stand-up jest od tego o wiele lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tu wlasnie chodzi o to zebys sie smial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tu wlasnie chodzi o to zebys sie smial z tego jakie "śmieszne" pancze układają na poczekaniu czy z tego jak to wygląda ? Całe te bitwy przypominają wyzywanie się na przerwie w podstawówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 No, a boks przypomina solówy po szkole za trzepakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 https://m.youtube.com/watch?v=wNybrHIwTeQ Refren do wyjebania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Potwierdzam. Szancun Mielzky, widać, że kumaty w temacie. Szkoda, że Ostrego tam nie ma, on też siedzi w NBA w miarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 jak dla mnie, jako fana 2k, kozak. oczywiscie kuban do wyjebania i refren tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 przesłuchałem znowu po latach zwrota Sokoła to jednak alltimer w sensie, że top1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Eminem oficjalnie zmienił płeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jakiś dobry mixtape pany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Na nc+ ruszył nie tak dawno hiphop tv. Moim zdaniem spoko muzę tam dają. Chyba do słuchania rapu jak za dzieciaka wróce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Nie śledzę za bardzo grime'u, lurkuję dopiero od kilku tygodni, bo fajnie mi się przy tym ćwiczy, ale ten typek jest serio idealny do machania żelastwem i biegania w miejscu: Edytowane 4 Października 2016 przez triplejohnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Zaorane,uwielbiam tego typka,nikt nie robi takiej muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ostatnio lecą: https://www.youtube.com/watch?v=HLW_TTsg7t0 https://www.youtube.com/watch?v=2wIk0g0z7JE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ten Laikike kozak nuta, gostek z mojej miesciny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ten Laikike kozak nuta, gostek z mojej miesciny On ogólnie mimo, że jako człowiek jest dla mnie mocno śmieszny, to jako raper jest jednym z najlepszych i nagrał klasyki rozpierdalające system. Nie wiem ile razy to już słyszałem, ale zawsze mam ciary przy tym(zresztą sam bit Bobera miażdzy): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 nie schodzi z glosnikow ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi