rahu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 zajebisty ten dokument, co wrzucili na netflix tytuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 http://www.imdb.com/title/tt4130418/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BReHaDYqtL4 https://www.youtube.com/watch?v=shKoy8vISvY cos dobrego z PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) podbijam, dobre rzeczy: https://www.youtube.com/watch?v=4Rh0228Xx0A https://www.youtube.com/watch?v=3e2gr7Vkvuc Edytowane 27 Grudnia 2016 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Reno bardzo fajnie, na pewno lepsza pocztówka niż to co rzucił Eis w Dr Melfi. Tylko jęczenie tej jego laski jest nie do zniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie pomyliłeś tematu z "pop" czy coś takiego? W jaki sposób to tu pasuje, w jaki sposób to jest fajne i ostatnie: "tylko jęczenie jego laski jest nie do zniesienia". To jęczenie to 3/4 tej piosenki -> piosenka jest nie do zniesienia imho. Chyba, że łącznikiem ma być producent. Dziwne, że od... coś takiego koleś, który zrobił bity do Po Sygnale i Lego Małpie i Guzik na powrocie Włodiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie liczyłem ile czasu zajmuje jęczenie tej laski, ale mogłoby to być nawet 10 minut Maryli Rodowicz i tak to przewinąłem. I tak nie pomyliłem tematu, cokolwiek, gdzie jest Reno pasuje tutaj - nawet jakbyś miał skipować 3/4 jingla. Aha dla tych co znają LevelUp - 2:06 - 2:59. W sumie też świeże - nowy Rip, wreszcie kozak. Tu nie musisz przewijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 ab soul rozjebal rok, j cole bardzo dobry, tech n9ne obszerny dobry bardzo dobry, idzie wybrac kilka kawalkow sztosow, hold on me np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 j.cole najgorszy swój album wydał właśnie w tym roku, ab soul to nawet nie mam ochoty sprawdzać ogólnie z rapu to Kanye najlepszy album i ATCQ świetni też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pro forma, bo słaby jak posty xxx3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Słabiutko jak na levele, nawet do końca nie puściłem, ale za to wyszło Podium od Ripa i jest zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 eis>>reno jesli chodzi o powroty, a szkoda. laik nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Panie, gdzie tam!? Eis to flow i przewózka, w tym kawałku to on w ogóle nie trafia w bit, to jak możesz. Reno podobnie stylóweczka i flow, ale ten mimo marnie śpiewającej żony usiadł na tracku. Tylko mi nie mów, że Eis poszedł w offbeat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/playlist?list=PL-A_tCY6dQZfmjR-mON3aveRqKUd7OTohNowy, darmowy mixtape Te-Trisa.Moim zdaniem najlepszy jego materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 nie wierzę, że to piszę, ale dobrze że laik zaczepił kękiego. piotrek po raz kolejny odpowiadając na fejsbuku niestety wykreśla się z grona poważnych raperów (xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) moj kawaleczek, druga zwrotka moja ;p sprawdzcie sobie jak bedziecie mieli chwile bierzcie poprawke na jakosc, i że ten bit jest przeorany przez wszystkich domorosłych mc w internecie. wlasnorecznie to mixowalem, tak, jestem laikiem, traktuje rap jako hobby i odskocznie małą od codzienności, nic więcej Edytowane 20 Stycznia 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 nie wierzę, że to piszę, ale dobrze że laik zaczepił kękiego. piotrek po raz kolejny odpowiadając na fejsbuku niestety wykreśla się z grona poważnych raperów (xD) Jakby co o to poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 nie wierzę, że to piszę, ale dobrze że laik zaczepił kękiego. piotrek po raz kolejny odpowiadając na fejsbuku niestety wykreśla się z grona poważnych raperów (xD) Kulfon Ty tu jesteś moim człowiekiem od rapu, w jakim tracku ta zaczepka? Z mojej strony szybki przegląd wygląda następująco: Mielzky i Małpa aka Rottenberg, nudnoo strasznie Panie Małpa pan przestanie mówić tylko niech płynie Level up Laika najslabszy ze wszystkich, swoja droga wygodnickie podejscie do rapu sobie ustalił, 3 minuty raz w roku i do przodu. Hades z Killing Skills, słabo, Nowe Dobro dla mnie było płytką klasyczną (i jest), z Emade był klimacik, a z holendrami poki co bardzo przewidywalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 rappar wyżej wrzucił, af9ech, k****, już zezgredziałem chyba do końca, nie mogę tego polskiego gówna słuchać. tetris niby życiówka, najlepszy materiał od dawna itd., przesłuchałem połowę i zasypiam z nudów, jest w ogóle jakiś mocny wers na tym miksie? tematyka kawałków jakby to był 2005. dwa sławy z którymi jestem od początków poszli w gimbów i zrobienie jak największego hajsu, spoko, należy im się, ale przesłuchałem tradycyjnie połowę i mam wrażenie że każdy trak jest na tym samym bicie (oprócz tego sodrumatica, ale to już dawno słyszałem), nie ma już tego czegoś co przyciągało do nich, przedawkowali swag. green i gres coś tam pierdolą o c*** wie czym w sumie bez grama charyzmy. na ,,nocy" też było pi****lenie (pardą, poezja), ale klimatem fraktal nie ma podjazdu. bonson przestał się nad sobą użalać, a laik przestał rozkieliszać powonienia westchnieniami druidów, więc można go posłuchać, także na af czekanko. ogólnie teraz tylko słucham rapu, z którego kilka lat temu miałbym bekę - LSO daje sztosy na niesamowitych bitach, poza tym rogal ddl, typ jest z tej całej ciemnej strefy, więc normalnie bym nie podchodził nawet, ale przez przypadek odpalił mi się na youtubie i słyszę tam ,,farszem nabijam cukinię, jeśli bit byłby cukinią" i już jestem zaintrygowany, lecę następny kawałek i słyszę to i ten trak jest mocniejszy niż cała ta epka tetrisa, nie słucham ulicznego rapu, ale to mi budzi skojarzenia z problem c30, rogal nie składa tak dobrze jak oskar, ale czuć ten wajb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi