Wujek Wójcik Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie podoba mi się marmur. Wiem, że to Meek, oh, why podrobił Taco, ale za bardzo podobne flow. Wosk dużo lepszy Też mnie nie porwał, zresztą tak samo jak Wosk, ale nie można powiedzieć, że to kiepska płyta, nie jest też Wosk płytą jakoś lepszą. Taco nadal potrafi błysnąć porównaniem i przyciągnąć słuchacza opowieścią, wymyślił sobie koncept pobytu w hotelu i spoko chcial coś innego wykminic, muzycznie Rumak z plytki na plytke progres. Jakos mi ta plytka, chlopaka urodzonego w Kairze nie usiadla i tyle. Przesluchalem nowego Mesa wczoraj/dzis w nocy i chcialem cos o plycie napisac ale dzial rap to nie jest dzial dla tej plyty, chyba, ze uznamy, ze od samego rymowania mozna uznac coś już za rap. Odleciał Pan Piotr od tego gatunku. Podsumowujac: Jeden genialny kawalek (Bledną), trzy dobre, reszta przekombinowana, nie rapowa, z hausowymi elektro alternatiwo podkladami. Poruszyl ciekawe tematy jak to zawsze Mesiwo ale jak w przypadku Bisza, beaty tego nie poniosly. Produkcyjnie plytka wyprodukowana na najwyzszym poziomie. Szkoda, że to nie rap (dwa do trzech trackow wchodza w konwencje). Lubię kombinacje, jak każda plyta rapera to osobna historia, nie lubie odwalania iron maiden co plyte the same shit, ale ostatnio chlopaki raperzy maja chyba zbyt dobra prase bo nie potrafia spojrzec na swoje kombinacje krytycznie. Tak to jest jak Cie Agora wydaje i pozniej wszelki ich pismaki Cie zachwalaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mógłbym zrobić mocny kejs czy nie jest to mój ulubiony kawałek w rapsach ever, ale nie zrobię i uznam, że tier1 luzem. Poza tym, jak już klasycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Posześćdziesiątne rymy, ciekawy, mocno banglający bit, z początku trochę specyficzny, jedynie śpiewany refren może kłuć dlatego jedynie 9,9/10 Czekam na Halflajf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Kiedy ktoś powie VNM, że nie potrafi śpiewać, ani podśpiewywać, ani intonować śpiewu, ani nawet fałszować dobrze nie potrafi. lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 rapowanie też mu kiepsko wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) rapowanie też mu kiepsko wychodzi Akurat, żeby o VNMie powiedzieć "rapowanie mu kiepsko wychodzi" to trzeba być hejterem Edytowane 9 Listopada 2016 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Akurat, żeby o VNMie powiedzieć "rapowanie mu kiepsko wychodzi" to trzeba być hejterem w sumie fakt, koleś leci jak jebany simmon ammann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 V rapuje swietnie end of topic. Mi wpadl ten typek oczywiscie z stajni TDE i wam powim typ ma sporo świetnych nut. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nowy kawałek Eisa. Nigdy się nim nie jarałem, ale i tak niespodzianka w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tylko ja mam problem z przesłuchaniem całej szesnastki słysząc ten głos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 I ten kawałek powinien zakończyć pierdolololo o tym, że polski rap nie odbiega od tego zza oceanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Eis strasznie tu skaleczył https://www.youtube.com/watch?v=TW8KOqmnPX8 https://www.youtube.com/watch?v=21-GQfdanr8 Przez triplej mnie na starocie wzielo jeden z ulubionych mixow w zyciu. Edytowane 17 Listopada 2016 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Alps Cru zawsze na propsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dobrze bylo uslyszec eisa, ale oskar to to nie jest. Marmur mnie pozytywnie zaskoczyl, ale taco powinien dalej trzaskac epki, bo pierwsza czesc plyty zdecydowanie lepsza I bardziej klimatyczna. kojarzenia z grand budapest hotel. Takiego wosku to juz pewnie nigdy nie odpale, ale marmur pewnie kiedys sie jeszcze pojawi dla ww klimatu, cos jak noc gresa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwonia Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2016 przez Piwonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) z piwnicy winampa: https://www.youtube.com/watch?v=hMW_FFabUHg https://www.youtube.com/watch?v=WZBZK3tkuoU Edytowane 1 Grudnia 2016 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Po przesłuchaniu nowego kawałka Eripe "Podium" zauważyłem, że jakiś gość podziemia nagrał na niego zajebistego dissa. Polecam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 zajebisty ten dokument, co wrzucili na netflix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi