Findek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 zdziwieni, k**** ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 czy ja wiem? lubisz LBJ to jakoś przeżyję kolejnego monopolizatora który akurat pokazuje swoja wielkość jak go nie ma bo Lakers bez niego grają lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 zdziwieni, k**** ? normalny wybór. Kobe jest z tym fajny, że dość łatwo go obudować. dla mnie łatwiej niż LBJ-eja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 tylko nie każdy z nim chce grać ;-) można robić veto draftu? ;-) mnie ciekawi kiedy pójdzie McHale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kobe ma tylko jedną wadę nie ma takiego uznania wśród głosujących jak chociażby Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 w obronie to nie ma porównania. jeśli chodzi o ofensywną bestię to może magic nie był bestią ale magikiem mi w Magicu zawsze imponowało nie to jego czarowanie, showtime, lecz rozgrywanie w ataku pozycyjnym. ludzie gadają o jakichś klasycznych PG, że Stockton to był taki ideał, ale pod tym względem nikt Magica nie przebija z PG (no, może Oscar). to był mistrz HCO, perfekcyjne rozgrywał, prawdziwy generał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 wiem, że nie mam tu nic do gadania, ale mógłby mi ktoś powiedzieć kto to jest? 9. MettaWorldPeace http://www.e-nba.pl/members/?sort_key=members_display_name&sort_order=asc&max_results=20&quickjump=M&name_box=begins&name=M&st=200 nie ma go w rejestrze i w ogóle go tu nie widziałem. Julius chiał dołączyć myślę, że to byłby niezły fit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 dzięki january - trudno tutaj o rzetelne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ten rappar krol dowipu. Uzytkowniku Findku moim zdaniem twoj wybor to profancja. W naszym drafcie poszedl jesCze wyzej ale dlatego ze najwiekszy lamer w klasie wybieral - jako drugi. Ja wylosowalem pierwszy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 macie GOAT_Kobe w klasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Findek zdziwieni że nie Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Co tu za rzeczy sie dzieją? magic miał większy wpływ pozytywny na drużynę niż kobe czy jabbar, a tu za nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mnie pick Kobbasa nie dziwi, ale brałłbym 01-02. To jest po pierwsze all-time, po drugie pierwsza runda. Idą głównie postacie archetypowe, Kobe to czysty SG, Magic to trudno stwierdzić czym jest. Do tego nie imponował w obronie. Dlatego Duncan poszedl 5. co w sumie mnie zdziwiło lekko, bo myślałem że pójdzie 3. Czysty, archetypowy PF, bez wad, słabości, czegoś co można przeciw niemu wykorzystać. Nie dominował jak Shaq, ale nikt nie będzie musiał kminić teamu shooterów czy zastanawiać się nad obronę p&r. Podobnie Kobe, ale jak powiedziałem, brałbym 01-02, perfect sidekick z obroną i do niego bym brał jako dominatora gały z jedynki lub trójki. To samo co piszę na temat Magica tyczy Barkleya, gość potrafił ofensywnie dominować prawie że na poziomei Jordana czy Shaqa, ale jest specyficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 wiem, że nie mam tu nic do gadania, ale mógłby mi ktoś powiedzieć kto to jest? 9. MettaWorldPeace http://www.e-nba.pl/members/?sort_key=members_display_name&sort_order=asc&max_results=20&quickjump=M&name_box=begins&name=M&st=200 nie ma go w rejestrze i w ogóle go tu nie widziałem. Julius chiał dołączyć myślę, że to byłby niezły fit Chłopa ogólnie nie kojarzę, sprawdziłem, że od ponad 24h się nie logował, więc proponuję dać mu czas do 24h od wyboru Findka, jeśli się nie odezwie, to Julius powinien wskoczyć w jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie dominował jak Shaq, ale nikt nie będzie musiał kminić teamu shooterów czy zastanawiać się nad obronę p&r. przesadzasz. chyba za bardzo wszyscy mają obraz Shaq od 2003 roku gdzie się spasł przez wakacje. w sezonie 99-00 był drugi po Mourning w głosowanie na obrońcę roku i w drugiej piątce obrońców, rok później też był w drugiej połowie. Shaq nie był królem obrony ale aby móc mnie na tym jebać jest potrzebna piątka co będzie robić pop/out i jebać tróję oraz w dodatku pg który słynął z pick'n'roll czyli zostaje stockton lub nash lub paul. w 1999/2000 mieli najlepszą obronę w nba w sezonie ale w po zjebali za to rok później się zjebali w RS ale za to w PO mieli najlepszą. ale to fakt, że to jedyna słabość Shaqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) + kontuzje i FT chociaż fakt dwa wybrane sezony były jego chyba najzdrowszymi sezonami od czasów odejścia z magic Edytowane 20 Grudnia 2013 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 przesadzasz. chyba za bardzo wszyscy mają obraz Shaq od 2003 roku gdzie się spasł przez wakacje. w sezonie 99-00 był drugi po Mourning w głosowanie na obrońcę roku i w drugiej piątce obrońców, rok później też był w drugiej połowie. Shaq nie był królem obrony ale aby móc mnie na tym jebać jest potrzebna piątka co będzie robić pop/out i jebać tróję oraz w dodatku pg który słynął z pick'n'roll czyli zostaje stockton lub nash lub paul. w 1999/2000 mieli najlepszą obronę w nba w sezonie ale w po zjebali za to rok później się zjebali w RS ale za to w PO mieli najlepszą. ale to fakt, że to jedyna słabość Shaqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 specjalnie dla Ciebie Przem ,wstawię mix naszego forumowego przyjaciela i moją ulubioną akcję 0:30. http://www.youtube.com/watch?v=jveFr73SCJo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Upadek tony'ego i shaqa najlepszy i niech tak pozostanie Czekam jakiego sidekicka bedziesz miał dla tego farfocla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 koniecznie musi mi się ostać 1-3 z pierwszym krokiem , reszta to shooterzy i jakiś defensywny pf z range. ogólnie nie brałem lebrona ponieważ nienawidzę smallballi, brzydzę się nimi, a z duncanem trochę za łatwo. ostatnio oglądałem całą serię z rutrackera z lakers vs spurs 2003. duncan wtedy był niesamowicie pojebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi