Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Zero kultury organizacji w Magic, najpierw kradną mi Magloire przy 276 otworzeniu save’u i od razu go wymieniają za jakiś wafli. Za rok Julek powinien moc złożyć o 1 ofertę mniej w każdej z rund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Zero kultury organizacji w Magic, najpierw kradną mi Magloire przy 276 otworzeniu save’u i od razu go wymieniają za jakiś wafli. Za rok Julek powinien moc złożyć o 1 ofertę mniej w każdej z rund 275 get ur facts str8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Tylko transfery zrobione dziś do końca dnia będą uwzględnione przed startem sezonu (jutro po 21:00, ew wcześniej jak wszyscy ustawią taktyki), reszta zostanie wklepana już po meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @julekstep Panie Komisarzu, czy cos drgnęło w rankingu po transferze Magloire'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Smierć, podatki i wymiana z udziałem Pablo na rozpoczęcie dnia- trzy pewne rzeczy na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Rozumiem, że czekamy już tylko na @SlaKB @Sylvinho. @RDG2 Z ustawieniem taktyk i zaczynamy? Załóżcie temat do komentarzy sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 2 minuty temu, Tecu napisał: Rozumiem, że czekamy już tylko na @SlaKB @Sylvinho. @RDG2 Z ustawieniem taktyk i zaczynamy? Załóżcie temat do komentarzy sezonu tak a jak nie ustawią to jutro o 21:00 leci automat dla ich teamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 By pozyskać marnego Forda trzeba oddać niezłego prospekta i 1st? Słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Roy Hibbert to też legenda Pacers @elwariato ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Dodatkowo chyba trade nie przechodzi, bo najpierw trzeba mieć miejsce a Houston ma 15tu graczy a cytowany jest gracz z tradu. Czy tak można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 5 minut temu, Tecu napisał: By pozyskać marnego Forda trzeba oddać niezłego prospekta i 1st? Słabe tam wszystko jest marne w tym trejdzie (PJ Tucker i pick też) więc ot przerzucanie gnoju 1 minutę temu, Tecu napisał: Dodatkowo chyba trade nie przechodzi, bo najpierw trzeba mieć miejsce a Houston ma 15tu graczy a cytowany jest gracz z tradu. Czy tak można? no nie przejdzie w gierce takie coś -> trzeba najpierw zcutować innych kasztanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Roy Hibbert to też legenda Pacers @elwariato ! Marquis Daniels też! Marne 3x1st i mogę oddać! Albo nawet 2x1st i Tucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 5 minut temu, Tecu napisał: By pozyskać marnego Forda trzeba oddać niezłego prospekta i 1st? Słabe ford dobry backup na pg a tam mam bidę, plus czy Tucker taki dobry prospect ... no niech się Rox przyda, a ten pick to będzie końcówka rundy, ogólnie zlewam te picki za dwa lata jak mi dziadki odpadną można będzie pomyśleć PS @julekstep ok to @matiwrona prosił o cutowanie co krótszego kontraktu, to w takim razie Ayon zamiast Quinna 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Roy Hibbert to też legenda Pacers @elwariato ! 8 minut temu, cvbe napisał: Marquis Daniels też! Marne 3x1st i mogę oddać! Albo nawet 2x1st i Tucker to już inny kaliber legend trzymajcie niech wam się wiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @piotreksuper miałeś lepszy waiver niż Nets i mogłeś pobrać Parkera sam, a teraz płacisz za niego 1 rundą? Head-scratcher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Teraz, Roger napisał: @piotreksuper miałeś lepszy waiver niż Nets i mogłeś pobrać Parkera sam, a teraz płacisz za niego 1 rundą? Head-scratcher. umknęło mi to pobranie z waivera, poza tym nastawiałem się na pozyskanie innych rozgrywających, jednak ich dużo trudniej zdobyć. Pick Jazz będzie poza TOP20, więc jakie tu ryzyko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @matiwrona Powinienem dostać jakąś prowizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 A pomyśleć, że za 2 picki Jazz poszedł KJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, piotreksuper napisał: umknęło mi to pobranie z waivera, poza tym nastawiałem się na pozyskanie innych rozgrywających, jednak ich dużo trudniej zdobyć. Pick Jazz będzie poza TOP20, więc jakie tu ryzyko? Tak też myślałem, że nie zauważyłeś że jest na waiverze. Co do picku, to przy obecnej ekipie która z nami gra, mają większą wartość niż kiedyś, nawet te late lottery picki, aczkolwiek rozumiem Twój punkt widzenia. Edytowane 14 Października 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 @january @ignazz gierka nie puszcza tego w formie Jefferson + Odom za Wallace + Ellis, celtics daja za malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Teraz, january napisał: To zrób Jefferson + Odom za Wallace, a potem Wallace za Jefferson+Ellis. poszło, ale to ostatni sezon takiego dziadostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi