MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, Pablo81 napisał: A skąd wiesz, co finalnie dostanę ? To będzie jakaś dalsza część tej wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: To będzie jakaś dalsza część tej wymiany? Tej nie. Ale czekają następne. 7 minut temu, january napisał: Hmm, to ja tak ze 3 razy bardziej wolę to co dostałem za Gasola od tego co dostali Spurs Mi szkoda miejsca w salary na graczy wybranych z nr >16. Nie sztuką jest mieć dobry skład jak pójdą campy. Sztuką jest skorygować go po tym jak campy nie pójdą. Rok temu Kwame się zwinął, w tym roku Kenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 22 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie sztuką jest mieć dobry skład jak pójdą campy. Sztuką jest skorygować go po tym jak campy nie pójdą. Rok temu Kwame się zwinął, w tym roku Kenny. Kenny ma 32 lata, więc można było oczekiwać, że zjedzie z poziomem Przykładowo ja odkąd gram sprowadziłem tylko jednego zawodnika over 30 - Lindsey Huntera jako trzeciego PG A tak w ogóle to jest gdzieś pełna rozpiska, kto ma jakie picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 8 minut temu, january napisał: No a Ty skąd wiesz, co ja finalnie zrobię z tym co od Ciebie dostałem? Gdybologia, bo aktualnie to jest: Ilyasova, Hawes, protected 1st vs Fernandez, Asik, 4x 1st. Mieszaj jak chcesz, ale to bardzo słabo wygląda w kontekście Twoich wcześniejszych tekstów, iż dostałeś promocję na Gasola Sprzedawca zachwala towar Od razu brałem go na handel. Czekanie na rzut kostką jaką są campy to nie dla mnie. A ponieważ sam Gasol jako dopłata za jeden tranfer to za dużo, to musiała nastąpić dywersyfikacja Btw krytykowałeś Gasola, że nie rozwinął się w kluczowych statch, a wg rankingu Krzema, w tychże statach Gasol i Hawes są niemal identyczni, a potencjał ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 21 godzin temu, Krzemo napisał: Hawks in: Andrew DeClercq, Nuggets 2nd 2034, 2035 Hawks out: Jamal Samspon Nuggets in: Jamal Sampson Nuggets out: Andrew DeClercq, Nuggets 2nd 2034, 2035 @cvbe @Krzemo @cvbe - ten trade nie wchodzi (115% różnicy w kontrakcie max) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: @Krzemo @cvbe - ten trade nie wchodzi (115% różnicy w kontrakcie max) To rashard lewis niech idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, Krzemo napisał: To rashard lewis niech idzie. @cvbe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: @cvbe ? Luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 3 godziny temu, ignazz napisał: Przecież jak Qcin napisze ze oferuje komuś gorszy to tu nie ma dwuznaczności. z Qcinem jest zawsze dwuznaczność, już samo wchodzenie z nim w dyskusję jest dwuznaczne 3 godziny temu, ignazz napisał: Przecież jak Qcin napisze ze oferuje komuś gorszy to tu nie ma dwuznaczności. z Qcinem jest zawsze dwuznaczność, już samo wchodzenie z nim w dyskusję jest dwuznaczne 3 godziny temu, ignazz napisał: Przecież jak Qcin napisze ze oferuje komuś gorszy to tu nie ma dwuznaczności. z Qcinem jest zawsze dwuznaczność, już samo wchodzenie z nim w dyskusję jest dwuznaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, elwariato napisał: z Qcinem jest zawsze dwuznaczność, już samo wchodzenie z nim w dyskusję jest dwuznaczne Dlatego nie rozumiem czemu ostatnio 3 wymiany z Nim robiłeś. Pamietam szczególnie ta co klrpnales a potem jeszcze po czasie dyskutowałes o jakimś picku. Bo trzeba było dopytać. W drugiej grze aby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 No najlepiej, zjebac się do mnie za brak umiejętności czytania ze zrozumieniem na poziomie 2kl Gimnazjum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: No najlepiej, zjebac się do mnie za brak umiejętności czytania ze zrozumieniem na poziomie 2kl Gimnazjum No ale to wykorzystujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, elwariato napisał: z Qcinem jest zawsze dwuznaczność, już samo wchodzenie z nim w dyskusję jest dwuznaczne Jak 4 razy napiszesz to samo nie oznacza ze będzie to choć o 1/4 mądrzejsze niż gdy napiszesz to raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 A zasada dobrej wymiany to to ze obie strony zadowolone a nie ze tylko Ty a druga osoba dopiero się dowiaduje co klepnela. Teraz, Qcin_69 napisał: Jak 4 razy napiszesz to samo nie oznacza ze będzie to choć o 1/4 mądrzejsze niż gdy napiszesz to raz To już idą mocniejsze używki. Czuje ten zapaszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Teraz, ignazz napisał: No ale to wykorzystujesz Masz racje, powinienem przepraszać za to, ze polonistki wolały c***a w dupie zamiast czytania Janko Muzykanta swoim mało ogarniętym uczniom 1 minutę temu, ignazz napisał: A zasada dobrej wymiany to to ze obie strony zadowolone a nie ze tylko Ty a druga osoba dopiero się dowiaduje co klepnela. To już idą mocniejsze używki. Czuje ten zapaszek. Nie wiem co to dobra wymiana, robię to co dobre dla mojego zespołu- tak jak każdy inny z tu obecnych :)- a jak ktoś przekonuje ze w wymianach kieruje się dobrem drugiej drużyny to coz, forum jest pełne Januarych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Jak 4 razy napiszesz to samo nie oznacza ze będzie to choć o 1/4 mądrzejsze niż gdy napiszesz to raz ale za to 4 razy możesz to sobie przeczytać i lepiej utrwalić 4 minuty temu, ignazz napisał: A zasada dobrej wymiany to to ze obie strony zadowolone a nie ze tylko Ty a druga osoba dopiero się dowiaduje co klepnela. to już jest inna klasa ludzka, do adresata z tym przekazem nie trafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 @Tecu Sprzedajesz drugi raz Dragica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 7 minut temu, Pablo81 napisał: @Tecu Sprzedajesz drugi raz Dragica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Najuczciwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 13 minut temu, january napisał: Komisz mający dwa teamy coś tu kombinuje, Dragic w dwie wymiany z 1 zespołu do drugiego... dostalem oferte niezaleznie to co sie mialem nie skusic zreszta ja w Sonics robie wszystko pod katem tego zeby potencjalny nowy GM byl zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi