ignazz Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 szkoda że Karl Malone zakończył karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 54 minuty temu, julekstep napisał: @elwariato coś mało picków dorzuciłeś jakaś pomyłka przy wpisywaniu? Ładny skandal ten deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Ładny skandal ten deal. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Skandal! Prowokacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ładny skandal ten deal. skandal to nie (Reggie to jednak pół-emeryt), ale spółdzielcza pomoc jak najbardziej (Okur jest totalnie zbędny w Pacers a dodatkowo tracą na pickach) Edytowane 25 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: skandal to nie (Reggie to jednak pół-emeryt), ale spółdzielcza pomoc jak najbardziej (Okur jest totalnie zbędny w Pacers a dodatkowo tracą na pickach) Pobieżnie zobaczyłem przed sezonem ovr i minusowe campy Reggiego i pomyslalem tak samo - pol-emeryt. Ale jak wczoraj przejrzalem jego skillset, to gosc jest bardzo, bardzo legitnym sg - super scoring, handling, dobra obrona, skocznosc i szybkosc tez w miare. I o dziwo ma birdy, chociaz nie podpisywal przez BR (widac simka bierze pod uwage tylko lata pod rzad w danym klubie), wiec jak nie skonczy to zawsze plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 10 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego? Nie widzę zysków po stronie Pacers, a raczej straty. Pick Spurs 2040 i Magic 2037 to podobne trade value. Reggie Miller to może emeryt, ale jednak wciąż top gracz na swojej pozycji. W zamian dostali Ogóra, znaczy się przepraszam... Okura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Pobieżnie zobaczyłem przed sezonem ovr i minusowe campy Reggiego i pomyslalem tak samo - pol-emeryt. Ale jak wczoraj przejrzalem jego skillset, to gosc jest bardzo, bardzo legitnym sg - super scoring, handling, dobra obrona, skocznosc i szybkosc tez w miare. I o dziwo ma birdy, chociaz nie podpisywal przez BR (widac simka bierze pod uwage tylko lata pod rzad w danym klubie), wiec jak nie skonczy to zawsze plus. ale ja wiem że on skill-wise jest dalej b.fajny (a do potrzeb Spurs wręcz idealny - stąd ten transfer jest w kategorii 'spółdzielcza pomoc', bo znów Pacers wzmacniają Spurs w zasadzie nie dostając nic w zamian -> tu to nawet tracą w sumie), ale pół-emerytem jest nadal...bo jest po prostu stary -> czyli: - zmniejszone minuty - ryzyko kontuzji (trzymam kciuki!) po prostu ze względu na wiek nie wykorzystasz jego 'excelowych' cyferek w 100% Edytowane 25 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 miałem ofertę na stole z Reggie Killer i ją szybko odrzuciłem, po czym zacząłem się przyglądać jego cyferkom co zbiegło się, że gość dwa spotkania ładnie pociągnął w tym czasie to nie jest Stefan popierdółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 ogólnie trzebabylo korzystać igi a co do trejdu, to pick sixers by mi tylko sal obciążył zbednie jakims late first, magic i spurs pick podobny kaliber, reggie u mnie ma mniejsze szanse na cokolwiek w tym sezonie niech dogra u Pablo w dobrym otoczeniu, a memo to jest legit podkoszowy na dobrej umowie także uważam że git, Marcus to juz tak dla zasady sie chyba przypier.... skandal to w lato podobno byl na lini sas noh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Wyprzedaż w Pacers idzie pełną parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 A potem się okaże, że nie mają picku i jeszcze ze 2 muszą wysłać do PTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 16 minut temu, Krzemo napisał: A potem się okaże, że nie mają picku i jeszcze ze 2 muszą wysłać do PTB. nie no chyba jest tu jakis gospodarz w sensie mam nadzieje ze ten jakis pick istnieje, dla zasady to nie cwaniactwo Qcina tylko sam poprosilem o coś z blizej nieokreslonej przyszlosci, w myśl zresztą strategi pewnej 40 minut temu, Alonzo napisał: Wyprzedaż w Pacers idzie pełną parą gdzie mi tam do hawks, bulls czy raps z przeszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: Wyprzedaż w Pacers idzie pełną parą strach w oczach Dumnych Sonicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 26 minut temu, Qcin_69 napisał: strach w oczach Dumnych Sonicks? Trwogę odczuwamy jedynie przed Dumnymi Magic z BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 7 godzin temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Reggie Miller, 1st Phi 35, 1st SAS 40 Spurs out: Okur, 1st Orl 37 Pacers out: Reggie Miller, 1st Phi 35, 1st SAS 40 Pacers in: Okur, 1st Orl 37 @elwariato proszę o potwierdzenie. 3...2...1.... @julekstep trade nie przechodzi (w sumie oczywiste jak jest 6mln vs 8 mln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: trade nie przechodzi (w sumie oczywiste jak jest 6mln vs 8 mln) sie znalazl mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 15 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Clippers Chronologicznie. 1. Spurs sign: Dean, Loeffler 2. Clippers in: Hansbrough + Stojakovic + Loeffler + Dean + Moon + Samb + Douby + 1st Phi '35 Clippers out: Butler Spurs out: Hansbrough + Stojakovic + Loeffler + Dean + Moon + Samb + Douby + 1st Phi '35 Spurs in: Butler 3. Spurs sign: Henry, Warren, Evans @SzuLcU Proszę o potwierdzenie i zwolnienie 6 slotów. to w ogóle przejdzie? xD Clippers maja tyle slotów żeby to przyjąć ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: to w ogóle przejdzie? xD Clippers maja tyle slotów żeby to przyjąć ?:D Póki co mają 1 wolny, musieliby wywalić 5 zawodników na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 2 minuty temu, Krzemo napisał: Póki co mają 1 wolny, musieliby wywalić 5 zawodników na FA no tak myślałem, czyli najpierw Clippers musza wywalić 5 graczy na FA a dopiero później ten deal będzie możliwy do wklepania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi