Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, julekstep napisał: a faktycznie jednak coś tam by miał doliczając rookich to z 5 baniek ja generalnie nie chwalę tego transferu -> ale po prostu nie jest to jakiś mega dramat btw - jaka była Twoja kontroferta (zakładam że była skoro jesteś tak zaangażowany)? to porównamy Niestety nie mogę zdradzić, bo były tam elementy 3 way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: a faktycznie jednak coś tam by miał doliczając rookich to z 5 baniek ja generalnie nie chwalę tego transferu -> ale po prostu nie jest to jakiś mega dramat btw - jaka była Twoja kontroferta (zakładam że była skoro jesteś tak zaangażowany)? to porównamy Znam ją trochę (nie od Pablo ale przez rozmowy z Kubą ) i wiem, że była lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Niestety nie mogę zdradzić, bo były tam elementy 3 way. jbc to swap z Heat w 2037 >>>>> pick Magic w 2037 xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: jbc to swap z Heat w 2037 >>>>> pick Magic w 2037 xDDD wątpie Heat grają na słabym wschodzie wzmacniają się na bieżąco za play off nie wypadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, julekstep napisał: jbc to swap z Heat w 2037 >>>>> pick Magic w 2037 xDDD Dyskusyjna teza XDDDDDDDDDDDD Ale oprócz Magic był jeszcze jeden pick mający większą wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 11 minut temu, Pablo81 napisał: Dyskusyjna teza XDDDDDDDDDDDD Ale oprócz Magic był jeszcze jeden pick mający większą wartość. Ale na pewno nie aprawiala ze Twoja oferta jest lepsza od Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Ale na pewno nie aprawiala ze Twoja oferta jest lepsza od Heat. Aldrige już na wylocie ze Spurs ? Edytowane 25 Maja 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 3 minuty temu, Krzemo napisał: Aldrige już na wylocie ze Spurs ? Poprowadził zespół do zwycięstwa przecież. Grande Lamarcus! Grande Okur! (Po raz pierwszy nie pisze tego @julekstep) 7 minut temu, kuba2419 napisał: Ale na pewno nie aprawiala ze Twoja oferta jest lepsza od Heat. Spójrz realnie co daje ten swap. Heat nie mając własnego picku na pewno nie będą top 10. Albo Twój pick będzie lepszy (czyli wymiana gratis) albo dostaniesz coś ~#15. A za te cap Space mógłbyś na luzie zrobić SnT za kolejnego 1st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) 14 minut temu, Pablo81 napisał: Poprowadził zespół do zwycięstwa przecież. Grande Lamarcus! Grande Okur! (Po raz pierwszy nie pisze tego @julekstep) Spójrz realnie co daje ten swap. Heat nie mając własnego picku na pewno nie będą top 10. Albo Twój pick będzie lepszy (czyli wymiana gratis) albo dostaniesz coś ~#15. A za te cap Space mógłbyś na luzie zrobić SnT za kolejnego 1st. o well dostałem od informatorów info nt Twojej oferty więc podsumowując - obie oferty (i od Heat i od Spurs) były marne i Rockets powinno obie imho odpuścić i czekać spokojnie na coś lepszego tzn oferta Heat byłaby nawet spoko (ciekawy gambling) ale totalnie nie rozumiem czemu tam poszły picki ze strony Rockets (wiem, że im są zbędne ale mogli je trzymać pod kolejne wymiany) Edytowane 25 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: o well dostałem od informatorów info nt Twojej oferty więc podsumowując - obie oferty (i od Heat i od Spurs) były marne i Rockets powinno obie imho odpuścić i czekać spokojnie na coś lepszego Uważam, że nie powinieneś dostać tej inforacji, jeżeli w poście napisałem, że nie chce jej podawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Uważam, że nie powinieneś dostać tej inforacji, jeżeli w poście napisałem, że nie chce jej podawać. Parafrazując Ciebie w temacie o spółdzielniach 'wiesz tylko o malutkiej części' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 tutaj fermenty tez nie rozumiem, chyba Igi wszedl Pablo i Matiemu w paradę poprostu za kennego @kuba2419 tez pewnie cos w miare wyciagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, elwariato napisał: tutaj fermenty tez nie rozumiem, chyba Igi wszedl Pablo i Matiemu w paradę poprostu za kennego @kuba2419 tez pewnie cos w miare wyciagnie Nie nie byłem zainteresowany ani Kennym ani Nate są mi totalnie zbędni po 1 po drugie nie mam co oddać za nich finansowo, po co mi PG bądź SG przy Lowrym bądź Royu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: tutaj fermenty tez nie rozumiem, chyba Igi wszedl Pablo i Matiemu w paradę poprostu za kennego @kuba2419 tez pewnie cos w miare wyciagnie nah Kenny jest raczej mocno marny (no jako spadający za rok w jakiejś wymianie może pomóc) ale ten swap to był najlepszy pojedyńczy item jaki teraz miał na stole (a i tak powinien czekać dalej a na pewno nie dodawać swoich picków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, matiwrona napisał: Nie nie byłem zainteresowany ani Kennym ani Nate są mi totalnie zbędni po 1 po drugie nie mam co oddać za nich finansowo, po co mi PG bądź SG przy Lowrym bądź Royu ? jak jesteś fanem mike d to nie powinno Ci przeszkadzać Edytowane 25 Maja 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, julekstep napisał: Parafrazując Ciebie w temacie o spółdzielniach 'wiesz tylko o malutkiej części' Mhmmm, chyba są to trochę różne sytuacje. Jak już taki wszechwiedzacy jesteś, to może doradzilbys przed niekorzystna wymiana? Jak wrzucę teraz wymianę da radę wprowadzić ją przed wieczorna simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Mhmmm, chyba są to trochę różne sytuacje. Jak już taki wszechwiedzacy jesteś, to może doradzilbys przed niekorzystna wymiana? Jak wrzucę teraz wymianę da radę wprowadzić ją przed wieczorna simka? nie licząc TD (albo przeoczeń poszczególnych komiszy xD) wymiany są zawsze wklepywane po kolejnej simce - i tutaj bez odstępstw 'na prośbę' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 sprawdźcie najpierw statystyki Kennego jaki ma sezon i jakie procenty... siwtne asysty i przechwyty oraz trzeci strzelec heat w dosyć dopakowanej 6 graczy na poziomie część contenderow ma gorszego PG w S5 choć campy zabrały mu oczywiście punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Reggie Miller, 1st Phi 35, 1st SAS 40 Spurs out: Okur, 1st Orl 37 Pacers out: Reggie Miller, 1st Phi 35, 1st SAS 40 Pacers in: Okur, 1st Orl 37 @elwariato proszę o potwierdzenie. 3...2...1.... @julekstep @elwariato coś mało picków dorzuciłeś jakaś pomyłka przy wpisywaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 No i ostatecznie i tak pozyskałeś tego Okura @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi