Koelner Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 hahaha te gównoburze po trejdach są słitaśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 46 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Mavs Spurs in: Aldridge, Okur; 1st Orl 37 Spurs out: Hughes, Causwell Mavs in: Aldridge, Okur; 1st Orl 37 Mavs out: Hughes, Causwell @Roger Żadna ze stron nie chce Hughesa? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Dopiero zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 8 minut temu, Roger napisał: Dopiero zauważyłem Trade nie przechodzi, czy można brać tego Hughesa za minimum z FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 13 minut temu, eMeS napisał: Żadna ze stron nie chce Hughesa? xD Bo Julek pisał, że słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Okur, Nowitzki, Aldrige... ale wesołe towarzystwo @Pablo81 zebrał. W ataku dwie piłki to będzie mało, a do obrony to nawet nikt nie będzie wracał... @Roger sprytnie zrzucił kontrakt Aldrigea. Z ten Larry Hughes to wcale nie jest taki zły. Po prostu w Wizz nie pasował. W Spurs nawet dawał radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Teraz, Krzemo napisał: Okur, Nowitzki, Aldrige... ale wesołe towarzystwo @Pablo81 zebrał. W ataku dwie piłki to będzie mało, a do obrony to nawet nikt nie będzie wracał... @Roger sprytnie zrzucił kontrakt Aldrigea. Z ten Larry Hughes to wcale nie jest taki zły. Po prostu w Wizz nie pasował. W Spurs nawet dawał radę. Po Bradzie Millerze bardzo szanuję takich graczy. Poza tym, czego LMA brakuje? Konkretnie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 @Roger dobierz kogoś z FA, bo masz 11 graczy Teraz, Pablo81 napisał: Poza tym, czego LMA brakuje? Konkretnie proszę ja ja ja odpowiem!!!! Patrząc na kontrakt to wszystkiego poza zbiórką xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: @Roger dobierz kogoś z FA, bo masz 11 graczy ja ja ja odpowiem!!!! Patrząc na kontrakt to wszystkiego poza zbiórką xDDDD A scoring jaki ma? W obronie jakieś duże dziury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 10 minut temu, Pablo81 napisał: A scoring jaki ma? W obronie jakieś duże dziury? No jakieś ma, linijka LMA z Nuggets: 36 min, 0 PTS, 0/7 z gry, 9zb, 4f, 3 TO W drugą stronę Maglorie 21-12 i Boozer 15-7, z gry w sumie 15/26 20 minut temu, Pablo81 napisał: Po Bradzie Millerze bardzo szanuję takich graczy. Poza tym, czego LMA brakuje? Konkretnie proszę Do Millera to on póki co nie ma podjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 2 minuty temu, Krzemo napisał: No jakieś ma, linijka LMA z Nuggets: 36 min, 0 PTS, 0/7 z gry, 9zb, 4f, 3 TO W drugą stronę Maglorie 21-12 i Boozer 15-7, z gry w sumie 15/26 Do Millera to on póki co nie ma podjazdu. Się okaże Ja Nuggets mają takie wyniki, to wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 17 minut temu, Pablo81 napisał: Się okaże Ja Nuggets mają takie wyniki, to wszystko jest możliwe Nuggets są optymalnie zbalansowani, biorąc pod uwagę umiejętności poszczególnych zawodników. W literkach tego może nie widać, ale cyferki mówią same za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: A scoring jaki ma? W obronie jakieś duże dziury? no typ jest: - dobrym (ale nie wybitnym) zbierającym - kiepskim/średnim scorerem - kiepskim obrońcą a to wszystko na maksymalnej umowie przy nim to nawet przysłowiowy Hughes wygląda jak dobra umowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 6 minut temu, julekstep napisał: no typ jest: - dobrym (ale nie wybitnym) zbierającym - kiepskim/średnim scorerem - kiepskim obrońcą a to wszystko na maksymalnej umowie przy nim to nawet przysłowiowy Hughes wygląda jak dobra umowa xD Średnim/ kiepskim scorerem - suma insSc i JumpShot: 160! Aha Kiepski obrońca na A. Aha Ale dzięki, że starasz się klarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Średnim/ kiepskim scorerem - suma insSc i JumpShot: 160! Aha Kiepski obrońca na A. Aha Ale dzięki, że starasz się klarować czemu raz podajesz cyferki a raz literki? CZYŻBYŚ DOBIERAŁ POD TEZĘ? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Eddy Curry też ma w sumie 160 ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) 1 minutę temu, matiwrona napisał: Eddy Curry też ma w sumie 160 ciekawostka no Brand za minimum ma 164 (+ dużo lepszy jumping i dlatego w literkach jest o dwa szczebelki wyżej ) dodatkowo jest niewiele gorszym (JUMPING!) zbierającym i tak samo meh obrońcą Edytowane 24 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: czemu raz podajesz cyferki a raz literki? CZYŻBYŚ DOBIERAŁ POD TEZĘ? xDDD To wg syferek jest dobrym scorerem, średnim obrońcą. Wg literek na odwrót. Tak czy tak nie jest kiepski w niczym. Edytowane 24 Maja 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: To wg syferek jest dobrym scorerem, średnim obrońcą. Wg literek na odwrót. Tak czy tak nie jest kiepski w niczym. No spoko Wziąłeś se ekwiwalent Eltona Branda (czyli gracza idącego za min w 5tej rundzie FA) z odrobiną potencjału na maksymalnym kontrakcie (jeszcze zanim trafił do Spurs był w moim top-10 ogórów, więc nawet nie masz jak wyskoczyć z tym sztandarowym płaczem 'mówisz tak bo nie lubisz Spurs!') Gratuluję! Edytowane 24 Maja 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: No spoko Wziąłeś se ekwiwalent Eltona Branda (czyli gracza idącego za min w 5tej rundzie FA) z odrobiną potencjału na maksymalnym kontrakcie (jeszcze zanim trafił do Spurs był w moim top-10 ogórów, więc nawet nie masz jak wyskoczyć z tym sztandarowym płaczem 'mówisz tak bo nie lubisz Spurs!') Gratuluję! No widzisz, ja bardzo chciałem mieć LMA u siebie i nawet mocno sądowalem SnT Lamarcusa. Campy miał złe, ale i tak dla mnie jest ok Podoba mi się, jak @Krzemo zrobił kiedyś swoją klasyfikację, w której LMA jest o 28 lepszy od Brada, a potem pisze "Aldridge nie ma podjazdu do Millera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi