Krzemo Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 koelner jest loverboyem bibasa, było brać na handel i skubać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: ale biedny transfer Knicks vice się nie słucha - LeBron James 30 minut temu, Krzemo napisał: koelner jest loverboyem bibasa, było brać na handel i skubać sprzątam stajnie augiasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 George hill nie został dodany mi do rosteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 tia zapomnialem - potem dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 z tymi pickami lipa bo grajkowie nawet na plus, ale zeby koelner pennego sie pozbył to nie sądziłem wszelkie wartosci upadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: z tymi pickami lipa bo grajkowie nawet na plus, ale zeby koelner pennego sie pozbył to nie sądziłem wszelkie wartosci upadły no jak już ktoś zaczyna sprzedawać swoich ulubionych graczy z rila tzn że ma przyszłość w simce POZDRO @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: no jak już ktoś zaczyna sprzedawać swoich ulubionych graczy z rila tzn że ma przyszłość w simce POZDRO @Alonzo w życiu pewnie też, ale co to za świat bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Teraz, elwariato napisał: w życiu pewnie też, ale co to za świat bedzie 0 ideałów liczy się tylko mistrzostwo! (ew. vicemistrzostwo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: no jak już ktoś zaczyna sprzedawać swoich ulubionych graczy z rila tzn że ma przyszłość w simce POZDRO @Alonzo Prędzej nerkę bym oddał, albo zagłosował na kogoś z bandy czworga niż Udonisa w Simce wymienił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Teraz, Alonzo napisał: Prędzej nerkę bym oddał, albo zagłosował na kogoś z bandy czworga niż Udonisa w Simce wymienił! tam udonisa to trzymaj jako maskotkę, to zreszta podobnie jak w realu gorzej mieć ulubionego kasztana za 20 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) W dniu 16.05.2021 o 21:03, elwariato napisał: z tymi pickami lipa bo grajkowie nawet na plus, ale zeby koelner pennego sie pozbył to nie sądziłem wszelkie wartosci upadły ale ten penny jest źle zrobiony jeśli jest dobrym def a ma słaby playmaking skillset - zjebaliscie go @ignazz nie wal w c***a odpisuj na PM! Edytowane 18 Maja 2021 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 W dniu 16.05.2021 o 21:26, Koelner napisał: ale ten penny jest źle zrobiony jeśli jest dobrym def a ma słaby playmaking skillset - zjebaliscie go @ignazz nie wal w c***a odpisuj na PM! Nie ma żadnego PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 7 minut temu, ignazz napisał: Miami - Houston Miami in: Marcus Camby Miami out: Sergio Rodriguez + 1rd 2035 Lakers + 2rd 2035 Lakers + 2rd 2038 MIA Houston in: Rodriguez + 1rd 2035 Lakers + 2rd 2035 Lakers + 2rd 2038 MIA Houston out: Marcus Camby @kuba2419 pending? bez pendingu juz jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 @kuba2419 nie bierz tych 2rd pickow bo są c***a warte i starzy wyjadacze je ładują żeby ładnie wyglądało a lepszych grajków możesz wziąć za min z fa . @ignazz 2 rd grajkami i pickami też mnie obładował i nie mam co z tym robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Teraz, Koelner napisał: @kuba2419 nie bierz tych 2rd pickow bo są c***a warte i starzy wyjadacze je ładują żeby ładnie wyglądało a lepszych grajków możesz wziąć za min z fa . @ignazz 2 rd grajkami i pickami też mnie obładował i nie mam co z tym robić To daj mi te wszystkie 2rd za Frye. Ostatnio trafił mi się fajny 2rd Jerebko który dzięki campom gra w rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: @kuba2419 nie bierz tych 2rd pickow bo są c***a warte i starzy wyjadacze je ładują żeby ładnie wyglądało a lepszych grajków możesz wziąć za min z fa . @ignazz 2 rd grajkami i pickami też mnie obładował i nie mam co z tym robić 2nd picki są spoko - zawsze sie przyda gracz za minimum dopełniający skład, a czasami jak się ma trochę cierpliwości i szczęścia, to można przystealować - patrz Anthony Randolph. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 3 minuty temu, ignazz napisał: To daj mi te wszystkie 2rd za Frye. Ostatnio trafił mi się fajny 2rd Jerebko który dzięki campom gra w rotacji. I chcesz żeby zrobić Ci zdjęcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 2 minuty temu, Koelner napisał: I chcesz żeby zrobić Ci zdjęcie ? Jeżeli to jest twoja cena za te wszystko picki to ok 2rd są ciekawsze od zmiany przepisu i możliwości wywalania graczy bez konsekwencji finansowych. To nie to samo co kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 8 minut temu, Koelner napisał: @kuba2419 nie bierz tych 2rd pickow bo są c***a warte i starzy wyjadacze je ładują żeby ładnie wyglądało a lepszych grajków możesz wziąć za min z fa . @ignazz 2 rd grajkami i pickami też mnie obładował i nie mam co z tym robić To byla najlepsza oferta, wg niektorych 1st pick za Marcusa to za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 3 minuty temu, ignazz napisał: Jeżeli to jest twoja cena za te wszystko picki to ok 2rd są ciekawsze od zmiany przepisu i możliwości wywalania graczy bez konsekwencji finansowych. To nie to samo co kiedyś Jak z arabem w Hurgadzie 2 minuty temu, kuba2419 napisał: To byla najlepsza oferta, wg niektorych 1st pick za Marcusa to za duzo Czekaj do deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi