ignazz Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 16 minut temu, julekstep napisał: dostalem oferte niezaleznie to co sie mialem nie skusic zreszta ja w Sonics robie wszystko pod katem tego zeby potencjalny nowy GM byl zadowolony Tak to odbieram. Imo fair A @Eryko nie brałbys tu sss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Hawks-Mavs-Blazers Hawks out: POR 33’1st Hawks in:IND 33’ 1st, DAL 33’ 2nd Od razu widać, kto jest lepszym GMem - czyj pick jest mniej warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Od razu widać, kto jest lepszym GMem - czyj pick jest mniej warty Ja to coś czuje ze wyjdę na tej wymianie pickow jak Zabłocki na mydle No ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Wielkie zapowiedzi Blazers, że będzie gra o wynik jak zwykle spotyka weryfikacja. Nawet w konferencji śmiechu, Qcin nie ma jaj, by zaryzykować grę o wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Wielkie zapowiedzi Blazers, że będzie gra o wynik jak zwykle spotyka weryfikacja. Nawet w konferencji śmiechu, Qcin nie ma jaj, by zaryzykować grę o wynik. Mówiłem od razu, zaraz Jamison i Brown gdzieś polecą i tyle z walki Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Uznałem, że Qcin i tak zaraz weźmie najlepszych graczy Wariata więc może się opłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Brown nie łapał mi się do s5, potrzebowałem głębi w zespole, No i jebac Dee Browna xd jest stary i drogi, a tak mam miejsce na maksa za rok a w tym roku raczej nic nie tracę pod względem jakości (Dee Brown miał grać z ławki) - No a Jamisona tez chętnie ojebie komuś kto mi da kogoś dobrego na SF 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Wielkie zapowiedzi Blazers, że będzie gra o wynik jak zwykle spotyka weryfikacja. Nawet w konferencji śmiechu, Qcin nie ma jaj, by zaryzykować grę o wynik. Przecież ja się wzmocniłem tym ruchem, pick odzyskałem na wypadek kontuzji + pick Dallas ma chyba Boston wiec wiadomo, ze trzeba pomoc przyjacielom z Teksasu w walce o wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 no pozbycie sie Browna ktory za rok moglby byc sporym ciezarem to dobry ruch przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Teraz, julekstep napisał: no pozbycie sie Browna ktory za rok moglby byc sporym ciezarem to dobry ruch przeciez Widać kto się zna, reszta amatorów patrzy tylko na picki i po tym oceniają ruchy, a Komisarz Julek nieprzypadkowo zaszedł najdalej z Komisarzy w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 a Qcin to walczy o to zeby w koncu po sezonach GMowania zagrac w 1szej rundzie (i poprawic win rating teamu, ktory za jego rzadow spadl ponad dwukrotnie xD) a nie o mistrzostwo na tu i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Mnie ten Brown nie mierzi za rok, bo i tak mam zapchane salary, a upgrade na pg spory, bo miałem chyba najsłabszego startera na pg w całej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Teraz, Roger napisał: Mnie ten Brown nie mierzi za rok, bo i tak mam zapchane salary, a upgrade na pg spory, bo miałem chyba najsłabszego startera na pg w całej lidze. Nie no wiadomka. Geriatra w Mavs to raczej pewniak jak smierc i podatki No i jednak troche przypal nie maksymalizowac na tu i teraz szans top-5 grajka w simce (po ostatnich campach Kirilenko w koncu wbil sie do 1szego tiera superstarow ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 18 minut temu, julekstep napisał: no pozbycie sie Browna ktory za rok moglby byc sporym ciezarem to dobry ruch przeciez Nie pisze czy to dobry ruch czy zły (Brown za rok pewnie i tak będzie borderline allstarem, a co to za ciężar skoro to będzie spadający kontrakt?) tylko o tym o czym pisałem wcześniej - weterani zaraz poleca za picki i tyle będzie z tej walki. Póki co to się sprawdza ( a Qcin chciał się zakładać) Mavs dobry ruch. Brown przy Kirilence zagra pewnie 25/7 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 4 godziny temu, SlaKB napisał: Mówiłem od razu, zaraz Jamison i Brown gdzieś polecą i tyle z walki Blazers 30 minut temu, Qcin_69 napisał: Jamison czyli pewniczek do25+/G dostępny za expa i future picki szybko poszło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 4 godziny temu, cvbe napisał: Uznałem, że Qcin i tak zaraz weźmie najlepszych graczy Wariata więc może się opłacić oj pośpieszyłeś się kolego, jakby Qcin miał mi grajków podprowadzić to by ci bankowo tego picku nie odstąpił, za cwany jest na to Słowem niby Brown ma zrąbany kontrakt ale staty kręcił, czyli standardowo ptb o dobry wynik powalczy ... w loterii XD PS zamierzam odejść na "zasłużoną" emeryturę po pozyskaniu Rika, wielka 3 Pacers jest w domu, obowiązek spełniony no jeszcze o Davisa mógłbym się pokusić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) 3 minuty temu, elwariato napisał: oj pośpieszyłeś się kolego, jakby Qcin miał mi grajków podprowadzić to by ci bankowo tego picku nie odstąpił, za cwany jest na to Słowem niby Brown ma zrąbany kontrakt ale staty kręcił, czyli standardowo ptb o dobry wynik powalczy ... w loterii XD PS zamierzam odejść na "zasłużoną" emeryturę po pozyskaniu Rika, wielka 3 Pacers jest w domu, obowiązek spełniony no jeszcze o Davisa mógłbym się pokusić ... za 2 lata w drafcie taki orzeł odzyskaj pick! Edytowane 6 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 eee tam ja stary dziad jestem, co najmniej mentalnie, dla mnie artest i oneal to już nawet nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 13 godzin temu, january napisał: Oby nie, bo przewidziałem Kings, Mavs i Hornets do top 15 picków ;d Nie no, Mavs mają TOP 10-15 gracza ligi, ma on do pomocy trzech niezłych graczy (Brown-Smith-Camby) i kilku rolesow. Tu obstawiam PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nie no, Mavs mają TOP 10-15 gracza ligi, ma on do pomocy trzech niezłych graczy (Brown-Smith-Camby) i kilku rolesow. Tu obstawiam PO. Hornets też powinni wejść do PO (na wschodzie tylko 10 drużyn walczy o PO w imho Hornets są mocniejsi od Bucks albo Knicks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Pocałunek Komisza... Dallas i Hornets top3 picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi