SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 6 minut temu, julekstep napisał: próbujesz mu wcisnąć Scotta za niego? xD Rondo ma 950 OVR, 22 lata i 78 potencjału - nawet przy kiepskim scoringu to i tak jest świetny prospect PTB ma fajne s5 i 6th mana, problemem jest to że poza tą 6tką nie mają gracza na poziomie NBA Przestań już z tym ovr bo jeszcze się nabiorą chłopaki mnie Rondo na dzień dzisiejszy nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Ale scoring znacząco poprawił! 2 ostatnie campy były przecież typowo pod Poprawienie rzutu (w tym roku +13 w trójkach np.) wiec już raczej nie grozi mu los Garyego Paytona, 60 za 3 i jumpshot to dalej słabo, ale wide openy powinien trafiać All-star, all-NBA i all-defensive player Gary Payton to w tym roku będzie kolejną organizacje wyciągał z bagna do PO, więc trochę szacunku! 3 minuty temu, SlaKB napisał: Przestań już z tym ovr bo jeszcze się nabiorą chłopaki top-40 ovr simki przy 78 potencjału to niezależnie od tego jak rozłożone są staty (a przecież Rondo staty handlingowe ma dobre + jest świetny w D) zajebista sprawa i nazywanie tego 'średniawką' to spory lol Edytowane 4 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Rondo może być fajny, taki jak Stricklad, pewnie nawet trochę lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 2 minuty temu, Krzemo napisał: Rondo może być fajny, taki jak Stricklad, pewnie nawet trochę lepszy. jak dla mnie to przy dobrym rozwoju będzie grajek na poziomie KJ, może nawet trochę lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 4 minuty temu, Krzemo napisał: Rondo może być fajny, taki jak Stricklad, pewnie nawet trochę lepszy. Pamiętam jak ściągałes Jamisona ze Stricklandem za jakis gówno pakiet i pisałeś, że przecież bierzesz na siebie kontrakt Stricklanda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał: jak dla mnie to przy dobrym rozwoju będzie grajek na poziomie KJ, może nawet trochę lepszy też możliwe 4 minuty temu, SlaKB napisał: Pamiętam jak ściągałes Jamisona ze Stricklandem za jakis gówno pakiet i pisałeś, że przecież bierzesz na siebie kontrakt Stricklanda!!! Bo miałem wtedy jeszcze Harpera i Strickland był mi potrzebny jak dziura w moście. I tam zły dwa 1st round picki, a nie bieda pakiet Edytowane 4 Października 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) 5 minut temu, Krzemo napisał: też możliwe Bo miałem wtedy jeszcze Harpera i Strickland był mi potrzebny jak dziura w moście. No tak tak, ale Strickland w PO był starterem na SG wykorzystałeś wtedy początkującego Principe Edytowane 4 Października 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: No tak tak, ale Strickland w PO był starterem na SG Z braku laku. 1 minutę temu, SlaKB napisał: wykorzystałeś wtedy początkującego Principe trejd był równy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Teraz, Krzemo napisał: Z braku laku. Mhm, a później już na stałe został starterem generalnie to zawsze dziwi mnie to deprecjonowanie swoich wymian.. wyruchales gościa - trudno jego problem (chociaz oczywiście komiszowi nie wypada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Mhm, a później już na stałe został starterem Z konieczności, musiałem ciąć budżet i sprzedać Harpera. 2 minuty temu, SlaKB napisał: generalnie to zawsze dziwi mnie to deprecjonowanie swoich wymian.. wyruchales gościa - trudno jego problem Nikt nikogo nie ruchał, trejdy z moim udziałem to zawsze win-win dla każdej ze stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Z konieczności, musiałem ciąć budżet i sprzedać Harpera. Nikt nikogo nie ruchał, trejdy z moim udziałem to zawsze win-win dla każdej ze stron. Taaa.. tak jak i Julka Jedyny uczciwy komisarz to ja, taka prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 2 minuty temu, january napisał: Ja tam deale z Krzemo jako ówcześnie początkujący GM szanuję. 2x1st + Jamison (który poleciał za wymianę na lepszy pick - finalnie E.Gordon) za Odoma. Zobaczymy jakie to jeszcze będą 1st od Denver '34 i '35, ale campy tegoroczne dziadków Nuggets + odejście Millera są zachęcające:) Krzemo nie zawsze kradnie w przeciwieństwie do @julekstep Z kolei najlepsze deale zawsze ze mną (first pick za Andersena itd) zawsze place należycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Każdy wie że @SlaKB to oszukaniec! a co do PTB - to tam jeszcze trzeba backupa na PG z tego co widzę (po tym trejdzie, wręcz spadli w moim rankingu cyferkowym) ja najuczciwszy komisz jedyny co nie był w finale! myślicie że te @Krzemo i @SlaKB uczciwie tam dotarli? PLS! Edytowane 4 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: Każdy wie że @SlaKB to oszukaniec! a co do PTB - to tam jeszcze trzeba backupa na PG z tego co widzę (po tym trejdzie, wręcz spadli w moim rankingu cyferkowym) ja najuczciwszy komisz jedyny co nie był w finale! myślicie że te @Krzemo i @SlaKB uczciwie tam dotarli? PLS! To raczej takie pomysły Julka jak Okur na PG zaprowadziły go tam gdzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Teraz, SlaKB napisał: To raczej takie pomysły Julka jak Okur na PG zaprowadziły go tam gdzie jest to był świetny pomysł zawiodła egzekucja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Mam zawsze kłopot z ludźmi którzy przekonują ze są najuczciwsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 25 minut temu, ignazz napisał: Mam zawsze kłopot z ludźmi którzy przekonują ze są najuczciwsi ja nie przekonuje ze jestem uczciwy ja przekonuje ze pozostali komisze nie sa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Panowie, tu nie ma co pisać. Przejrzyjcie sobie historię wymian itd i zobaczycie co i jak. Każdy robiąc wymianę z Pistons wychodził na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jakieś wybory się zbliżają czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 2 minuty temu, Tecu napisał: Jakieś wybory się zbliżają czy co? Spór o to kto Jokicia będzie tworzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi