Przem Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jerśli JR zagra to będzie mordował spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Rok temu byli bez niego 12-4 Rok temu nie mieli Bargnaniego ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Monta Ellis jako druga opcja wyglada chyba najlepiej w swojej karierze - ogolnie ogladanie Dallas to duza frajda. Szkoda ze Dalambert nie jest zawodnikiem klasy Chandlera jesli idzie o organizowanie obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Monta Ellis jako druga opcja wyglada chyba najlepiej w swojej karierze. Druga opcja robi więcej punktów od pierwszej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Eric Gordon póki co wygląda mizernie. Wkurwia mnie to, bo miał być top 10 overall, pokazać co potrafi itd. a teraz zawodzi w fantasy. A i w ogóle to Pelicans to jakiś dziwny twór. Wydaje się, że skład mają dobry, Evans nawet się wpasował, Davis progres a Holiday i Gordon bez szału. Warriors są zajebiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Eric Gordon póki co wygląda mizernie. Wkurwia mnie to, bo miał być top 10 overall, pokazać co potrafi itd. a teraz zawodzi w fantasy. W czym Ci zawodzi? Bo on gra na razie dokładnie to co oczekiwałem, a z czasem może być chyba tylko lepiej. Co ty myślałeś, że po takim okresie bez gry będzie z miejsca napierdalał na tym poziomie co w Clippers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Eric Gordon póki co wygląda mizernie. Wkurwia mnie to, bo miał być top 10 overall, pokazać co potrafi itd. a teraz zawodzi w fantasy. A i w ogóle to Pelicans to jakiś dziwny twór. Wydaje się, że skład mają dobry, Evans nawet się wpasował, Davis progres a Holiday i Gordon bez szału. Warriors są zajebiści. Skąd takie wnioski? Oglądałem ich pierwsze 2 mecze i tam wyraźnie Evans się nie wpasował ... Był chyba gorszy niż zeszłoroczny Austin Rivers. Co gorsze, nie gra z shooterami jak zapowiadał Monta przed sezonem. Cenię go jako trenera, ale nie wiem czy nie rotuje zawodnikami za dużo i czy nie powinien pozwolić na uptempto, zwłaszcza jak Ryan wróci do gry. Eric Gordon zaś gra całkiem nieźle i obecnie to ich drugi gracz. Dziwnie skonstruowana drużyna, Brian Roberts to bardzo dobry grajek ale nie ma za bardzo od kogo wziąć minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) widziałem wszystkie mecze pelikanów oprócz tego z dzisiejszej nocy i też nie wiem czemu się czepiasz Gordona. no chyba że z czystej perspektywy fantasy - wtedy rozumiem ból ;] co do Montego, to coraz więcej fanów NOP na niego narzeka (np. z powodu wspomnianego rotowania, czy bezmyślności po timeoutach) i kto wie czy nie jest on jednak przecenianym coachem. bo tak na dobrą sprawę czym się wykazał? Edytowane 7 Listopada 2013 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Oczywiście, że z perspektywy fantasy, myślałem, że wyraziłem się jasno Ja widziałem ostatnie dwa mecze NOP i Evans wygląda naprawdę nienajgorzej. Natomiast co do samej organizacji- to dla mnie na początku trochę zawodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Eric Gordon póki co wygląda mizernie. Wkurwia mnie to, bo miał być top 10 overall, pokazać co potrafi itd. a teraz zawodzi w fantasy. Według kogo miał być top 10 overall? Beznadziejnie zbiera (1.8 rpg w zeszłym sezonie, career high 2.9), asyst ma mało, przy bardzo dobrych wiatrach może dociągnąć do 20ppg. Czym on ma w fantasy działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Według kogo miał być top 10 overall? Beznadziejnie zbiera (1.8 rpg w zeszłym sezonie, career high 2.9), asyst ma mało, przy bardzo dobrych wiatrach może dociągnąć do 20ppg. Czym on ma w fantasy działać? w pierwszych 3 sezonach w LAC mial srednio 45% z gry; 38% za trojke; 81% FT; 3 zb; 3 ast; 1 stl; 2 TO i 2 PF oraz 18 PPG. to material wg mnie na top40-50 w roto, w zadnym wypadku top10. Po trzech latach niegrania w Nowym Orleanie zdziwilbym sie bardzo gdyby wskoczyl w tym roku do top100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ale jaka była Jego cena? bo w roto aukcjach był bardzo tani i raczej się zwraca. co do Montego, to coraz więcej fanów NOP na niego narzeka (np. z powodu wspomnianego rotowania, czy bezmyślności po timeoutach) i kto wie czy nie jest on jednak przecenianym coachem. bo tak na dobrą sprawę czym się wykazał? Być może dlatego, że kładł/kładzie większy nacisk na obronę niż atak? Jednak przy takim rosterze aż się prosi o uptempo i używanie 9 graczy: jrue ,roberts,gordon,tyreke,aminu,morrow,ryan,davis,smith pg jrue 36/roberts 12 sg gordon 30/morrow18 sf aminu 12/tyreke 36 pf: ryan30min/aminu 18min davis 36min/smith 12 Przez 12minut można by wypróbować taką piątkę(zwłaszcza że roberts i morrow trafili sporo trójek po podaniu Reke): roberts morrow tyreke ryan smith Niestety czasem na parkiecie jest aofensywny Stiemsa i to od razu psuje atak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @mac: poki co sie zwraca, ale jak myslisz ile jeszcze meczow rozegra zanim sie polamie? ja juz zaczalem odliczanie i mysle ze do 10 nie dolicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No Holiday poki co ładny piach gra. Wiadomka byla, ze nie bedzie to poziom z Sixers, bo na obwodzie jest tloczno, ale tak naprawde doszedl mu 1 fajny bigman i jak nie scoringiem to kreowaniem powinien troche nadrabiać, a poki co w obu kwestiach jest delikanie mowiac nie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 dla mnie na razie rozczarowanie nr #1 w początkach sezonu to Jrue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A kim był Jrue? Poza tym, że wypalił rok temu ze świetnym początkiem sezonu to klasyczny przykład good stats/bad team.Zresztą po All-Star break to już w ogóle grał kiłę. Nihil novi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Hinkie ledwie zaczął a już mu się Executive of the Year należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Czy kogoś jeszcze męczyło, jak Reggie narzekał non stop na Blake`a, gdy ten robił przeciwko Miami 27-14 przy 11/15 z gry? I to za co? Że oddał piłkę na otwartą trójkę do Paula i raz nie zagrał do kosza mając chyba Battiera na plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nikt i nic mnie bardziej nie denerwuje niż Shane Battier. Gościu psuje koszykówkę. To jest parodia męskiej gry i jak bym ciągle chciał oglądać faule, to bym wybrał bilard. Obrzydliwe stawanie na ofensa, obrzydliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Pomijajac to ze cale miami, moze poza Colem jest nudne jak flaki z olejem, to faktycznie gra Battiera w obronie idealnie podsumowuje cala gre heat. Battier podlazi pod kazdy wjazd bo wie ze jedzie na opinii defensora i gwizdki rozloza sie dla niego zawsze na okolo 50%. Tzn nawet jak sie wyfauluje to zdazy nabrac pasiaki na 5/6 ofensow. Dokladnie na takiej kalkulacji opiera sie cala ta over the top obrona heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi