wiLQ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zły temat, niszczycielu Yup i drobna uwaga techniczna, ze bede przenosil wszystkie nowe zapisy do odpowiedniego watku plus niech w watku z potwierdzeniami beda tylko one, a reszta wypowiedzi wyladuje tutaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jasne, że gram.To co wyprawiasz trudno nazwać grą ;-) MSPANC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 również zgłaszam chęć udziału. doświadczenie zerowe. I chciałbym grać w jednej lidze z perkoz13 Może też i niech z Wami pogra użytkownik Kucio co też się zgłosił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Może też i niech z Wami pogra użytkownik Kucio co też się zgłosił ? nie mam nic przeciwko, choć obawiałbym się niezdrowej atmosfery przy negocjacjach i dyskusjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 nie mam nic przeciwko, choć obawiałbym się niezdrowej atmosfery przy negocjacjach i dyskusjach mógłbyś rozwinąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 mógłbyś rozwinąć ? nie będę wyciągać brudów na forum publiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To co wyprawiasz trudno nazwać grą ;-) MSPANC! Mógłbyś rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mógłbyś rozwinąć?Mogłem Się Powstrzymać, Ale Nie Chiałem. MSPANC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Kto wchodzi w miejsce tych co rezygnują ? Nie widzę już a wydawało mi się że gdzieś chyba była jakaś dyskusja o tym czy kolejni z niższej ligi którzy nie wywalczyli pierwotnie awansu czy Ci co spadli ale byli najbliżej utrzymania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Kto wchodzi w miejsce tych co rezygnują ? Nie widzę już a wydawało mi się że gdzieś chyba była jakaś dyskusja o tym czy kolejni z niższej ligi którzy nie wywalczyli pierwotnie awansu czy Ci co spadli ale byli najbliżej utrzymania ? 29. Kto i na jakiej zasadzie zastąpi olewających lub rezygnujących graczy? Na najniższym poziomie drzewka będą to po prostu nowi uczestnicy. Natomiast uzupełnieniem luki w lidze na wyższym poziomie drzewka będzie GM z bezpośrednio niższego poziomu drzewka, który w poprzednim sezonie zajął najwyższe miejsce nie premiowane awansem oraz miał najlepszy tiebreaker z pytania 19 oraz nie kwalifikował się na olewusa. Tzn przykładowo, gdyby powstała luka w lidze na poziomie II to miejsce przejmie ten GM z poziomu III, który zajął w poprzednim sezonie 4 miejsce i wygrał najwięcej kategorii w grupie drużyn z 4 miejsca w III. W przypadku tej samej ilości wygranych kategorii zadecydują drugie miejsca w kategoriach itp itd aż do rozstrzygnięcia. W przypadku gdy będzie brakowało osób na niższym poziomie drzewka do wypełnienia luk na wyższym to zastępstwa będą pochodzić ze strefy spadkowej z lig równoległych na tym samym poziomie w kolejności GMowie z najwyższego miejsca, którzy grali do końca, a gdy brakuje to GMowie z najwyższego miejsca, którzy zostali uznani za częściowych olewusów, a gdy brakuje i w ostateczności to nowo zapisani po kolejności zapisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zapis w regulaminie wiem, że taki jest. Jednak kojarzyło mi się, że chyba pod koniec sezonu była jakaś dyskusja czy tego nie zmienić. Może mi się śniło bo przyznam, że mnie to dotyczy bezpośrednio bo spadłem z ligi mając tyle samo punktów co inny GM i do utrzymania brakowało mi kilka kilku asyst czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zapis w regulaminie wiem, że taki jest. Jednak kojarzyło mi się, że chyba pod koniec sezonu była jakaś dyskusja czy tego nie zmienić. Może mi się śniło bo przyznam, że mnie to dotyczy bezpośrednio bo spadłem z ligi mając tyle samo punktów co inny GM i do utrzymania brakowało mi kilka kilku asyst czy jakoś tak. Nawet jakbyśmy zmieniali, to dopiero po tym sezonie, więc możesz spać spokojnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 W takim razie ode mnie propozycja: jako, że porównywanie "wygranych kategorii" między graczami z różnych lig uważam za fatalny pomysł (tak, jakby wygranie kategorii było w roto bardziej wartościowe, niż np. 9x10 pts) to byłbym za tym, by zastępstwo znajdywać na zasadzie oceny aktywności gracza - ilość rozegranych gier. W przypadku takiej samej ilości rozegranych gier, za bardziej sprawiedliwe od wygranych kategorii" uważam losowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Chodziło mi o to pierwsze zdanie Grasz jak grasz. Na ch** drążyć temat? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Sam włożyłeś kij w mrowisko i się dziwisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Wyslalem wlasnie pierwszego PMa do nieobecnych GMow z przypomnieniem o organizacji... Na dzisiaj na wszystkich poziomach brakuje w sumie 41 osob, i nie ma zadnego pelnego[!], wiec mogloby byc sprawniej... nawet jak wiadomo, ze czesc z nich zwyczajnie zakonczyla udzial to sie ludze, ze mogliby skrobnac krotkiego posta "rezygnuje", a nie calkiem olac temat i przedluzac organizacje wszystkim grajacym. Edytowane 11 Września 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 jestemNo w koncu kurde. Martwilismy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz13 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Czy jest już znana tak mniej więcej data draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Czy jest już znana tak mniej więcej data draftu? Pewnie między 10 a 24 października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi