wiLQ Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Czy jest już znana tak mniej więcej data draftu?Do konca wrzesnia zbieramy zapisy, a nastepnego dnia ruszy organizacja lig w tym ustalenie terminu draftu. Ale jak wspomnial barcalover pewnie wypadnie to gdzies miedzy drugim tygodniem pazdziernika, a poczatkiem sezonu NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wyslalem wlasnie pierwszego PMa do nieobecnych GMow z przypomnieniem o organizacji... Na dzisiaj na wszystkich poziomach brakuje w sumie 41 osob, i nie ma zadnego pelnego[!], wiec mogloby byc sprawniej... nawet jak wiadomo, ze czesc z nich zwyczajnie zakonczyla udzial to sie ludze, ze mogliby skrobnac krotkiego posta "rezygnuje", a nie calkiem olac temat i przedluzac organizacje wszystkim grajacym. Poszedl wlasnie ostatni PM do brakujacych 25 GMow. Wyglada na to, ze prawie 2 ligi nam znikna z rozgrywek... Jakos duzo mi sie wydaje choc nie pamietam ile bylo rok temu ani jak to na szybko sprawdzic ;-) BTW, czy warto wysylac maile do w/w czy jednak zakladac, ze PMy powinny wystarczac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Może niech gm z poszczególnych lig puszcza zapytanie? Ogólnie rok temu wielu późno potwierdzało, a z kilkoma był nawet kwas potem, bo termin był szybciej niż rok wcześniej Edytowane 20 Września 2016 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Poszedl wlasnie ostatni PM do brakujacych 25 GMow. Wyglada na to, ze prawie 2 ligi nam znikna z rozgrywek... Jakos duzo mi sie wydaje choc nie pamietam ile bylo rok temu ani jak to na szybko sprawdzic ;-) BTW, czy warto wysylac maile do w/w czy jednak zakladac, ze PMy powinny wystarczac? Dlaczego ostatni? Mamy jeszcze kilka dni. Warto przypominiać do końca. I tak, maile też warto wysyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Dlaczego ostatni? Mamy jeszcze kilka dni.Kazdy z nich ma w skrzynce juz 3 PMy ode mnie, wiec jak to nie wystarczylo to czwarty nic nie zmieni. Dlatego wg mnie bardziej obiecujacy jest ten trop... Warto przypominiać do końca. I tak, maile też warto wysyłać. Może niech gm z poszczególnych lig puszcza zapytanie?Wlasnie tak to by musialo wygladac bo ja nawet nie mam tych adresow mailowych. To tak dla ulatwienia, gdzie w zeszlym sezonie grali GMowie, ktorzy jeszcze nie potwierdzili [czyli kazdy z tej ligi moze w archiwum na Yahoo zebrac informacje o e-mailu]: II East = nixon [wyslane przypomnienie, dzieki lorak] III Atlantic = Grobar i Julius [wyslane przypomnienie, dzieki dannygd] III Pacific = ATBFLASH [wyslane przypomnienie, dzieki barcalover] III South = eMeS i Axd [wyslane przypomnienie, dzieki Szulim] III North = Rysiu [wyslane przypomnienie, dzieki Lew] IV California = ignazz, carter, bartolTe [wyslane przypomnienie, dzieki KapitanPlaneta] IV Florida = kubollowsky, byme i Sachs [wyslane przypomnienie, dzieki striker27] IV Texas = immortal_87PL, johnnymnemonic, andrzej_badgirl i czarek_d [wyslane przypomnienie, dzieki MJ1] IV New York = Wojtas1989, Bors25, Tofair [wyslane przypomnienie, dzieki cieglo] Dig i tmac1_81 tez co prawda nie ma, ale z nimi juz mialem jakis kontakt. BTW, z tego zestawienia przypadkowo wyszlo jak relatywnie rowno sie to rozlozylo ;-) Edytowane 21 Września 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wlasnie tak to by musialo wygladac bo ja nawet nie mam tych adresow mailowych. To tak dla ulatwienia, gdzie w zeszlym sezonie grali GMowie, ktorzy jeszcze nie potwierdzili [czyli kazdy z tej ligi moze w archiwum na Yahoo zebrac informacje o e-mailu]: II East = nixon wysłałem mu maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wysłałem przypomnienie do Rysia(Łódź Bulls). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Rysiu z III North nie był zbyt aktywnym GM ale próbować można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Julius [...] i Grobar [...] już zeszły sezon mocno odpuścili z niewiadomych powodów (od stycznia brak aktywności), więc mogą się nie aktywować pomimo długiej historii... Ps. Do obu poszedł mail. Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Września 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Julius [...] i Grobar [...] już zeszły sezon mocno odpuścili z niewiadomych powodów (od stycznia brak aktywności), więc mogą się nie aktywować pomimo długiej historii... Ps. Do obu poszedł mail.Edytowalem posta zeby usunac adresy bo nie chodzilo mi o ich upublicznianie. Ale dzieki za te wszystkie wyslane maile! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 III Pacific = ATBFLASH Posłałem mu maila z przypomnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nixon odpisał na maila i rezygnuje z dalszej gry.Tego mozna bylo sie spodziewac, ale wciaz szkoda. Pozdrow go jak mozesz ;-) Swoja droga, ladnie sie sprawdzila ta akcja mailowania do brakujacych, trzeba bedzie powtarzac co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 istne tornado po mailowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 istne tornado po mailowe Dziwisz sie? wiLQ tupnął kopytkiem i się zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Pytanie z zupelnie innej beczki... basketball-reference.com zmienilo swoje strony zeby sie lepiej dostosowac do mobilnych urzadzen, ale czy tylko mi sie wydaje, ze przy okazji "zgubili" troche pozytecznych funkcji? Przykladowo sortowanie i exportowanie danych z kazdej tabelki z czego dosyc czesto korzystalem, wiec czuje sie oszukany ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Zmień na pełną wersję i będzie git Tam wersja mobilna zawsze kulawa była... Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Zmień na pełną wersję i będzie git Aha, czyli to nie wina zmiany strony tylko podejscia ;-) Pytanie odnosnie lig na Yahoo, czy to nie jest dziwne, ze w ustawieniach nie widac pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jest Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Pytanie odnosnie lig na Yahoo, czy to nie jest dziwne, ze w ustawieniach nie widac pozycji? JestTo co tu jest grane? Czy to ma jakis zwiazek z naszym wprowadzeniem 3xUtil? ;-) Chociaz trzeba dodac, ze jest latwy sposob na sprawdzenie tych pozycji przez wejscie w jakas druzyne... BTW, edytowalem pierwszego posta, wiec wszystkie linki do wszystkich lig powinny byc aktualne. Edytowane 29 Września 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Patrzyłem i wszystko się zgadza: jest 1xC i 3xUtil ciekawie to wygląda - 246 meczy do rozegrania na Utilu Ciekawe, czy będzie można rozegrać na Utilu 2 mecze więcej, w sensie tak jak rok temu można było 165 zamiast 164 na Utilu i C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi