eMeS Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ciesz sie z tego co masz : D Zasadniczo chciałbym zobaczyć takie staty z jenningsem, bo Drumm dzisiaj rzadko odwracał się w kierunku kosza, a to prawdopodobnie znowu się zmieni z powrotem, gdy wróci brandon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ma ktoś jakieś problemy ze StatTrackerem na Y!? Ja mam taki problem od dwóch dni, że w StatTrackerze pokazuje mi inną tabelę na żywo, niż ta, która pojawia się później w lidze. Zobaczymy jak dziś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Czy naprawdę Y! nie może zrobić raz a dobrze porządek z tymi ikonami kontuzji?? W czasie pierwszych dni wtopiłem przez to spoko pkt z Rondo i Brookiem. Teraz od piątku kontuzje ma KG, który pauzował tylko z powodu odpoczynku, dziś prawdopodobnie normalnie zagra, ale nieeeeee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Czy naprawdę Y! nie może zrobić raz a dobrze porządek z tymi ikonami kontuzji?? W czasie pierwszych dni wtopiłem przez to spoko pkt z Rondo i Brookiem. Teraz od piątku kontuzje ma KG, który pauzował tylko z powodu odpoczynku, dziś prawdopodobnie normalnie zagra, ale nieeeeee... Czytaj opisy, to będziesz wiedział. Oni dają INJ już wtedy, gdy jest ktoś probable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Czy naprawdę Y! nie może zrobić raz a dobrze porządek z tymi ikonami kontuzji?? W czasie pierwszych dni wtopiłem przez to spoko pkt z Rondo i Brookiem. Teraz od piątku kontuzje ma KG, który pauzował tylko z powodu odpoczynku, dziś prawdopodobnie normalnie zagra, ale nieeeeee... Yajoo od kilku lat ma bug z ilością rozegranych spotkań - możesz rozegrać 822 zamiast 820. Dodatkowo patrzeć na ich przydział pozycji - np Covington ma tlyko PF, podczas gdy to SF, wskazuje, że mają takie drobne rzeczy gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Czytaj opisy, to będziesz wiedział. Oni dają INJ już wtedy, gdy jest ktoś probable.Czytam, czytam zresztą odkryłem wspaniałomyślnie, że są tam przedruki z rotoworld. @mac trochę niepoważnie to wygląda, ale w sumie jak mawia klasyk - co zrobisz, jak nic nie zrobisz, to co poradzisz ? Edytowane 26 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A nie lepiej ważnych graczy zostawiać w składzie, nawet jeśli występ stoi pod znakiem zapytania? Nie mówię o pewnym "out", ale jeśli może zagrać, to warto wstawić. Jeśli nie zagra, to i tak nie zabierze spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie mam z tym problemu matek... poza jednym drastycznym przypadkiem ;/ Chodziło mi tylko o sam fakt zalegania tych ikon, juz wiem pozatym co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Aaa no tak, debiutant nie wziąłem tego pod uwagę. Dla mnie to już normalne, żeby średnio się tym przejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja jeszcze inne jajo na Y! w tym sezonie wylukałem, ale to tylko dla koneserów... Otóż żaden zawodnik nie ma już statusu n/a i śmiało można zatrudnić SuperCoolBeasa, lub MettaWorldPeace'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Aaa, też to wyłapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja jeszcze inne jajo na Y! w tym sezonie wylukałem, ale to tylko dla koneserów... Otóż żaden zawodnik nie ma już statusu n/a i śmiało można zatrudnić SuperCoolBeasa, lub MettaWorldPeace'a... Widziałem że nawet w jednej z lig ktoś miał Andray Blatche w składzie po drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Andraya to ja nawet sam w jednym keeperkowym drafcie łyknąłem z jakimś dalekim numerem, ciesząc się jeszcze dodatkowo, że rozmowy z Miami przebiegają owocnie... Niestety Blacz woli być uwielbiany przez tłumy i noszony na rękach... Na tysiącu, malutkich, chińskich rączek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Tak rywalowi podrzucić ghosta Marburego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 PANOWIE - szybkie pytanie czy ktoryś z Was gra w tym roku w lidze hostowanej przez ESPN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) ja gram - a co się stało się? Edytowane 28 Listopada 2014 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 mee too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 OK- dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowacx Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Hej, czy jak wystawię zawodnika, który ma kontuzję i nie zagra to na fantasy zostanie policzony jego występ w slocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi