RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Trudno ocenić, ostatni pełny sezon Kobe'a był świetny. Dirk z kolei w PO szału nie zrobił. Ale w ostatnim sezonie robił 6 tov na mecz i 50 ts. A kolejny rok i kolejna kontuzja na pewno mu nie pomogła. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To czyste gdybanie, bo biorąc pod uwagę jego stosunek do pracy to bardzo możliwe, że ta kontuzja, a co za tym idzie długi odpoczynek wyjdą mu na dobre. Pod względem sportowym ciągle może dać Lakers tyle ile żaden inny SG w lidze. Co innego kontrakt, to nie jest 2008 rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co do Bryanta to ja mocno obawiam się tego achillesa, znacznie bardziej niż kontuzjowanego kolana. A co do wypowiedzi, że to jego ostatni kontrakt to myślę, że zależy to od ilości punktów, jakie zdobędzie w dwóch najbliższych sezonach. jeśli będzie to coś w okolicach 4000 to na bank będzie grał dalej, niezależnie od tego, co zbuduje Kupchak. Natomiast jeśli dopadnie go w najbliższym sezonie kontuzja, bądź będzie grał słabo to już za rok wyląduje na emeryturze. I teraz pytanie, Kobe kończy po kolejnym sezonie, jak wówczas wygląda jego drugi rok kontraktu pod względem salary? To się wlicza czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To czyste gdybanie, bo biorąc pod uwagę jego stosunek do pracy to bardzo możliwe, że ta kontuzja, a co za tym idzie długi odpoczynek wyjdą mu na dobre. Pod względem sportowym ciągle może dać Lakers tyle ile żaden inny SG w lidze. Co innego kontrakt, to nie jest 2008 rok... To achilles, a nie jakaś zwykła kontuzja, dzięki której może odpocząć, naładować baterie i wrócić bez śladu po niej. Kto wrócił mocny po takiej kontuzji? Wilkins? Jedynie co może pocieszać i dawać moim zdaniem nadzieje na mocny powrót, to work ethic i wrodzone zawzięcie Bryanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Co do Bryanta to ja mocno obawiam się tego achillesa, znacznie bardziej niż kontuzjowanego kolana. A co do wypowiedzi, że to jego ostatni kontrakt to myślę, że zależy to od ilości punktów, jakie zdobędzie w dwóch najbliższych sezonach. jeśli będzie to coś w okolicach 4000 to na bank będzie grał dalej, niezależnie od tego, co zbuduje Kupchak. Natomiast jeśli dopadnie go w najbliższym sezonie kontuzja, bądź będzie grał słabo to już za rok wyląduje na emeryturze. I teraz pytanie, Kobe kończy po kolejnym sezonie, jak wówczas wygląda jego drugi rok kontraktu pod względem salary? To się wlicza czy nie? zależy ile zagra w najbliższym sezonie... na razie bym odstawił dywagacje na temat czy się skontuzjuje i zaliczy career ending... zobaczmy w jakiej formie wróci a potem wrócimy do tematu.. ja w PO nie wierzę bo nikt poza Grizz bez Zacha z obecnej PO #8 na Zachodzie się nie zapowiada na totalny falldown a pamiętajmy o Denver gdzie wraca Gallo i suns z pickami dającymi lepszą rotację czy Lakers to pólka Jazz i Kings wspartymi draftem ? możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jezeli w 2015 nie uda sie sprowadzic dobrych graczy z FA do KB24 i gracza z tego draftu i moze nastepnego, to raczej Kobe o tytule a nawet PO moze zapomniec. W tej chwili LAL to poziom Sac, Utah, Magic, Bostonu. Przyszly chude lata i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 o widzę zrobiło nam się forum.nostratamus.pl Lakers nie mają ani rosteru, ani trenera. Poczekajcie chociaż z miesiąc na zabawę w przewidywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugf22 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 o widzę zrobiło nam się forum.nostratamus.pl Lakers nie mają ani rosteru, ani trenera. Poczekajcie chociaż z miesiąc na zabawę w przewidywania. Popieram, przed transferem Gasola również nie było u nas kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Popieram, przed transferem Gasola również nie było u nas kolorowo. Przed transferem Gasola mieliście prime Kobe i prime Odom oraz jakiś bilans na poziomie 60% win oraz Jaxa. To jak porównać sytuację Polski sprzed bitwy pod Kłuszynem z tą sprzed Ostrołęki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie oszukujmy się, Lakers są w c***owej sytuacji i nie ma tu co gadać o jakichś cudach jakim wtedy był transfer Gasola, bo w tym momencie to mamy pod kontraktami Kobego, Nasha i Sacre więc nic nie można zrobić. Więcej będziemy wiedzieć po offseason, ale to offseason raczej będzie na przeczekanie i nie będzie pakowania się w jakieś długie kontrakty. Będzie próba zlepienia jak najlepszego składu, który powalczy o PO, ale z zawodników, którzy zgodzą się na krótkie, najlepiej jednoroczne umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ciężko będzie zrobić skład na PO z jednorocznych umów bo takie umowy to podpisują goście, którzy nie wykorzystali swojej pierwszej szansy w NBA i teraz szukają miejsca gdzie mogliby spróbować jeszcze raz. Czy zespół złożony (jak się domyślam) głównie z gości na jednorocznych umowach może wejść do PO? Na to pytanie niech sobie każdy sam odpowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Przed transferem Gasola mieliście prime Kobe i prime Odom oraz jakiś bilans na poziomie 60% win oraz Jaxa. czyli lidera, który chciał odejść za wszelką cenę, przepłaconego underachievera wiecznie na trading blocku, 40-parę wygranych oraz Phila mającego za sobą dwie przegrane serie z D'Antonim pod rząd. ty tego nie pamiętasz, ale nastroje były wtedy fatalne, a Lakers wydawali się organizacją pogrążoną w chaosie przejmującego klub Jima Bussa. czyli mniej więcej tak jak teraz. tyle że wtedy oczekiwania były mistrzowskie. tymczasem my tu mówimy tylko o podniesieniu się z dna. z innej beczki - już w kilku miejscach pojawiła się informacja, że Lakers rozmawiają z Sixers na temat oddania #7. nie do końca wiadomo za co. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Gdzieś przeczytałem o tym. Lakers: 7 pick76ers: 10 pick + Young Ani jednym, ani drugim taka wymiana raczej nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Do 76ers jeszcze Nash miałby iść w tej wymianie. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 7 + Nash za 10 + Young lub 7 + Nash za MCW + Young pojawiają się różne wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A LaVine zaprosili na drugi workout. Śmierdzi braniem #10 i sprawdzaniem kolesi, którzy mogą być wtedy do wzięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 zaprosili także Smarta i Gordona nie doszukiwałbym się za dużo ponoć Smart i Randle są na szczycie listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To najwyraźniej chcą mieć jakiś w miarę konkurentów do sprawdzenia tych podstawowych wyborów. Smart/Randle? Mi pasuje. Szczerze, to pasuje mi każdy z mojego top 8. Będę rozczarowany tylko wtedy, gdy wezmą kogoś spoza mojej listy. Jakiegoś McDermotta (podobno ma obiecany od kogoś wybór, nie wiadomo o jaki team chodzi) czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kupchak nie ukrywał, że bierze pod uwagę różne opcje, więc Stauskas czy Payton na kolejnym workoucie to na pewno też nie przypadek. Ale to też imo nie znaczy, że mają już zaklepany jakiś deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 mnie bardziej kręci opcja z MCW, ale coś nie chce mi się wierzyć, żeby Sixers na to poszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi