SkoczekS1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 może Titans się skuszą na niego z 2 numerem, na qb szału nie mają (Mettenberger i Locker) A widziałeś Mettenbergera w akcji? Nie jest to co prawda jakiś wielki talent, ale gra bardzo solidnie i wygląda na to, że Titans chcą dać mu szansę i w drafcie nie wezmą QB. Co do PO to mam nadzieję, że Panthers odpadną, bo z takim rekordem to w Playoffach powinni co najwyżej sprzątać szatnię Packers czy Hawks. Dallas coś mi się wydaje, że znowu popisowo spier.... sprawę na swoim pięknym, nowoczesnym i w ogóle zajeb.... stadionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dziś dwa półfinały w playoffach NCAA: FSU vs Oregon o 23 czasu polskiego i Alabama vs Ohio State o 2:30 Zwłaszcza pierwszy mecz przyciąga uwagę ze względu na pojedynek Marioty z Winstonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No i obejrzałem pierwszy, a z drugiego zrezygnowałem. Jak zobaczyłem wynik, to lekko wkur*** się, ale w sumie tylko dlatego, że nie oglądałem, bo wynik jak najbardziej do przyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak macie jakiś porządny stream na Cardnials v Panthers będzie to podrzućcie Panowie proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://goatd.net/99573/watch-arizona-cardinals-vs-carolina-panthers Jak dla mnie Ok. Ofensywa Cardinals bez Palmera lub Stantona to totalne dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://multimlg.tv/stream1.php tutaj też nie ma źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Brady wg mnie wróci do SB i niezależnie z kim Patsi zagrają to zwyciężą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Gry biegowej w ogóle Arizona nie ma, a Lindley rzuca jak amator. Mimo to są 1 jard od TD... Głupie błędy Panthers i Cardinals prowadzą. Lubię to! Edytowane 3 Stycznia 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bardzo się cieszę z Ravens. Nieważne, że nie ma już tu Lewisa. Oni w PO muszą być i koniec. Przecież mają za qb samego Jamesa Flacco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Prawie zapomniałem jaki ekscytujący może być atak Colts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nicks ma dziurawe rączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) W ogóle wszyscy trzymają poziom... Poza opening drive to w sumie nic ciekawego nie pokazali. edit: No i właśnie pokazali. Całkiem dobry ten rzut Lucka. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No to teraz Luck przynajmniej coś pokazał uciekł od sacka i TD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Luck z tą akcją co uciekł przed sackiem i rzucił na TD to obłęd.. Edit: sorry, nie spojrzałem co jest wyżej i napisałem to samo:p Edytowane 4 Stycznia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Świeny start Lions, glupia kara Boys przy puncie i juz 14-0 w q1 jezeli Murray nie bedzie wstanie grac to kiepsko to wyglada dla Dallas Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Slaw441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Lions mieli ten mecz na wyciągnięcie ręki i odwalili taką spierdolinę. Mam nadzieję, że Packers się przejadą po Cowboys jak trza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Romo cieszył się po meczu jak dziecko, a prawda jest taką, że są słabi i mieli mega farta. W divisional najbardziej czekam na Ravens - Patriots. Ciekaw jestem jak Brady poradzi sobie z tą okrutną obroną Baltimore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=zrIAYR0dPPgBEAST MODENa tym kanale jest więcej filmików z całej ligi.Fajne pomysły np filmik Rodgersa jest coś w typie starej pixelowej gry z midi muzyczką Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Fajna ciekawostka: Jeśli Seahawks obronili by mistrzostwo(co samo w sobie było by mega wydarzeniem) to Percy Harvin dostanie $70,500.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dopiero co obejrzałem Ravens@Steelers.. I muszę przyznać, że duch Raya Lewisa czuwa nad Baltimore. To jest ciągle elitarna defensywa, mimo że nie ma tam takich playmekerów jak Reed czy Lewis właśnie. Suggs został naturalnym następcą Raya, długo ucząc się przy jego boku. Linia defensywa absolutny top, jedynie widzę słabsze secondary. L. Webb nie zagrał ze Steelers świetnie ale Big Ben nie potrafił wg mnie w pełni wykorzystać jego słabszej dyspozycji. Myślałem, że bez Boldina i Rice'a to nie będzie taka sama ofensywa. Tymczasem Forsett jest bardzo solidny a Steve Smith to po prostu elita WR(od dłuższego czasu). Choć do tego ostatniego przekonałem się dopiero teraz ale to pewnie dlatego, że nigdy chętnie nie oglądałem Panthers. Generalnie fantastyczny postseason się robi - aż sześciu rozgrywających, którzy zaczęli w tym sezonie postseason zdobyło conajmniej raz SB. Każdy może wygrać w tym roku. Nie mogę się doczekać na mecz Patsów z Ravens. Mam nadzieję, pass rush defense Baltimore powstrzyma Toma i spółkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi