agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ale ich jada. SB kazdy tylko nie PATs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 No i kolejny fatalny błąd Wilsona. Z tej mąki chleba nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) k**** Russel Willson ma o co płakać. Defensywa tak pracuje, że aż mi ich szkoda. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Marshawn Lynch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Support u mnie miał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Co ja pacze? Extra Football! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Heh czułem ze Packers nie bedzie łatwo dotrzymać duza przewage, ale sami pomogli Seahawks przy onside kicku i 2pt conv Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Slaw441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 JEEEEEEWEEEST! SB ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Seahawks zasłużyło na wygraną. Mało który zespół potrafiłby się podnieść po takim początku. Brawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Brak mi słów. Jest to pewnie jeden z najlepszych comebacków w historii NFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Miałem chwilę zwątpienia, ale po tym oneside kicku, mówię sobie jak takie coś się stało to to musi pójść dalej! Dobranoc Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 W drugim finale konferencji emocji nie było za to wcale. Super Bowl powinno być całkiem wyrównane - ja nie umiem wskazać faworyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Meczów nie widziałem - dopiero zasysam więc się nie wypowiem na razie. Szkoda mi tylko Packers. Tymczasem NFL prowadzi śledztwo nt. wczorajszych piłek w meczu Pats -Colts. Podobno gospodarze robili z nimi jakieś manewry(obniżali ciśnienie itp). Grozi im odebranie picków w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 No to dojebałem z tymi Colts... Jeszcze nie czas na Andrzeja. Seahawks-Packers nawet nie wiem jak skomentować, no uwielbiam ten sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Oglądałem dziś Pats - po prostu się przejechali. Mecz bez większych emocji. Seahawks, zobaczyłem po raz drugi - musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mecz w Seattle to kwintesencja NFL. Nie ma co gadać. Rodgers to chyba jeden z dwóch qb, którzy na tym etapie rozgrywek odważyłby się rzucać piłkę w kierunku Shermana. Drugi z tych rozgrywających wystąpi przeciwko S'hawks w Super Bowl. Super comeback SS. Ale Im dalej w las, tym Pats bardziej dominują. Super Bowl będzie masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Meanwhile in Foxborough... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jesli ktos chcialby sie zainteresowac NFL to nie ma lepszej okazji niz wczorajszy mecz GB - Sea go Hawks !!!! beat the cheaters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 http://sports.yahoo.com/news/on-scale-of-1-10--it-s-11-for-patriots-in-deflate-gate-mess---070254658.htmlafera pompkowa ciekawe jakie kary dotkną Pats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi